Gresie. Faianta. Mozaic

Ragno – universul ceramicii la Atti Creative Bacau

Povestea Ragno World

Brandul Ragno este unul dintre protagoniștii istorici ai creșterii și succesului industriei italiene de gresie din întreaga lume. Fondată în 1949 la Sassuolo, Ragno devine unul dintre actorii cheie în creșterea districtului ceramic datorită capacității sale de a produce gresie pentru spații casnice. In anii 60 și 70 expertiza sa se extinde și în producția de gresie și pardoseli vitrate destinate in diverse segmente ale industriei construcțiilor atât la nivel național, cât și internațional.

Ceramica Ragno - Atti Creative Studio Bacau

Ceramica Ragno – Atti Creative Studio Bacau

La începutul anilor ’80, introducerea tehnologiilor de producție automatizate de ultimă generație a mers mână în mână cu o redirecționare a strategiilor de vânzări și marketing, cu o orientare tot mai mare către nevoile clientului și către piață, ceea ce a dus la dezvoltarea unei game largi de produse în conformitate cu tendințele, stilurile și gusturile consumatorului.

Ceramica Ragno - Atti Creative Studio Bacau

Ceramica Ragno – Atti Creative Studio Bacau

Oferta Ragno oferă soluții clare, fiabile, definite, cu capacitatea de a rezista în timp și, totuși, în continuă evoluție și reînnoire cu designul interior noilor tendințe. De la porțelan la materiale cu un singur corp alb și mozaic de sticlă, pentru podea și pereti interiori dar si pentru exterioare. Ragno oferă o gamă completă, din ce în ce mai „specializată”, care interacționează cu lumea designului arhitectural prin intermediul unor soluții modulare, flexibile dedicate spațiilor rezidențiale și multe altele.

Pentru mai multe detalii despre gresia si faianta Ragno puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti vizita in shworoomul nostru – Atti Creative Studio din Bacau.

Ragno World - Atti Creative Studio Bacau - studio design si amenajari interioare

Ragno World – Atti Creative Studio Bacau – studio design si amenajari interioare

Caracteristicile ceramicii Ragno

Producția lui Ragno se caracterizează prin soluții precise și fiabile, concepute pentru a dura mult timp, care evoluează și se actualizează pentru a satisface gusturile consumatorilor.

  • Produsele variază de la gresie din porțelan până la plăci monoporoase de corp alb și gresie mozaic din sticlă.
  • Sunt potrivite pentru pardoseli, pereți, interioare și exterioare și pentru proiecte rezidențiale și comerciale.
  • Este o gamă de produse cuprinzătoare și extrem de „specializată”, care interacționează cu lumea designului și arhitecturii, oferind soluții modulare și flexibile pentru casă și nu numai.
  • Conceptul „coordonat” de continuitate vizuală între interior și exterior, sau între perete și podea, devine un element puternic care se realizează în colecțiile de înaltă performanță și de înaltă tehnologie.
  • Această varietate de produse reinterpretate constant este pusă la dispoziția designerilor și publicului, oferind soluții de „îmbrăcăminte ad-hoc” pentru fiecare tip de spațiu.

 

Ceramica Ragno - Atti Creative Studio Bacau

Ceramica Ragno – Atti Creative Studio Bacau

Ragno consideră protecția mediului și protejarea sănătății și securității fizice și mentale a angajaților săi, ca o prerogativă esențială. Acestea merg mână în mână cu angajamentul său pentru dezvoltarea unei cercetări durabile. De aici si numeroasele certificari pe care le detine, de exemplu Ecolabel, EPD, GPP, Compliance with NF Standards, CE Marketing, CCC Certification, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

Ragno World - Atti Creative Studio Bacau

Ragno World – Atti Creative Studio Bacau

Va invitam sa ne vizitati in showroomul nostru Atti Creative Studio din Bacau, pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Ragno (gresie, faianta si mozaic). Deasemeni va putem oferi cea mai avantajoasa oferta de pret pentru o gresie 100%  conceputa si fabricata in Italia, imbinand traditie, creativitate si tehnologie de varf.

Atlas Concorde – noi suntem spatiul in care locuim

Atlas Concorde – expertul in ceramica

Atlas Concorde este un specialist global in gresie portelanata premium, aplicabila pentru fiecare stil arhitectural rezidential, comercial si public. A fi specialist la nivel mondial inseamna excelenta in ceea ce priveste nivelul de proiectare si tehnologie in fiecare tip de suprafata, ceea ce face posibila designul cel mai bun pentru fiecare aplicatie in parte.

 

Numeroase formate, culori, finisaje, decoratiuni, solutii de aplicare si piese speciale sunt disponibile intr-o gama extinsa de cerinte arhitecturale. Cu suprafata lucioasa, mata, texturata sau reliefata 3D, Atlas Concorde produce placi de ceramica portelanata si portelanata in masa, rectificata sau nerectificata. Sunt disponibile placi cu aspect de marmura, travertin, piatra naturala, lemn, ciment sau cu aspect metalic. Dimensiunile placilor si decorurilor pot fi foarte variate, astfel pot fi destinate oricarei incaperi, fie ea baie, bucatarie sau un living de lux. Grosimea placilor poate fi de 3 mm, 10 mm si de 20 mm specifica mediului exterior.

 Atlas-Concorde-Marvel-FloorWall-Atti-Creative-studio-Bacau

Atlas-Concorde-Marvel-FloorWall-Atti-Creative-studio-Bacau

Pentru mai multe detalii despre gresia si faianta Atlas Concorde puteti vizita showroomul nostru Atti Creative Studio din Bacau, sau puteti accesa site -ul producatorului https://www.atlasconcorde.com/en/ si  site-ul partenerului nostru https://interiorexpert.ro .

De ce sa alegem ceramica Atlas Concorde in toate incaperile?

Pe langa bai, bucatarii si spatii de depozitare, gresia si faianta portelanata poate fi folosita cu succes in toate spatiile de locuit, in livinguri sau dormitoare.

Atlas-Concorde-Etic-Pro-Atti-Creative-Studio-Baca

Atlas-Concorde-Etic-Pro-Atti-Creative-Studio-Baca

Mai jos enumeram cateva dintre proprietatile principale ale placii ceramice Atlas Concorde:

1. Ceramica este sigura – placa de ceramica provine din pamant, ea nu contine nici un plastic si este complet reciclabila. Nu elibereaza VOC sau RADON si nu contin formaldehida sau azbest.

2. Ceramica este igienica – placile ceramice sunt probabil cele mai igienice materiale. Acestea sunt inodore si se curata usor si cu produse obisnuite de uz casnic.

3. Ceramica are viata lunga – placa de ceramica este fabricata din materiale rezistente, cu protectie UV si inalterabile, care confera placii o rezistanta buna in timp.

4. Ceramica nu arde – in caz de incendiu , placa de ceramica nu degaja substante daunatoare pentru oameni sau pentru mediu, deoarece aceasta nu arde.

5. Ceramica este indicata pentru incalzirea in pardoseala, deoarece asigura un transfer eficient, rapid si economic de caldura.

6. Ceramica este versatila – placile ceramice sunt disponibile intr-o varietate infinita de dimensiuni si finisaje de suprafata. Sunt potrivite pentru orice mediu, ideal pentru podele si pereti, blaturi si mese.

7. Ceramica adora mediul – placile ceramice sunt materiale durabile care respecta mediul si sanatatea. Sunt produse in conformitate cu reglementarile europene, cu urmatoarele certificari: ISO 9001, LEED V4, EPD, PEF, FDES, HPD, CAM/ISO 14021.

8. Ceramica este rezistenta- placile ceramice sunt materiale puternice care nu isi schimba forma, sunt rezistente la inghet si la cei mai agresivi detergenti chimici.

 Atlas-Concorde-3-D-Wall-Atti-Creative-Studio-Bacau

Atlas-Concorde-3-D-Wall-Atti-Creative-Studio-Bacau

Studioul nostru de design interior Atti Creative Studio, impreuna cu partenerul nostru https://interiorexpert.ro/ va ofera toata gama de gresie si faianta Atlas Concorde dar si consiliere privind achizitionarea acesteia.

 

 

 

Ceramica Sant’Agostino

Cand vorbim de cautarea perfectiunii, trebuie sa mentionam Ceramica Sant’Agostino, o afacere pastrata in familie si un nume italian cunoscut si apreciat in industria producatorilor de gresie din intreaga lume. Sant’Agostino este un brand cu peste 50 de ani de experienta, care imbina originalitatea lucrului manual si grija fata de mediu cu cele mai inalte tehnologii de productie, oferind solutii fabuloase designului contemporan. 

Natural-Trend-SantAgostino-gresie-si-faianta-portelanata-decorativa-Atti-Creative-interior-design-studio-showroom-amenajari-interioare-Bacau-Iasi.jpg

Ceramica Sant’Agostino – In topul producatorilor de gresie din Italia

 

Ceramica Sant’Agostino, situata in Ferrara – Italia, s-a distantat de la inceput de celelalte fabrici italiene de gresie si faianta, printr-un proces de productie unic.  Prin atentia deosebita coacerii materialelor, permanenta reinventare si designul avangardist, Sant’Agostino a ajuns la momentul actual sa defineasca si sa lanseze stilurile si tendintele in materie de placaje ceramice. 

sant'agostino flexible architecture atti creative interior design studio 2

Ceramica Sant’Agostino – Philippe Starck Flexible Architecture – Atti Creative interior design studio

 

In colectiile Sant’Agostino vom regasi gresie portelanata in masa si faianta care se pot integra cu usurinta in stiluri clasice, vintage sau industriale, pentru spatii rezidentiale sau comerciale. Tehnologia de imprimare digitala permite o gama foarte extinsa de decoruri elegante, decoruri in relief, culori pastelate, interpretari in gresie ale materialelor naturale – piatra, lemn, marmura, travertin – si placaje care imita metalele si cimentul.

Flexible Architecture

Flexible Architecture – Phillip Starck – Ceramica Sant’Agostino – Atti Creative showroom amenajari interioare

 

La CERSAIE 2013, Sant’Agostino a oferit publicului o reinterpretare a tendintelor existente, prezentand 14 colectii noi, printre care si cea realizata in colaborare cu designerul Phillip Starck  – Flexible Architecture. Prin aceasta atitudine inovatoare si renuntarea la bidimensionalitate, Starck – cel mai important designer al secolului – confera placii de gresie rolul de a face parte din arhitectura, nu doar de material decorativ.  Ei ajung sa transforme minusul estetic al rosturilor si imbinarilor dintre placile de gresie intr-un avantaj plin de potential creativ.

sant'agostino flexible architecture atti creative interior design studio 3

Sant’Agostino Flexible Architecture – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

De asemenea, Sant’Agostino se afla printre fabricile care respecta relatia cu natura. S-a angajat sa reimpadureasca o suprafata de 692.000 m², pentru a-si asigura autonom necesarul de energie electrica printr-un sistem fotovoltaic si sa foloseasca apa de ploaie, salvand aproximativ 1800 m³ de apa pe an. Folosirea produselor Ceramica Sant’Agostino atrage dupa sine certificarea EU-Ecolabel si primirea de puncte LEED, standarde acordate in prezent constuctiilor sustenabile.

sant'agostino flexible architecture atti creative interior design studio

Ceramica Sant’Agostino – Flexible Architecture – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre gresia si faianta Sant Agostino puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail, studioul de design interior Atti Creative fiind importator in Romania al produselor Sant’Agostino, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Sant’Agostino (gresie, faianta si mozaic) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru o gresie 100%  conceputa si fabricata in Italia, imbinand traditie, creativitate si tehnologie de varf.

Ceramica Del Conca

Ceramica Del Conca, unul dintre producatori italieni de top de gresie si faianta, mizeaza pe eficienta si accesibilitate ca sa ajunga la client. In acelasi timp, pastreaza un nivel inalt de calitate si tehnologii inovatoare de productie.

Compania Del Conca identifica perfect necesitatile ce nu sunt indeplinite de ceilalti producatori de gresie si faianta si vin in intampinarea clientilor cu idei personalizate. Ofera solutii practice si calitative, adaptate stilului de viata contemporan, un cost de achizitie mai mic si propuneri variate de placari ceramice pentru interior si exterior.

EBANO del conca atticreative amenajari interioare bacau iasi.1

Ceramica Del Conca Ebano – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectia Del Conca DUE ofera alternativa la pavajele cu piatra naturala sau granit. Aceasta are toate calitatile tehnnice ale unei placi de ceramica portelanata in masa: duritate, grad foarte redus de absorbtie al apei si rezistenta la cicluri repetate de inghet-dezghet, grad maxim de rezistenta la abraziune, matuire sau soc mecanic.

Fata de o placa de gresie obisnuita, Del Conca DUE are o grosime de 2 cm, ce o face potrivita pentru instalarea rapida indiferent de suprafata – nisip, pietris sau iarba. Poate fi, de asemenea, montata si in modul clasic cu adeziv, ori ridicata pe suporti ajustabili din propilena pentru crearea de terasamente.

DelConca Due - gresie 2 cm

Del Conca Due – gresie 2 cm – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

O solutie asemanatoare, de data aceasta pentru colectia de gresie si faianta de interior, o gasim in seria Del Conca Fast pentru suprafete gata sa fie utilizate in doar cateva ore. Placile de ceramica imprumuta si textura unui parchet de lemn si modalitatea de montaj, prin imbinare, fara adeziv.

Este ideala pentru reamenajarile urgente (evenimente, targuri, expozitii, diverse standuri) sau pentru spatiile inchiriate, unde placile de gresie si faianta vor putea fi scoase si recuperate in totalitate la sfarsitul perioadei contractuale.

DelConca Fast Monte Napoleone

Del Conca Fast – montaj gresie si faianta fara adeziv – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

In materie de design, producatorul italian de ceramica Del Conca se detaseaza de ceilalti prin colectiile de gresie si faianta, a caror dimensiuni permit un joc de decoruri vintage, retro, mediteranene sau rustice. In 2013, au facut o miscare indrazneata si inedita, semnand un contract cu Milo Manara, artist de benzi desenate cu caracter erotic si au lansat o colectie de gresie si faianta ce portretizeaza figuri feminine gratioase si senzuale.

milo manara del conca atticreative amenajari interioare bacau iasi

Del Conca Milo Manara – Atti Creative amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Producatorul de ceramica Del Conca respecta traditia italiana din 1962 si plateste tribut originalitatii, eficientei si unui bun raport calitate-pret. Del Conca are cate un produs de calitate superioara potrivit pentru cele mai variate utilizari si rezolva probleme de aspect, rezistenta la soc mecanic, trafic si conditii meteo vitrege ori substante acide.

monte napoleone del conca atticreative amenajari interioare bacau iasi.2

Ceramica Del Conca Monte Napoleone – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre seriile de gresie si faianta Del Conca puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Del Conca si Faetano, pe care le puteti gasi in showroom-urile de amenajari interioare Atti Creative din Iasi si Bacau.

amarcord del conca atticreative amenajari interioare bacau iasi

Ceramica Del Conca Amarcord – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor DelConca si Faetano (gresie si fainata pentru interior si exterior, mozaic) si pentru a va propune cea mai avantajoasa oferta de pret.

Impronta Italgraniti

Dupa o serie de extinderi si transformari strategice, doua dintre marile fabrici italiene prezente de mai multe decenii pe piata de ceramica s-au consolidat sub brandul ITALGRANITI GROUP. Acestea continua sa produca gresie si faianta superioara calitativ, aducand importante propuneri in doua arii de expertiza: Impronta pentru spatiile rezidentiale si Italgraniti pentru zonele publice, vaste si arhitecturale, cu trafic intens.

Daca simtiti ca va regasiti intr-un decor clasic, usor sofisticat si nu vreti sa fiti pusi sa alegeti intre functionalitate, confort si estetica, colectiile Impronta Ceramiche prezinta mai multe optiuni in acest sens. De la interpretari ale esentelor naturale, lemn, piatra, marmura, pentru un ambient cald si relaxant, la combinatiile cromatice fara varsta alb-negru, gri sau bej lucioase sau mate, verde-menta si roz pal. Fiecare serie de gresie si faianta are gama ei de accesorii, piese speciale pentru trepte sau colturi, brauri, insertii metalice, mozaic.

baie impronta marmo d wall travertino atti creative amenajari interioare bacau iasi

Amenajare baie – Impronta Marmo d wall – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Daca va bucurati de spatii generoase sau doriti sa abordati o amenajare in stil industrial, puteti apela la seriile de gresie portelanata rectificata Italgraniti, de mari dimenisiuni, ce reproduc fidel materiale naturale precum piatra, ardezia, lemnul, betonul sau zidaria si sporesc avangardismul alegerii dvs.

Italgraniti Urbana Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

Ceramica Italgraniti Urbana – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Specific grupului Italgraniti Impronta este utilizarea tehnologiei de turnare verticala a placilor de gresie, obtinand in acest fel produse ceramice cu rezistenta mecanica si durabilitate estetica extrema. Placile ceramice Italgraniti Group sunt ideale pentru spatii publice si centre comerciale. Sunt destinate zonelor unde se impune folosirea unor placi de gresie cu rezistenta deosebit de ridicata atat la trafic, cat si la atacul fenomenelor naturale extreme sau al substantelor chimice.

ERA-italgraniti atticreative amenajari interioare bacau iasi

Italgraniti Era – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Designerii Italgraniti utilizeaza tehnologia de imprimare digitala, astfel avand o libertate mult mai mare de a se juca cu desenele si aspectele decorative ale placilor. Puteti apela la cataloage sau la consultanti specializati Atti Creative pentru solutii de amenajare personalizate.

impronta-empreinte-chiffon beige-26x76-atticreative-amenajari-interioare-bacau-iasi

Ceramica Impronta Empreinte – gresie, faianta, mozaic, placi decorative – Atti Creative interior design studio

 

Transformarea podurilor sau a halelor in spatii de locuit de locuit si imbracarea acestora in placi ceramice este solutia ideala pentru a conferi o identitate neconventionala spatiului. Astfel ia nastere stilul Loft, unde gresia si faianta de la Impronta si Italgraniti isi gasesc una dintre cele mai bune utilizari.

Pentru pasionatii de eleganta si desene rafinate, exista noile imprimeuri florale stilizate, de inspiratie imperiala. De retinut este faptul ca marginile rectificate ale placilor de gresie si faianta, pe care le veti gasi in colectiiile producatorului italian, permit un rost minim si nu asa de usor de observat, sporind senzatia de spatiu.

Pentru mai multe detalii despre gresia si faianta grupului Impronta Italgraniti, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Italgraniti Group, pe care le prezinta in showroom-urile proprii de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Impronta si Italgraniti si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de achizitie. Ceramica Italgraniti Group detine calitati superioare, are un design deosebit si respecta cele mai inalte criterii de performanta.

Gresie Panaria

Producatorul de gresie Panaria se bucura de o crestere constanta inca de la inaugurarea unitatii industriale in 1974. De-a lungul timpului, Panaria a devenit un nume de referinta pe plan international pentru tot ceea ce este asociat cu gresie, placari ceramice pentru pereti, pardoseli din ceramica, gresie portelanata si produse ceramice.

City_Life_panaria atticreative amenajari interioare bacau iasi.1

Gresie Panaria City Life – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Din noiembrie 2004, corporatia a devenit parte din Panariagroup Industrie Ceramiche SpA, unul dintre principalii producatori de gresie si faianta din lume. Compania detine sase unitati de productie (3 in Italia, 2 in Portugalia si 1 in Statele Unite ale Americii).

Utilizarea de materii prime atent selectationate, inovatia tehnologica si cercetarea continua sunt factori care determină succesul placilor de gresie Panaria. Totodata, compania producatoare de gresie Panaria pune accent pe elemente ce privesc imbunatatirea calitativa si estetica a produsului final.

Aisthesis_PANARIA atticreative amenajari interioare bacau iasi.3

Gresie Panaria Aisthesis – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

Seria Panaria ZER0.3 este rezultatul tehnologiei exclusive ce da placilor ceramice pentru interior un format unic si deschide o lume noua pentru arhitecti si designeri. Panariagroup este in prezent singura firma din lume ce produce placi ceramice atat de subtiri (0,3 cm), in dimensiuni atat de mari – pot ajunge pana la 100×300 cm.

Dezvoltarea si succesul brandului este bazat pe excelenta in productia de ceramica. Caracteristicile principale ale placilor de gresie Panaria ZERO.3 sunt: rezistenta la trafic pietonal intens, dimensiunile (cea mai mare este de 3x1m), suprafata perfect plata si grosimea de 3mm.

Lightquarz03 panaria atticreative amenajari interioare bacau iasi.2

Gresie Panaria Lightquarz 0.3 – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

Colectiile de gresie Panaria sunt utilizate atat in amenajarea spatiilor rezidentiale, cat si in spatii publice, mall-uri si restaurante. Gamele de gresie Panaria pentru interior sunt caracterizate de personalitate si creativitate, acestea fiind exprimate prin tonuri delicate. Seriile de gresie Panaria pentru exterior sunt rezistente la socuri mecanice si sunt fabricate din marmura si piatra naturala.
Panaria_Quercia_atticreative amenajari interioare bacau iasi.5

Gresie Panaria Quercia Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre placile de gresie Panaria, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail, studioul de design interior Atti Creative fiind importator in Romania al placilor ceramice Panaria, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Panaria (gresie si faianta pentru interior si exterior, elemente decorative) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru ceramica 100%  conceputa si fabricata in Italia, imbinand traditie, creativitate si tehnologie de varf.

Gresie Mirage

De peste 40 de ani, producatorul de gresie Mirage fabrica si distribuie in intreaga lume placi ceramice pentru amenajari interioare si exterioare. Reprezentand calitatea ceramicii italiene la nivel mondial, fabrica de gresie Mirage ofera atat solutii estetice, cat si structurale pentru proiectarea si decorarea spatiilor private si publice. Colectiile de gresie Mirage sunt adecvate pentru placari de pardoseli, placari murale si fatade ventilate. Nu exista limite pentru aceste materiale naturale, elegante, cu personalitate puternica, ce se afla in echilibru cu orice tip de ambient contemporan.

exit mirage atticreative amenajari interioare bacau iasi.2

Gresie Mirage – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Mirage OXY

Colectia de faianta si gresie Mirage OXY transforma ceramica intr-un element de mobilier si creeaza impresia de metal oxidat. OXY este o serie de gresie portelanata proiectata pentru pardoseala si pereti, ce garanteaza toate performantele tehnice:

  1. rezistenta la impact sau socuri termice (inghet-dezghet);
  2. grad redus de absorbtie al apei;
  3. duritate;
  4. grad mare de rezistenta la actiunea agentilor chimici.

Mirage Oxy Atti Creative interior design studio

Mirage Oxy – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectia metropolitana de gresie Mirage OXY este perfecta pentru mansardele de lux, apartamente si magazine exclusiviste, pentru zone publice sau fatade ventilate.

Oxy_mirage atticreative amenajari interioare bacau iasi

Gresie Mirage OXY –  Atti Creative – interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Mirage ARDESIE

Gama de gresie Mirage Ardesie reinterpreteaza eleganta pietrei in formele contemporane, avand toate calitatile tehnice ale unei placi ceramice portelanate in masa. De accea, este recomandata pentru a fi montata, mai ales in zone in care este importanta rezistenta si suprafata anti-derapanta (de ex. cabinete medicale sau bai pentru persoane cu dezabilitati locomotorii).

Ardesie mirage atticreative amenajari interioare bacau iasi.3

Ceramica Mirage Ardesie – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Formele si combinatiile de culori sunt inspirate din mediul inconjurator, in colectia de gresie Mirage Ardesie fiind utilizate nuante de albastru, negru, gri, sau crem, care sa imite cat mai bine piatra naturala.

gresie mirage ardesie african stone atti creative showroom amenajari interioare bacau iasi

Gresie Mirage Ardesie African Stone – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

 Mirage EVO_2/E

Conceptul Evo_2/e este prima serie de gresie portelanata Mirage de 2 cm grosime, prevazuta pentru a fi montata in aer liber. Un sistem complet de pardoseli si piese speciale pentru spatii publice si rezidentiale exterioare. Un nou concept de ceramica, oferit intr-o gama larga de dimensiuni, culori, finisaje si stiluri de asamblare.

mirage evo2e atti creative interior design studio 2

Gresie Mirage Evo_2/e – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Gama de gresie Mirage Evo_2/e respecta pe deplin cerintele si standardele europene, are o duritate exceptionala, este antiderapanta si rezistenta la foc.

mirage evo2e atti creative interior design studio

Gresie Mirage Evo_2/e  – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de gresie Mirage, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Mirage, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatatea si varietatea colectiilor de faianta si gresie Mirage si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret.

De asemenea, puteti vizita magazinul online Atti Creative, unde veti gasi informatii detaliate despre colectiile de gresie Mirage si despre alte produse destinate amenajarilor interioare si exterioare.

Mozaic Sicis – Italia

Lumea Sicis  – Arta in mozaic

Situata in Ravenna – Italia, fabrica de mozaic Sicis foloseste piatra naturala, ceramica, sticla si metale pretioase pentru a spune povesti extraordinare, fie ele din lumea basmelor ori din viata cotidiana. Atentia deosebita, jocul de ansamblu, puterea pieselor de a schimba un spatiu sunt doar cateva din avantajele ce fac mozaicul Sicis atat de apreciat de arhitecti si designeri de interior.

Sicis - mozaic artistic

Sicis – mozaic artistic – Atti Creative interior design studio

 

Alegerea unei decoratiuni executate in mozaic Sicis pentru a particulariza stilul unei amenajari si a-l face sa exprime personalitatea celor care locuiesc acolo garanteaza, pe langa un aspect fabulos, o calitate a executiei intalnita in general doar la producatorii de bijuterii.

pixall sicis atticreative amenajari interioare bacau iasi.21

Mozaic Sicis Pixall – Atti Creative interior design studio showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Fabrica de mozaic Sicis raspunde ritmului alert al tendintelor moderne prin gama ampla de motive, culori si texturi. Sicis merge de la modele consacrate, florale, marine, in stil baroc, minimalist sau contemporan, la mozaic inspirat din benzi desenate, cu portrete pin-up, acele figuri feminine seducatoare in stilul anilor ’50 si ’60 si chiar o colectie pop-art dedicata legendarei Marilyn Monroe.

Colectia de mozaic decorativ Neoglass, una dintre cele mai recente adaugate in portofoliul Sicis, utilizeaza sticla neon in desene din mozaic inspirate din peisaje de iarna, din textura nisipului, lumini, umbre sau culori solare, din esente de lemn sau piele de sarpe. Pentru indragostitii de atmosfera urbana, colectia de mozaic SKYLINE propune peisaje citadine in alb si negru, ce descriu atmofera geometrica si arhitecturala a orasului.

pixall sicis atticreative amenajari interioare bacau iasi.10

Sicis Pixall – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Prin seria de mozaic Pixall, Sicis reuseste sa creeze orice imagine dorita de client, pe orice suprafata si in orice dimensiune, asa cum o multitudine de pixeli compun o imagine digitala. Artistii fabricanti de mozaic Sicis redefinesc texturile si designul prin mixarea diferitelor piese transparente sau opace deosebite intr-o gama de peste 500 de nuante.

Imaginile astfel concepute pot varia de la nuante pastelate la contraste puternice, luand forme abstracte sau hiper realiste, conform solicitarilor arhitectilor sau designerilor. Aceasta tehnologie inovatoare pune la dispozitia clientilor o libertate de creatie aproape infinita si posibilitatea de avea un instrument de lucru – decor de mozaic – ce rivalizeaza ca valoare in timp cu cea a bijuteriilor.

sicis flower power atticreative amenajari interioare bacau iasi.111

Sicis Flower Power – Atti Creative interior design studio

 

Gama foarte larga de materiale folosite, tehnologia proprie, inventivitatea si maiestria executiei fac din Sicis cel mai important fabricant de mozaic de arta din Europa, decorurile fabricii sporindu-si in timp valoarea, intocmai unor piese de arta autentice.

Alaturi de seriile de mozaic decorativ dedicate proiectelor de amenajari interioare, Sicis ofera variante de mozaic dedicate placarilor de piscine, saune si centre SPA, precum si solutii de finisaje decorative pentru spatii publice, centre comerciale etc.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre seriile de mozaic Sicis, va invitam sa vizitati site-ul producatorului sau sa ne contactati telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al colectiilor de mozaic Sicis.

Va puteti convinge de calitatea deosebita a mozaicului Sicis vizitand showroom-urile Atti Creative din Bacau si Iasi, unde veti beneficia de consultanta de specialitate si de cele mai bune oferte de pret pentru mozaic artistic.

Mozaic Vitrex – Italia

Compania producatoare de mozaic Vitrex distribuie placi ceramice si din piatra. Desi are o istorie de numai 8 ani, fabrica de mozaic Vitrex deja recunoscuta ca fiind una dintre cele mai prestigioase firme pe piata de profil. Din Spania in Italia si din Brazilia in Mexic, colectiile de mozaic Vitrex ofera o mare varietate de produse din faianta, piatra, metal si sticla. Piesele de mozaic Vitrex sunt disponibile intr-o paleta larga de culori, de la galben lamaie la rosu oriental, albastru, lila sau turcoaz.

mozaic vitrex-crystal a-lilla mix-atticreative-amenajari-interioare-bacau-iasi

Mozaic Vitrex – Mozaic Crystal A – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Fie ca este vorba despre remodelarea baii sau o bucatarie noua, seriile de mozaic Vitrex satisfac gusturile celor mai exigenti clienti. Pe langa gama traditionala, producatorul de mozaic Vitrex ofera colectii moderne, scotand in evidenta transparenta pretioasa a placutelor patrate.

mozaic vitrex-antica roma-bronze-atticreative-amenajari-interioare-bacau-iasi

Mozaic Vitrex – Mozaic Antica Roma – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Vitrex poate oferi solutii personalizate unice, realizate din mozaic artistic si fotografic, asamblat dupa cerintele clientilor. Mozaicul artistic Vitrex este asamblat manual, pentru a permite o reproducere perfecta a designului solicitat. Pentru usurinta in instalare si rezultate optime, design-ul este impartit in pagini numerotate.

vitrex-mozaic artistic-girasoli-atticreative-amenajari-interioare-bacau-iasi

Mozaic artistic Vitrex – Floarea Soarelui – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Seriile de mozaic fotografic Vitrex au posibilitati de personalizare nelimitate. Redau imagini fotografice de diferite dimensiuni, care sunt protejate cu rasini speciale anti-UV pentru un rezultat impecabil. Fotografiile sunt aplicate pe mozaic de sticla in diferite formate: de la 8 mm la 1,1 cm. O solutie de calitate pentru cele mai exigente situatii si cele mai rafinate gusturi.

vitrex-mozaic-fotografic 3-atticreative-amenajari-interioare-bacau-iasi

Mozaic fotografic Vitrex – Colosseum – Atti Creative interior design studio

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de mozaic Vitrex, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al placilor mde mozaic Vitrex, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a colectiilor de mozaic Vitrex si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru acestea, 100%  concepute si fabricate in Italia, imbinand traditie, creativitate si tehnologie de varf.

Gresie Naxos

Grupul Fincibec – Naxos, Century, Monocibec

La inceputul anilor  ’60, compania italiana Fincibec incepe productia de gresie dura portelanata, pe care o vinde sub marca Cibec. Cunoaste succesul in 1970, cand incepe sa produca gresie obtinuta printr-o singura coacere, rezistenta la temperaturi foarte scazute, revolutionand astfel domeniul pardoselilor.

importator gresie fincibec grup - naxos, monocibec, century

Atti Creative – importator gresie Fincibec Group

 

La peste jumatate de secol de la infiintare, firma isi desfasoara activitatea sub 3 branduri celebre in industria ceramica: seriile de gresie Naxos, Century si Monocibec. Placile de gresie Naxos sunt realizate in totalitate din portelan fin – ceramica din pasta dura, compacta, non-poroasa. Se obtin astfel placi de gresie si faianta extrem de compacte, cu duritate exceptionala si mare rezistenta la inghet. Coacerea seriilor de gresie Naxos are loc la temperaturi intre 1200 si 1300 grade Celsius, ceea confera caracterisitici tehnice exceptionale, pozitionand Fincibec in topul producatorilor europeni de gresie si faianta.

Atti Creative importator gresie Naxos

Gresie Naxos- Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau si Iasi

 

Seriile de gresie Naxos, Century si Monocibec pot fi utilizate pentru placari interioare sau exterioare, grupul Fincibec fiind unul dintre producatorii de gresie cu o mare diversitate tehnica si estetica a placilor ceramice. Seriile decorative de gresie Naxos sunt spectaculoase, replicand materiale naturale – lemn sau piatra – ori prezentand in motive florale sau geometrice extravagante realizari artistice ale designerilor Fincibec. Colaborarea cu designeri celebri asigura valoarea estetica si arhitecturala a seriilor de gresie Naxos.

gresie Naxos Fincibec - Atti Creative showroom

Placi decorative Naxos – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Respectand traditia italiana din si mizand pe inovatie, eficienta, design si un raport calitate-pret corect, grupul Fincibec ofera produse de calitate superioara din fiecare serie de gresie si faianta.

Pentru a obtine mai multe detalii despre seriile de gresie Naxos, Monocibec ori Century, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor marca Fincibec, pe care le puteti gasi in showroom-urile de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Atti Creative importator gresie Naxos Iasi

Atti Creative importator gresie Naxos – Fincibec

 

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a colectiilor de gresie Naxos, Monocibec si Century (mozaic, gresie si faianta) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret.