Corpuri de iluminat

Corpuri de iluminat FLOS

Compania producatoare de corpuri de iluminat Flos se remarca prin tehnologie si design original. Acest brand a fost creat in 1962 de italienii Dino Gavina si Cesare Cassina. Astazi, Flos este una dintre cele mai importante companii din domeniu, ce starneste emotiile si stimuleaza simturile.
flos-soft-architecture-usl-atti-creative-showroom-amenajari-interioare-bacau-iasi

Flos Soft Architecture USL – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Toate colectiile de corpuri de iluminat Flos pot fi utilizate in spatii rezidenţiale, dar se incadreaza perfect si in amenajarea cafenelelor, restaurantelor sau a hotelurilor. Producatorul de corpuri de iluminat Flos executa atat elemente in editie limitata, cat si la scara larga.

flos-professional-compass-atti-creative-ashowroom-amenajari-interioare-bacau-iasi

Flos Professional Compass – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Sursele de iluminat Flos sunt destinate atat spatiilor interioare, cat si exterioare, pot fi montate pe tavan sau pe pereti. Totodata, au fost proiectate si modele de lampi pentru birouri, spoturi, candelabre si sisteme de iluminat pentru spatii comerciale.

flos-professional-micro-orbital-atti-creative-showroom-amenajari-interioare-bacau-iasi

Corpuri de iluminat Flos Professional – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colaborarea cu celebrul Philippe Starck a adus companiei producatoare de corpuri de iluminat Flos o serie de premii internationale. De asemenea, si alti designeri de renume mondial, precum Jasper Morrison sau Marc Newson, creeaza modele pentru Flos.

 

flos-professional-led-pipes-atti-creative-ashowroom-amenajari-interioare-bacau-iasi

LED Flos – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Corpuri de iluminat Flos Juncos 3D pentru plafon

Colectia de corpuri de iluminat Flos Juncos 3D este inspirata de “manunchiurile de stuf “, plutind pe suprafața apei. Corpurile de iluminat sunt semi-incastrate in plafon si se integreaza perfect in tehnologia Soft Architecture.

LED-urile sunt de putere mare, iar tubul poate fi inclinat si introdus sau scos din tavan pentru a directiona fasciculul de lumina si pentru a crea compozitia artistica dorita. Modulele sunt disponibile in urmatoarele dimensiuni: 20 x 20 cm – un singur LED, 30 x 40 cm – 3 LED-uri, 30 x 80 cm – 6 LED-uri, 30 x 120 cm – 9 LED-uri.

flos juncos 3d showroom atti creative bacau iasi

Flos Soft Architecture – Juncos 3D – Atti Creative interior design studio / showroom Bacau & Iasi

 

Corpuri de iluminat Flos Abajourd’hui montate pe pereti

Lampa proiectata pentru un impact vizual minim, montata pe pereti de gips-carton. Disponibila cu sursa de lumina cu halogen conectat direct la retea, fluorescenta si sursa de lumina cu LED-uri. Toate acestea sunt realizate din sticla securizata.

Flos Abajourd_hui Atti Creative showroom amenajari interioare bacau iasi

Flos Abajourd’hui Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare bacau iasi

 

Corpuri de iluminat Flos Benguerra suspendate

Corpuri de iluminat suspendate pentru amenajari interioare, realizate din compozit. Cu un design inovator, seria Benguerra poate gazdui ambele surse de lumina, halogen pentru iluminat direct si fluorescent pentru iluminat indirect.

Flos Benguerra showroom amenajari interioare Bacau Iasi

Flos Benguerra – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Corpuri de iluminat Flos KTribe F3 pentru exterior

Dupa modelul clasic KTribe pentru interior, Philippe Starck a decis sa ofere colectiei un suflu nou prin proiectarea unei versiuni pentru exterior. KTribe F3 este perfecta pentru amenajarea unei terase, oferind o lumina difuza.

Ca si celelalte corpuri de iluminat Flos create pentru a fi utilizate in aer liber, KTribe F3 a fost proiectat din piese structurale galvanizate pentru a rezista la conditiile atmosferice. Structura este din aluminiu turnat sub presiune, cu un finisaj cromat, in timp ce difuzorul este realizat din tuburi de PVC colorate si impletite.

flos KTribe_F3_Outdoor_showrrom atti creative bacau iasi

Lampa pentru exterior Flos KTribe F3 – Atti Creativeinterior design studio/ showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Studioul de design interior Atti Creative este importator al colectiilor de corpuri de iluminat Flos. Va invitam in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Bacau si Iasi pentru a vizualiza mai multe colectii si pentru a alege cele mai potrivite modele pentru amenajarea dumneavoastra!

Corpuri de iluminat Zonca

Corpuri de iluminat Zonca – design subtil si remarcabil!

De mai bine de un secol, familia italiana Zonca s-a dedicat crearii corpurilor de iluminat. Datorita entuziasmului si pasiunii, compania a reusit sa atinga obiective importante. Zonca s-a specializat in vanzarea unei game foarte largi de surse de iluminat pentru interior si exterior, decorative sau tehnice. Compania produce mai multe game de corpuri de iluminat pentru spatii de locuit sau birouri. Acestea sunt create de cei mai cunoscuti designeri de la branduri importante europene.

CONTRACT zonca atticreative amenajari interioare bacau iasi.5

Candelabru Zonca –  Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Prin studiile de incidenta a luminii, designul variat, complex si rafinat, seriile de corpuri de iluminat Zonca accentueaza o atmosfera remarcabila. In functie de cerinte, colectiile pot avea un design neobisnuit sau unul subtil, reusind intotdeauna sa obtina efectul dorit.

zonca les botanics atticreative amenajari interioare bacau iasi.9

Zonca Les Botanics Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Flexibilitatea este factorul ce permite companiei sa fabrice atat produse de serie, cat si elemente deosebite realizate la comanda. Producatorul de corpuri de iluminat Zonca creaza elemente personalizate, in colaborare cu designeri si arhitecti renumiti, uneori specificati chiar de client.

technic zonca atticreative amenajari interioare bacau iasi.8

Lampa Zonca Technic – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectiile de corpuri de iluminat Zonca asigura lumina si eleganta celor mai prestigioase spatii, atingand cele mai inalte asteptari. Zonca ofera o gama completa de produse si servicii speciale dedicate spatiilor rezidentiale de lux. La toate acestea, se adauga calitatea serviciilor post-vanzare, ce sunt in masura sa satisfaca cerintele celor mai exigenti clienti.

Pentru a obtine mai multe detalii despre corpurile de iluminat Zonca, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail.

Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Zonca, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Zonca si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru corpuri de iluminat subtile sau neobisnuite, dar intotdeauna remarcabile!

Corpuri de iluminat Kundalini

Compania producatoare de corpuri de iluminat Kundalini si-a inceput activitatea in anul 1996, dezvoltand o noua viziune asupra surselor de iluminat, extrem de inovatoare. Nu de putine ori a uimit prin formele neconventionale ale obiectelor de iluminat propuse de-a lungul timpului.

In scurt timp s-a creat un adevarat cult pentru colectiile de corpuri de iluminat Kundalini. Designul deosebit si calitatea ridicata a produselor a propulsat rapid compania in topul fabricantilor in domeniu.

Producatorul de corpuri de iluminat Kundalini este clasificat de comunitatea internationala a designului contemporan drept o companie pionier. Nu doar pentru ca dezvolta permanent noi teme si forme, dar si pentru ca tot timpul cauta sa exprime un spirit inovator si sa utilizeze tehnici si materiale noi.

Kundalini-atticreative showroom amenajari interioare bacau iasi

Kundalini – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

In seriile de corpuri de iluminat Kundalini se regasesc influente din medii diferite, teme si forme preluate din natura, zona industriala sau artele plastice. Compania italiana producatoare de corpuri de iluminat Kundalini se bazeaza constant pe colaborarea atat cu tineri designeri si arhitecti, dar si cu nume consacrate din industia creativa si a amenajarilor interioare.

Colectiile de corpuri de iluminat Kundalini contin lampi pentru birou / masa, lampadare, aplice, candelabre. Unele dintre lampile Kundalini sunt inspirate de sculpturile moderniste ale lui Constantin Brancusi (ETA, Yoga), in timp ce alte corpuri de iluminat au un design futurist (Abyss, E-Turn, Sama).

 

CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI ATOMIUM

Lampa cu difuzor din polietilena si structura interioara cu sase surse de lumina fixate pe arcuri de otel. Disponibila atat pentru interior, cat si pentru exterior, in variante pentru birou, pardoseala sau suspendata (3 surse de lumina). Cu un finisaj lucios, poate fi dotata cu becuri cu halogen, fluorescente sau LED. Diametru – 58 cm si inaltime – 52 cm.

kundalini atomium atti creative interior design studio bacau iasi

Kundalini Atomium – Atti Creative –  interior design studio Bacau & Iasi

 

CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI E.T.A

Difuzorul lampii Kundalini E.T.A. este executat manual din fibra de sticla colorata (alb, rosu, portocaliu, argintiu) cu reflector din policarbonat pe structura interioara metalica. Disponibila si in varianta de suspendata (E.T.A. SAT) si lampa pentru birou (E.T.A. BABY).

 

kundalini eta atti creative interior design studio 2

Kundalini Eta / Eta sat / Eta baby –  Atti Creative interior design studio Bacau & Iasi

 

CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI CLOVER

Linii fluide pe o structura tridimensionala deschisa. O lampa “sculptata” pentru un efect vizual extrem. Inspirat de forma naturala, aminteste de liniile unei frunze de trifoi (“clover”) . Sursa de lumina, ascunsa in punctul de intalnire a celor trei petale, lumineaza spatiul in toate directiile. Kundalini Clover este rezultatul unor noi expresii luminoase. Dotata cu reflector din aluminiu si becuri cu halogen, are diametrul de 70 cm, iar inaltimea de 25 cm.

Kundalini-Clover-AttiCreative showroom amenajari interioare bacau iasi

Kundalini Clover – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI DEW

Lampa suspendata cu difuzor de sticla, turnat in aluminiu. Disponibil cu becuri LED de inalta tensiune. Lampa Kundalini Dew poate fi realizata la cerere ca un candelabru multiplu.

kundalini dew atti creative interior design studio bacau iasi

Kundalini Dew – Atti Creative –  interior design studio Bacau Iasi

 

CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI KYUDO

Lampa de podea reglabila (157 – 212 cm). Corp din aluminiu cu finisaj lucios, cu banda LED de joasa tensiune. Lampa Kundalini Kyudo este disponibila in patru culori: alb, negru, rosu si crom.

kundalini kyudo atti creative interior design studio  bacau iasi

Kundalini Kyudo – Atti Creative – interior design studio Bacau & Iasi

 

 CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI YOGA

Lampa Kundalini Yoga este inspirata din sculpturile moderne ale lui Constantin Brancusi. Difuzorul este executat manual din fibra de sticla ecologica pe structura metalica (detasabila pentru a putea schimba becurile). Este disponibila in patru variante de culori (alb, portocaliu, rosu, argintiu), cu diametrul de 40 cm si inaltime de 200 cm.

kundalini yoga AttiCreative showroom amenajari interioare bacau iasi

Kundalini Yoga – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI ASANA

Lampa de sine statatoare din fibra de sticla lacuita cu un scaun integrat fixat pe o baza din otel. Difuzorul este din sticla de Murano. Disponibila cu finisaj lacuit alb, negru, rosu sau portocaliu, lampa Kundalini Asana are o inaltime de 205 cm.

kundalini asana atticreative showroom amenajari interioare bacau iasi

Kundalini Asana – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

KUNDALINI HARA

Hara este un scaun excutat manual din fibra de sticla lacuita. Ideal pentru aer liber datorit unui tratament impotriva razelor ultraviolete și la rezistenta puternica a materialului la schimbarile de temperatura. Disponibil in trei culori, alb, portocaliu si rosu, are urmatoarele dimensiuni: L = 86 cm, l = 70 cm, H = 70 cm.

kundalini hara atti creative interior design studio bacau iasi

Kundalini Hara – Atti Creative interior design studio Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de corpuri de iluminat Kundalini, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al seriilor de corpuri de iluminat Kundalini, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Kundalini si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru corpuri de iluminat cu forme neconventionale!

Corpuri de iluminat Foscarini

Compania ce produce corpuri de iluminat Foscarini este una dintre cele mai perseverente intreprinderi in domeniu din Italia.

Inca de la deschidere, Foscarini s-a dedicat inovatiei, proiectarii si transformarii radicale a corpurilor de iluminat. Acestea sunt un lung sir de studii ale luminii si formelor pe care aceasta le poate intruchipa. In 2013, dupa 30 de ani de la prima colectie, producatorul de corpuri de iluminat Foscarini deschide doua noi locatii in orasele care simbolizeaza designul contemporan: Milano si New York. Toate seriile de corpuri de iluminat Foscarini nu pun doar mobilierul in valoare, ci pot fi ele in sine atractia unei incaperi si chiar adevarate opere de arta.

In showroom-urile de amenajari interioare Atti Creative gasiti mai multe colectii de corpuri de iluminat Foscarini: lampi de sine statatoare, suspendate de tavan sau care se preteaza la montarea pe perete cu diferite forme.

Proiectata de Diesel in 2009, lampa Foscarini Fork este inspirata de moda casual si denota un stil de viata informal, jucaus si dinamic. Lumina dezvaluita de textura din panza te face sa te simti ca si cum ai fi in interiorul unui cort. Abajurul este extrem de flexibil si poate fi miscat la 360 de grade. Suportul este, de asemenea, mobil datorita articulatiilor sale. Puteti schimba directia luminii, gasind permanent noi variante de iluminare. Suportul este disponibil si in varianta suspendata. Lumina calda emanata de lampa Foscarini Fork este ideala pentru case particulare, dar poate fi utilizata si pentru spatii publice pentru a crea o atmosfera relaxanta.

 

foscarini fork atti creative showroom amenajari interioare bacau iasi

Lampa Foscarini Fork – Atti Creative interior design studio

 

Lampa suspendata Foscarini Caboche, proiectata de Patricia Urquiola, este compusa din globuri transparente concentrice. O umbra alba proiectata din interior ofera o raspandire a luminii in intregul spatiu. Lampa Caboche transpune un design contemporan pe un candelabru de cristal traditional. Caboche este disponibila in trei dimensiuni (mica, medie si mare), in doua variante de culori: auriu si chihlimbar. Modelele medii si mari sunt disponibile in versiuni cu LED-uri.

foscarini cabouche atti creative showroom amenajari interioare bacau iasi

Lampa suspendata Foscarini Cabouche – Atti Creative interior design studio

 

Volumul generos al surselor de iluminat Foscarini Le Soleil, create de Vicente Garcia Jimenez, joaca un rol important in disperia luminii. Culorile caracterizeaza aceste corpuri de iluminat Foscarini si le defininesc forma, creand un impact vizual puternic si expresiv. Disponibile in trei variante (alb, rosu si albastru), modelele sunt recomandate pentru a fi utilizate atat in spatii private, cat si publice.

foscarini le soleil atti creative showroom amenajari interioare bacau iasi

Foscarini Le Soleil – Atti Creative interior design studio

 

Lampa suspendata Foscarini Jamaica denota un sentiment de lejeritate prin volumul sau, obtinut dintr-o coala de hartie acoperita de un strat subtire de polimer. Unica in conceptul sau, lampa Jamaica detine o sursa dubla de lumina: pe de o parte,  lumina directa si intensa ce se reflecta in jos, iar pe de alta parte, o lumina calda, raspandita peste tot in jurul ei. Cu adevarat versatila, poate fi folosit in cele mai diverse proiecte de amenajari interioare; singura, pentru a distinge se distinge intr-un spatiu mic sau impreuna cu alte lampi pentru a crea scene deosebite in spatiile mai mari.

foscarini jamaica atti creative showroom amenajari interioare bacau iasi

Lampa suspendata Foscarini Jamaica – Atti Creative interior design interior

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre corpurile de iluminat Foscarini, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Foscarini, pe care le distribuie in showroom-urile proprii de amenajari interioare din Bacau si Iasi.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Foscarini si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru corpuri de iluminat ce pot pune in valoare orice spatiu.

Corpuri de iluminat MOOOI

Compania Moooi a fost infiintata in anul 2001 de Marcel Wanders și Casper Vissers. Ei au denumit-o dupa varianta olandeza a cuvantului ,,frumos”, al treilea “o” oferind un plus de valoare in ceea ce priveste frumusetea si unicitatea. Punctele forte ale celor doi fondatori continua sa se completeze reciproc; Marcel – pasionat, cu spirit de antreprenor si Casper – cu ochiul format, dornic de proiectare exclusivista.

moooi design atti creative

Moooi design – Atti Creative showroom amenajari interioare

 

Corpuri de iluminat

Sursele de iluminat Moooi sunt iesite din comun si se muleaza perfect pe directiile artistice promovate de producatori: inovatie, creativitate si stil. Compania Moooi creeaza elemente in diverse forme si culori pentru a pune in valoare orice fel de spatiu. Corpurile de iluminat Moooi imbina stilul antic, traditional cu modernismul. Astfel, piesele create devin elemente de referinta in amenajarile interioare si se incadreaza perfect in orice spatiu.

In showroom-ul de amenajari interioare Atti Creative veti regasi mai multe elemente din colectiile Moooi, printre care si candelabru Light Shade Shade. La exterior este o oglinda. Insa, atunci cand este pornit, dezvaluie identitatea neprevazuta a  candelabrului din interior. Disponibil in trei variante, candelabrul poate avea diametrul de 47 cm, 70 cm sau 95 cm. Din aceeasi serie face parte si lampa Light Shade Shade cu dimensiunile 187 x 52 cm.

moooi light shade shade_d70 atti creative showroom amenajari interioare bacau iasi

Candelabru Moooi Light Shade Shade showroom Atti Creative Bacau

 

Mobilier si accesorii

Alaturi de corpuri de iluminat, Moooi realizeaza elemente de mobilier (birouri, mese, scaune, fotolii, canapele) si alte accesorii pentru amenajari interioare (ceasuri, covorase, pernute, suporturi pentru lumanari etc). Stilul ce se face remarcat in colectiile Moooi este exclusivist, indraznet, dar totodata, rafinat.

Grupul Front Design a creat pentru Moooi in anul 2006 o serie reprezentativa: Horse Lamp, Rabbit Lamp si Pig Table. Elementele colectiei sunt realizate in dimensiuni reale si ofera o atmosfera de basm in spatiul in care sunt amplasate.

Horse Lamp are o inaltime de 240 cm, este realizata dintr-un cadru metalic si poliester. Potrivita pentru amenajari interioare ce vor sa redea o atmosfera de poveste, lampa este disponibila in varianta neagra.

moooi horse lamp atti creative showroom amenajari interioare bacau iasi

Moooi Horse Lamp – showroom Atti Creative Bacau

 

Inspirandu-se dintr-o creatura vie, Rabbit-Lamp emana un continut puternic emotional. Cu dimensiunile 54 x 28,5 cm, lampa este realizata din PVC si bumbac pe structura metalica, iar iepurele este din poliester.

moooi rabbit lamp atti creative showroom amenajari interioare bacau iasi

Moooi Rabbit Lamp – showroom Atti Creative Bacau

 

La fel ca celelalte doua elemente ale colectiei, si Pig Table este realizata la scara naturala. Frapanta la prima vedere, masa este realizata din poliester negru, cu dimensiunile 167 x 77 cm.

moooi pig table atti creative amenajari interioare showroom bacau iasi

Moooi Pig Table – showroom Atti Creative Bacau

 

Studioul de design interior Atti Creative este importator al produselor Moooi in Romania. Pentru a afla toate informatiile despre colectiile de accesorii si corpuri de iluminat Moooi, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail.

Va invitam sa ne vizitati in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru corpuri de iluminat si accesorii rafinate pentru amenajari interioare!