Tencuieli Decorative

Giorgio Graesan – finisaje de prestigiu

Giorgio Graesan Bacau - Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau Iasi - tencuieli decorative, varuri decorative, vopsele decorative

Giorgio Graesan – finisaje decorative

 

Avand radacini adanci in industria decorativa italiana, compania Giorgio Graesan a aparut ca urmare a dorintei fondatorului sau de a aduce pe piata un produs inovativ, care sa vina in completarea gamei de materiale pentru finisaje interioare produse deja de catre membrii familei Graesan – Alpi Colori si Alpi Parati – producatori de pigmenti si vopsele, respectiv tapet decorativ.

Pasiunea pentru culoare a lui Giorgio Graesan, cel care a infiintat compania care ii poarta numele, a reusit sa impuna pe piata produse de calitate superioara, intr-o mare varietate de finisaje si culori, caracterizate printr-un aspect natural, inovativ si artistic.

Giorgio Graesan Bacau - tencuieli decorative interior si exterior - Atti Creative studio design interior - showroom amenajari interioare

Giorgio Graesan – tencuieli decorative

 

Finisajele Giorgio Graesan sunt in special utilizate datorita proprietatilor specifice de a valorifica reflexia luminii si de a reda privirii suprafete cu adevarata valoare artistica. Spatula Stuhhi – un adevarat fenomen in domeniul amenajarilor interioare. A fost lansat pe piata de catre Giorgio Graesan  in 1990 si de atunci este favoritul designerilor si decoratorilor de interior.

”Obiectivul meu este sa creez culori, decoratiuni si atmosfere care pot transforma viata noastra intr-una confortabila si armonioasa.”  –  Giorgio Graesan

Pentru a obtine mai multe detalii despre varurile si vopselele decorative Giorgio Graesan puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail, studioul de design interior Atti Creative fiind distribuitor in Romania al produselor Giorgio Graesan, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Atti Creative - Giorgio Graesan - tencuieli decorative - showroom amenajari interioare Bacau Iasi

Atti Creative – Giorgio Graesan

 

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara aproduselor Giorgio Graesan (tencuieli, vopsele si varuri decorative pentru interior si exterior) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru un produs decorativ de exceptie, integral conceput si fabricat in Italia, imbinand pasiune, traditie, creativitate si tehnologie de varf.

San Marco – finisaje decorative

Colorificio San Marco este lider italian in productia finisajelor interioare si exterioare, cu o istorie de peste 60 de ani in domeniu. Aduce pe piata italiana, dar si internationala o varietate de materiale si nuante aplicabile in diferite moduri si combinatii, rezultatul fiind o paleta foarte larga de texturi si culori.

Dintre produsele de baza descriem pe scurt cateva, care au facut istorie in arta decorativa si care sunt reinterpretate in maniera contemporana de catre producatorul San Marco:

San Marco Marcopolo – finisaj pentru interior cu efect metalic. Pe suprafata pe care este aplicat, se vor creea contraste cromatice in functie de lumina care patrunde in incapere.

san marco marco polo atti creative interior design studio

Vopsele decorative San Marco – Marcopolo – Atti Creative interior design studio

 

San Marco Cadoro – unul dintre cele mai bine vandute produse, special creeate pentru interior, se aplica in doua straturi si ofera peretilor un aspect matasos si placut la atingere, fiind foarte bogat in reflexii.

san marco cadoro atti creative interior design studio 2

Finisaje decorative San Marco Cadoro – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau

 

San Marco Stucco Veneziano – produs decorativ pentru pereti interiori, ce permite obtinerea unor finisaje decorative deosebite, unice, amintind de stucco ce se regaseste in cladirile istorice ale Venetiei. Produsul poate avea diferite aspecte, in functie de indemanarea si experienta decoratorului sau in functie de aspectul dorit de designer sau beneficiar.

san marco stucco veneziano atti creative interior design studio

Produse decorative San Marco Stucco Veneziano – Atti Creative interior design studio

 

San Marco Perlaceo – un produs decorativ ce are la baza polimeri si aditivi speciali care permit ca, odata aplicat pe un perete ce a fost in prealabil tratat cu Decorfond, sa dea nastere unor efecte neobisnuite sub actiunea reflexiei luminii naturale sau artificiale.

san marco perlaceo atti creative interior design studio

San Marco Perlaceo – Atti Creative interior design studio

 

San Marco Marmorino Classico – un produs decorativ cu baza minerala, care permite reproducerea efectelor antice specifice peretilor din cladirile vechi ale Venetiei. Produsul apare diferit la fiecare aplicare, fiind caracterizat de tonuri si efecte cromatice care depind de indemanarea si experienta artistica a decoratorului. Se foloseste in mod deosebit acolo unde se doreste obtinerea unui decor clasic, impunator, sau in cazul lucrarilor de restaurare, efectuate in cladiri istorice.

san marco marmorino classico atti creative interior design studio

Vopsea San Marco – Marmorino classico – Atti Creative interior design studio

 

San Marco Roxidan – un material modern care reproduce efectul de metal oxidat, cu neregularitati, straturi si nuante diferite, similar otelului atacat de intemperii si trecerea timpului.

Pentru detalii suplimentare despre produsele San Marco – vopsele si tencuieli decorative de interior si exterior – va invitam sa ne vizitati in showroom-urile Atti Creative din Iasi sau Bacau sau sa ne contactati telefonic ori pe adresa de e-mail.