Mobilier de Baie

Mobilier de baie BMT

Fie ca va indreptati spre un design clasic, cu interpretari retro, fie ca alegerea este una avangardista, un mobilier de baie BMT atrage atentia prin liniile sale bine definite, materialele inovatoare si designul deosebit. Acesta nu va lasa niciodata impresia de incapare aglomerata, ori spatiu ineficient folosit.

calypso bmt mobilier de baie

Mobilier de baie BMT – Atti Creative interior design studio

 

Producatorii italieni de mobiler de baie BMT, doua familii ce conserva valorile si traditia din generatie in generatie, utilizeaza peisajul din apropierea Toscanei si a muntilor Apenini din Italia pentru a gasi surse de inspiratie. Ei creeaza modele unice, iar creatiile lor rafinate sunt potrivite atat pentru baile clasice, cat si pentru cele moderne.

Dupa 40 de ani de succes si confirmari ale calitatii produselor, BMT Bagni a trecut printr-un proces de dezvoltare si rebrading. Compania lucreaza numai cu arhitecti italieni specializati in mobilier de baie si introduc in fiecare an noi serii in procesele de amenajare ale clientilor in cautare de originalitate sau, dimpotriva, a celor care isi doresc un mobilier clasic.

calypso glam bmt atticreative amenajari interioare bacau iasi 1

Mobilier de baie BMT Calypso Glam – Atti Creative – amenajari interioare Bacau & Iasi

 

In prezent se pozitioneaza pe piata cu doua linii de mobilier de baie clasic si modern, in format modular sau masiv. Filozofia companiei este ca baia sa nu mai fie privita doar ca un spatiu functional, ci si ca unul care contribuie prin ambient la bunastarea fizica si psihica. Un templu al relaxarii si intimitatii, sursa de inspiratie si de energie. Ambele linii ale producatorului de mobilier de baie BMT sunt foarte expresive, fie prin detalii, fie prin stilul curat, aproape minimalist, cu forme simple, de o eleganta ce nu se va schimba odata cu trecerea timpului.

Colectiile clasice de mobilier de baie BMT ofera pentru traditionalistii entuziasti solutia unei singure piese de mobila din lemn masiv cu forme sobre, impunatoare si detalii de inspiratie regala. Mobilierul poate fi personalizat cu materiale pretioase, finisaje subtile de catifea sau foita de aur.

mobilier de baie bmt queen atti creative interior design studio

Mobilier de baie BMT Queen – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Designerii BMT avertizeaza ca astfel tratat – intr-o maniera clasica – mobilierul de baie va avea un rol dominant in incapere. Pentru spatii mai putin generoase sunt oferite si serii armonios simplificate, stilizate, corpuri suspendate de sustinere a lavoarului, alaturi de oglinzi, console si dulapuri bine integrate in arhitectura baii.

Echilibrul dintre design si eficienta este bine pus in valoare in noile colectii de mobilier de baie, cu design minimalist si formate modulare. Materialele compozite sunt de calitate superioara si finisate prin cea mai avansata tehnologie. Alternand lemn masiv furniruit cu lavoare din sticla sau ceramica, seriile de mobilier de baie BMT se regasesc intr-o varietate de culori intense, cu solutii utile si ingenioase de iluminare ambientala si detalii atent studiate.

mobilier de baie bmt impero atti creative interior design studio

Mobilier de baie BMT Impero – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru mai multe detalii despre seriile de mobilier de baie BMT, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al colectiilor de mobilier de baie BMT, pe care le prezinta in showroom-urile proprii de amenajari interioare din Bacau si Iasi.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor BMT si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru mobilier de baie cu design clasic sau modern.