Furnizare Produse pentru amenajari interioare

Showroom amenajari interioare atti Creative

Materialele si produsele necesare unei amenajari interioare de calitate sunt cel putin la fel de importante ca si proiectarea sau executia lucrarii.

amenajari interioare Atti Creative - furnizare produse amenajari interioare

Atti Creative – showroom amenajari interioare

O alegere neinspirata sau gresita a produselor folosite in amenajari interioare poate avea rezultate estetice si financiare de nedorit.

Dupa o lunga relatie de colaborare cu producatorii de top din Europa, studioul de design interior Atti Creative devine reprezentant si importator in Romania pentru mai mult de 20 de companii producatoare de materiale pentru amenajari interioare.

In cadrul showroom-urilor de amenajari interioare din Bacau si Iasi , studioul de design interior Atti Creative ofera partenerilor si clientilor sai posibilitatea de a alege dintr-o selectie de produse de top al celor mai buni producatori europeni din domeniu.

Va punem la dispozitie cele mai recente realizari ale companiilor ce lanseaza trenduri in designul interior si ale caror produse sunt realizate imbinand creativitate, traditie de zeci sau sute de ani, inovatie, tehnologie de varf si grija pentru mediu.

amenajari interioare Atti Creative - furnizare produse amenajari interioare

Atti Creative showroom amenajari interioare – Sicis

Majoritatea producatorilor pe care ii reprezentam sunt membri ai organizatiei „Ceramics of Italy” , grup in care au acces doar acei fabricanti italieni ce realizeaza integral produsul in Europa, de la concept si pana la executie, garantand o calitate ridicata a seriilor si colectiilor de produse pentru amenajari interioare.

Fie ca este vorba despre gresie, faianta, mozaic, obiecte sanitare, mobilier de baie, calorifere decorative, robineti, corpuri de iluminat, parchet sau alte produse pentru amenajari interioare, echipa Atti Creative va va oferi cea mai buna solutie tehnica pentru proiectul dumneavoastra si consiliere de specialitate in alegerea produsului dorit.

Pentru ca nu suntem organizati ca o societate comerciala specializata in vanzari, reusim sa mentinem un nivel scazut al costurilor logistice, astfel incat sa putem oferi cel mai bun pret pentru produse de inalta calitate utilizate in amenajari interioare.

Showroom Bacau si Iasi

Showroom Bacau si Iasi

 

Intre Atti Creative si producatorii de articole de amenajari interioare nu exista intermediari, operatiunile de import fiind facute direct de catre noi, obtinand in acest mod un cost mai scazut al produselor si materialelor pentru amenajari interioare.

Va asteptm in showroom-urile noastre din Bacau sau Iasi pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor pentru amenajari interioare importate si furnizate de catre studioul de design Atti Creative si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru materiale si produse concepute si fabricate 100%  in Europa, menite sa fie la nivelul maxim in ceea ce priveste calitatea productiei si a finisajelor, tehnologia , utilitatea si randamentul ridicat si nu in ultimul rand – designul elitist.

Astfel de produse , create de designeri celebri si fabricate de companii cu inalte valori tehnologice si morale, isi pierd caracterul de obiecte utile si devin adevarate opere de arta menite sa adauge valoare unei amenajari interioare de calitate.

Showroom Bacau si Iasi

Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau si Iasi