Baterii si Dusuri

Robineti Gessi

Fondata in 1992 de Umberto Gessi, compania producatoare de robineti si-a inceput activitatea intr-un mic atelier. Dupa numai un an, acesta a fost abandonat in favoarea unei cladiri moderne. In prezent, Gessi Park imbina tehnologia moderna cu arhitectura eco si acopera 800.000 mp. Intregul proces de productie al seriilor de robineti Gessi se desfasoara cu un accent deosebit pe siguranta angajatilor si protectia mediului inconjurator.

Eletronici ovale gessi atticreative amenajari interioare bacau iasi.2

Robinei Gessi – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

In 2006, producatorul de robineti Gessi a devenit o companie globala, stabilind legaturi comerciale cu diferite tari de pe tot continentul. Pe langa numeroasele premii pentru proiectarea de produse inovatoare, Gessi a primit distinctia Italy’s Superbrand in 2008.

Eletronici ovale gessi atticreative amenajari interioare bacau iasi

Robineti Gessi Atti Creative – interior design studio

 

In spiritual inovatiei, Gessi a venit cu o idee revolutionara: sa transforme robinetul traditional intr-un obiect cu functii si forme sofisticate. Noile serii de robineti pot fi montati pe podea, pe perete sau pe tavan si pot avea diferite forme, oferind o solutie creativa pentru orice spatiu.

 

rettangolo cascata gessi atticreative amenajari interioare bacau iasi.5

Robineti Gessi – Atti Creative showroom  amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectiile de robineti sunt utilizate pentru amenajari interioare in orice fel de baie, de la resedinte private la hoteluri, spatii comerciale, centre wellness sau yacht-uri.

Gessi concepe, de asemenea, lavoare, vase de toaleta, coloane de dus termostatice, accesorii de baie (sapuniera, dozator pentru sapun, suporturi pentru periute de dinti, hartie igienica, perie WC).

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectia de baterii si robineti Gessi, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Gessi, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Gessi (robineti, dusuri, accesorii) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret.

De asemenea, puteti vizita magazinul online Atti Creative, unde puteti gasi diverse colectii de robineti, obiecte sanitare, ceramica si alte produse pentru amenajari interioare.

Robineti Zucchetti

Fondata de Alfredo Zucchetti in Valduggia (1929), fabrica de robineti Zucchetti devine in scurt timp o afacere de familie sinonima cu imaginea calitatii desavarsite, in prezent avand peste 400 de angajati si producand peste 2 milioane de robineti anual.

Incepand cu 1950, compania producatoare de robineti Zucchetti introduce tehnologia de cromare integrala a produselor sale, tehnologie care ii deschide drumul catre importantele produse de design pe care incepe sa le fabrice din anul 1970.

 

Baterie bucatarie Zucchetti - Atti Creative interior design studio

Baterie bucatarie Zucchetti – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

O echipa muncitoare, o stransa colaborare cu designeri renumiti si o permanenta investitie in dezvoltare, tehnologie si calitate, fac din Zucchetti unul dintre cei mai importanti fabricanti europeni de robineti, baterii si dusuri. In cei peste 85 de ani de experienta si inovatie, au construit un brand fondat pe calitate superioara, colectii inovatoare de baterii pentru lavoare, cazi, dusuri si alte accesorii pentru baie si centre wellness.

Producatorul de robineti  Zucchetti respecta mostenirea culturala a Italiei si completeaza designul bailor cu baterii in armonie cu stiulul amenajarii interioare. Gama de produse este larga, acoperind cerinte dintre cele mai diverse, dar fiind specializati in robineti si baterii cu aspect minimalist, arhitectural.

robineti si baterii Zucchetti - Atti Creative showroom Bacau Iasi

Baterie Zucchetti Bellagio – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Seriile clasice de robineti cu design consacrat produse de catre Zucchetti se diferentiaza de cele ale altor producatori prin calitatea ireprosabila a finisajelor si prin inglobarea tehnologiei moderne in forme retro sau clasice.

In privinta tehnologiei, Zucchetti a pavat drumul pentru dusurile ce utilizeaza LED si a anticipat tendintele nu numai in ceea ce priveste designul, ci si functionalitatea. Seriile de robineti Zucchetti ofera posibilitatea de a alege una din cele trei prize pentru montaj –  pe lavoar, in perete sau pe suport vertical – pentru o baterie monocomanda ori cu termostat incorporat. Bateriile termostatatice regleaza temperatura apei mult mai rapid, dovedindu-si eficienta mai ales atunci cand in alta parte a casei este deschis concomitent un alt robinet.

Nivelul scazut de presiune al apei nu este o problema pentru seriile de robineti Zucchetti, acestea fiind proiectate sa functioneze in parametri normali si in cazul in care debitul de apa al instalatiilor sanitare nu este optim. Datorita producerii in aceeasi fabrica a tuturor pieselor necesare pentru fabricarea bateriilor, calitatea acestora este foarte inalta, Zucchetti fiind unul dintre putinii producatori europeni de robineti care realizeaza totul in cadrul aceleasi fabrici, de la proiectare pana la fabricare si livrare catre dealeri.

robineti si baterii Zucchetti - Atti Creative showroom Bacau Iasi

Baterie cada + dus Zucchetti  Savoy – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Dupa o lunga perioada in care aceste obiecte sanitare au fost ignorate si au avut un rol secundar in arhitectura baii, producatorul italian de robineti Zucchetti le-a adus in atentia designerilor si arhitectilor si le-a oferit acestora volume indraznete, geometrice, forme minimaliste sau luxuriante si personalitate retro, pop-art sau futurista.

robineti si baterii Zucchetti - Atti Creative showroom Bacau Iasi

Dus Zucchetti.Kos – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre seriile de robineti Zucchetti, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Zucchetti.Kos, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Zucchetti.Kos si pentru a obtine cea mai buna oferta de pret pentru robineti integral proiectati si fabricati in Italia. Zucchetti este o companie deschizatoare de drumuri in acest domeniu, iar valorile sale imbina traditie, inovatie si tehnologie de varf.

 

Tres – robineti si baterii Tres Griferia pentru baie si bucatarie

Pe langa seriile de baterii Tres pentru baie si bucatarie, compania mai produce si coloane de dus cu hidromasaj si accesorii pentru baie de peste 45 de ani. Cu sediul central in Vallirana (Barcelona), compania producatoare de baterii Tres are filiale moderne in Germania, Italia, Polonia si Portugalia. Directiile fabricii sale sunt foarte clare: servicii profesionale, calitate superioara, pret accesibil.

tres loft atti creative interior design studio 3

Baterie lavoar Tres Loft Colours – Atti creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Investitiile continue in instalatii, procesele de fabricatie si tehnologia avansata au facut din Tres una dintre cele mai importante companii spaniole in fabricarea si comercializarea bateriilor pentru baie si bucatarie. Seriile de baterii Tres vin in intampinarea clientilor si reprezinta solutia optima pentru noile tendinte din acest sector. Sunt create permanent noi modele de baterii Tres cu functii imbunatatite pentru a satisface cele mai exigente cerinte.

tres class baterie lavoar atti creative interior design studio 2

Baterii Tres Class – Atti Creative interior design studio / showoom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectiile de baterii Tres se gasesc intr-o gama foarte larga si au o calitate deosebita. Produsele sunt executate din materiale premium, cu o atentie deosebita si cu un control complet asupra proceselor de productie. Toate colectiile de baterii Tres sunt produse exclusiv in spatiul Uniunii Europene si respecta standardele internationale de calitate.

tres slim baterie dus atti creative interior design studio

Baterie dus Tres Slim – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Seriile de baterii Tres pentru bucatarie sunt caracterizate prin a fi extrem de functionale, usor de utilizat, cu linii estetice placute. O gura de scurgere extractibila asigura o raza mai mare de utilizare. Liniile simple, minimaliste le fac mai usor de curatat si intretinut.

tres baterie bucatarie atti creative interior design studio

Baterii Tres pentru bucatarie – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Sunt produse de asemenea, si baterii Tres cu senzori si temporizare electronica. Sistemul de economisire al apei si al energiei fac din aceste produse nu doar elemente functionale, ci si un mijloc de economisire de fiecare data cand sunt folosite. Tres a transformat aceste baterii in elemente decorative si asigura un grad mai mare de confort pentru utilizatori.

trestronic baterie cu senzori atti creative interior design studio

Trestronic – baterie cu senzori – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de baterii Tres pentru baie si bucatarie, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail.

Studioul de design interior Atti Creative este importator si distribuitor autorizat in Romania al seriilor de baterii Tres, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Bacau si Iasi.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Tres (baterii pentru bucatarie si baie, dusuri, coloane de dus, accesorii pentru baie) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret.

De asemenea, puteti vizita magazinul online Atti Creative pentru a vizualiza o gama larga de produse pentru amenajari interioare (dusuri si baterii, obiecte sanitare, ceramica, parchet, mobilier, corpuri de luminat etc.).

Robineti Burlington

Compania producatoare de robineti Burlington lanseaza noua gama “Designul din trecut”, oferind produse ce reflecta stilul clasic autentic, sustinut de materiale moderne si tehnologii de ultima generatie. Colectiile de robineti Burlington sunt fabricate din alama si se diferenteaza de seriile clasice prin mai multe particularitati. Cu sistemul complet de economisire, se utilizeaza cu pana la 40% mai putina apa decat in mod normal.

kensington burlington atticreative amenajari interioare bacau iasi.4

Robineti Burlington Kesington – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Gamele de robineti Burlington beneficiaza de un design inovator, toate tevile si robinetii sunt rotativi, iar bateriile sunt concepute in versiune unghiulara pentru o utilizare facila. Fiecare grup compus din baterie si dus Burlington este livrat cu un regulator S, acesta avand forma unui maner de telefon ce poate fi pozitionat deasupra cazii pentru a evita picurarea apei.

Seriile de robineti Burlington pentru lavoar ofera posibilitatea reglarii temperaturii jetului de apa, chiar si pentru lavoarele cu doua compartimente. Bratul de scurgere poate fi rotit la 180 de grade si isi poate schimba pozitia chiar si dupa ce a fost montat.

claremont burlington atticreative amenajari interioare bacau iasi.5

Baterie de dus Burlington Claremont – Atti Creative interior design studio

 

Colectiile de robineti Burlington contin supape termostatice. Pentru a evita arsurile, supapele au un regulator automat capabil sa mentina temperatura constanta. Pentru gamele de robineti Burlington se ofera o garantie de 10 ani. Toate produsele indeplinesc legislatia europeana si sunt superioare celor de pe piata.

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectia de robineti Burlington, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor sanitare Burlington, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Burlington si de stilul clasic autentic al acestora (robineti, dusuri, chiuvete, vase de toaleta, bideuri, coloane de dus, radiatoare) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret.

Baterii Iqua

Dusuri si baterii Iqua – inovatie si design atractiv!

Fondata in Elvetia cu trei decenii in urma, compania producatoare de dusuri si baterii Iqua este cunoscuta pentru incurajarea inovatiei prin folosirea materialelor de inalta calitate si prin designul atractiv. Iqua s-a pozitionat pe piata ca un furnizor de produse sanitare fabricate din materiale noi, neobisnuite. Colectiile au un design deosebit, obtinut prin cele mai moderne tehnici de prelucrare. Din gama larga de accesorii sanitare Iqua, se remarca bateriile cu senzori si cele cu temporizare electronica.

iqua senso atti creative showroom amenjari interioare bacau iasi.3jpg

Baterii Iqua Senso – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectiile de robineti si baterii pot fi utilizate atat in locuinte particulare, cat si in spatii publice. Produsele sunt de cea mai buna calitate, testate si certificate in conformitate cu standardele internationale.

Seria de baterii Iqua Maxx detine o tehnologie superioara pentru un confort maxim. Mici si rezistente, sunt ideale pentru bazine mici din statiile de pe autostrazi, stadioane, scoli, restaurante, hoteluri si alte cladiri publice.

baterii iqua maxx atti creative amenajari interioare bacau iasi 2

Baterii Iqua Maxx – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectia de baterii Iqua Lino cuprinde robineti cu senzori, potriviti pentru uz rezidential. Datorita sistemului foarte usor de utilizat, este economic si convenabil. Se reduce considerabil raspandirea microbilor si a bacteriilor, iar robinetii si chiuveta raman curati mai mult timp.

baterii iqua lino atti creative amenajari interioare bacau iasi 2

Baterii Iqua Lino – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Gama de baterii Iqua Ultra Expert are un afisaj inovator, de tip cronometru. Puteti seta intervalul de timp in care doriti sa curga apa. Funcția hands-free reduce consumul de apa cu pana la 70%.

baterii ultra expert atti creative showroom amenajari interioare bacau iasi 2

Baterii Iqua Ultra expert – Atti Creative – showroom amenajari interioare

 

Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Iqua. Pentru a obtine mai multe detalii despre dusuri si baterii Iqua, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail.

Va invitam sa ne vizitati in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau pentru a va convinge de calitatea superioara a gamelor de dusuri si baterii Iqua si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru produse elvetiene de o calitate deosebita.