Obiecte Sanitare

Obiecte sanitare Hidra

Designul interior este o lume a eternei transformari si acesta constituie conceptul de baza al companiei producatoare de obiecte sanitare Hidra. Colectiile dedicate proiectelor de amenajari bai sunt caracterizate de calitatea deosebita si atentia fata de detalii, seriile de obiecte sanitare Hidra fiind intotdeauna realizate in colaborare cu designeri de interior celebri.

Ceramica Hidra - Atti Creative showroom

Ceramica Hidra – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Din 1990 pana in 2006, sub conducerea arhitectului Carlo Urbinati, au reusit sa isi faca un nume international sinonim cu calitatea. Apoi, MENEGHELLO PAOLELLI ASSOCIATI preia directia artistica si aduce un plus de creativitate si rafinament designului din colectiile de obiecte sanitare Hidra, ce cuprind lavoare, vase de toaleta, bideuri, cadite de dus si alte accesorii din ceramica.

Cei doi tineri designeri formeaza o echipa creativa si preofesionista, cu mari dorinte de explorare a diverselor stiluri de design interior si cu domenii de expertiza variate.

Seria de lavoare freestanding Hidra Miss, cu suprafete rotunde, sinuoase si zvelte realizate din Icetek ilustreaza filosofia companiei producatoare de obiecte sanitare Hidra in ceea ce priveste designul contemporan al bailor.

Hidra MISS - Atti Creative - amenajari bai

Lavoare Hidra Miss – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Carlo Urbinati a proiectat seria de obiecte sanitare Hidra Tao, un program ce defineste o alta latura specifica bailor realizate cu produse Hidra: versatilitatea. Colectia Tao poate fi folosita aproape in orice stil de amenajari bai, formele sale pure integrandu-se perfect alaturi de alte obiecte de design utilizate in a da caracter unei amenajari de interior.

Lavoare Hidra Tao - Atti Creative interior design studio

Lavoare Hidra Tao – Atti Creative interior design studio

 

In contrast cu seria Tao, va sunt oferite lavoarele Hidra Wire, compuse din doua elemente din ceramica si metal, cu un design neobisnuit, atemporal.

Wire Hidra Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

Lavoare Hidra Wire Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru amenajarea bailor moderne, colectia de obiecte sanitare Hidra Hi-line este foarte apreciata prin identitatea ei contemporana, cu aspect hi-tech, data de corpurile suspendate si capacul ‘soft-close’, cu inchidere silentioasa.

hidra-hi-line-toilet-bidet-gold1

Obiecte sanitare Hidra Hi-line Gold – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Colectia de obiecte sanitare Hidra Gio este o serie usor de integrat in orice spatiu sau proiect de amenajare a bailor. Aceasta combina armonios liniile drepte cu cele curbe, in simplitate si echilibru. De asemenea, pentru lavoare si vase de toaleta, Hidra Ceramica a  conceput o solutie ce utilizeaza contrastul de volume, facandu-le generoase si largi in partea de sus si ingustate in partea inferioara, asigurand o utilizare cat mai eficienta alaturi de un aspect deosebit, elegant.

Hidra Gio - Atti Creative interior design studio

Hidra Gio – Atti Creative interior design studio

 

Hidra Flat este o colectie clasica si, in acelasi timp, minimalista. In timp ce pastreaza senzatia robusta a unui lavoar piedestal, lavoar consola sau incastrat intr-un mobilier de lemn,  silueta supla ajuta la aspectul elegant si optimizarea spatiului de folosinta al baii. Dualismul elegant al colectiei de obiecte sanitare Hidra Flat este sustinut si de variantele bi-colore ale pieselor de ceramica, in variante alb-negru sau alb-metalic.

Hidra Flat - Atti Creative - amenajari bai

Obiecte sanitare Hidra Flat – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Printr-o combinatie intre tehnologia de varf, cercetarea continua si investitia in resursa umana, producatorul de obiecte sanitare Hidra Ceramica ofera solutii de amenajari bai peste standardele cerute de piata, produsele sale fiind intotdeauna la nivelul celor mai exigente cerinte.

Ceramica Hidra - Atti Creative showroom

Ceramica Hidra – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de obiecte sanitare Hidra, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Totodata, puteti vizita magazinul online Atti Creative, pentru a vizualiza cele mai noi serii de obiecte sanitare Hidra si alte produse pentru amenajari interioare si exterioare.

Va invitam la showroom-urile Atti Creative din Bacau si Iasi, unde veti gasi cele mai noi colectii de obiecte saniatare Hidra. De asemenea, veti primi informatii si indrumare profesionala de la echipa noastra de consilieri si designeri, Atti Creative fiind importator autorizat in Romania al seriilor de obiecte sanitare Hidra Ceramica.

 

 

Simas – Aqua Space

Cu o istorie care incepe inca din 1955, SIMAS Italia a trecut de la o abordare industriala a fabricarii de chiuvete si vase de toaleta din ceramica la conceptul de a fi locul de intalnire al artei manufacturii cu productia la scara larga, al arhitecturii cu desigul interior si al nevoilor clientului cu indeplinirea inaltelor sale standarde de calitate si estetic.

simas atti creative

SIMAS – Chiuveta Lante Collection

 

Dupa aniversarea a 50 de ani de activitate, si-au consolidat identitatea cu un nou sediu central in Civita Castellana si propriul showroom in Milano ‘Simas Aqua Space’, conceput sa simbolizeze transparenta, avangardismul, fluiditatea, care, alaturi de cultura italiana si un proces de productie 100%  italian, reprezinta valorile SIMAS.

Noile serii de obiecte sanitare din ceramica de la Simas sunt concepute intr-o schimbare radicala de stil, justificata de dorinta producatorilor italieni de a surprinde si de a lansa colectii eclectice, ce mixeaza tendintele. Designerii si-au dorit un stil mai sofisticat si romantic, considerand ca ne aflam intr-o Noua Era a Clasicismului.

simas atti creative

Chiuveta Simas – Old England

 

Orice model de chiuveta, vas de toaleta, bideu sau  accesoriu marca SIMAS sunt functionale si unice prin solutiile tehnice adoptate.  Simas raspunde tuturor provocarilor de amenajare a bailor prin calitatea ridicata a produselor italiene si prin solutii inteligente, indraznete si originale. Toate obiectele sanitare sunt potrivite atat pentru spatii rezidentiale, cat si publice.

simas atti creative

Simas – Degrade – solutii flexibile

 

S-au gandit si la cei cu spatiu limitat pentru a instala o chiuveta sau un vas de toaleta prin conceptul de ‘XS Design’, intalnit in colectia DEGRADE, in care au oferit obiectelor sanitare o reinterpretare geometrica in stilul anilor ’70, cu linii subtile si rotunjite, culori mate, o abordare curata si lejera a spatiului si mai ales flexibilitate in montajul obiectelor sanitare, esentiala in special in cazul renovarilor de cladiri vechi, unde instalatiile nu mai sunt compatibile cu obiectele sanitare contemporane.

simas atti creative
Chiuveta si vas de toaleta Bohemien – Simas

 

In colectia BOHEMIEN, asa cum precizeaza, s-au lasat inspirati de arta lui Brancusi si au dat pieselor forme eliptice, usor abstracte si o mare atentie la detalii. Pentru un plus de expresivitate si exclusivitate, Simas propune designul IMPRONTE, ce presupune imprimarea digitala a obiectelor din ceramica pentru baie in unul din modelele propuse. Finisajul in degrade accentueaza luminozitatea incaperii, decorurile in buline sau sub forma dantelelor florale contrasteaza si indulcesc tot ce e rigid si patrat in ansamblul baii sau schitele discrete pentru simplul efect grafic.

Chiuveta nu mai este pentru designerii Simas doar un obiect, ci prilejul de a transpune intr-un material solid fluiditatea apei. Chiuveta fiind principalul obiect al seriilor de sanitare, este cea care da stilul intregii colectii.

Astfel, o chiuveta clasica va fi insotita de obiecte sanitare ce copie aceleasi forme si detalii, la fel cum o chiuveta cu forme moderne isi pune amprenta pe o serie de obiecte sanitare cu forme similare.

Aceste serii de obiecte sanitare clasice si modene sunt sustinute de programul Aqua Space, prin colectiile Design ( Duelìlasette, OH, Bohémien, Flow, Frozen, LFTspazio, Impronte ) si Classic (Arcade and Londra). Orice chiuveta, vas de toaleta sau bideu marca Simas poarta amprenta „Ceramics of Italy” , certificand originea italiana.

Simas - Ceramics of Italy

Simas – Ceramics of Italy

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre seriile de obiecte sanitare produse de compania Simas, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail, studioul de design interior Atti Creative fiind importator in Romania al produselor  Simas Ceramica.

Va invitam sa ne vizitati in cele doua showroom-uri Atti Creative din Bacau si Iasi, pentru a va convinge de stilul si calitatea superioara a produselor Simas si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru obiecte sanitare  concepute si fabricate integral in Italia de unul dintre liderii europeni ai industriei de ceramica.