Atti Shop

Articole

Proiect de amenajare baie moderna cu faianta Sant’Agostino Italian Dream

Proiect de amenajare baie moderna cu faianta Sant’Agostino Italian Dream

Colectia de faianta in pasta alba Sant’Agostino Italian Dream imbina armonios placi de faianta cu suprafata lucioasa, punctata, cu decoruri: reproduceri de flori si frunze, printuri rafinate cu dungi si imprimeuri, mozaic. Sant’Agostino Italian Dream este o colectie care va permite sa realizati combinatii neobisnuite. Rezultatul va fi unul spectaculos, care va atrage toate privirile.

santagostino italian dream atticreative amenajari interioare bacau iasi

Ceramica Sant’Agostino Italian Dream – AttiCreative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Dimensiunea standard a placilor Sant’Agostino Italian Dream – 27×75 cm si marginile rectificate creeaza o continuitate vizuala, iar efectul lucios face aceste suprafete si mai pretioase.

Cu ajutorul seriei de faianta Sant’Agostino Italian Dream veti putea crea o atmosfera moderna, vesela, si veti oferi un aer de prospetime in baia dumneavoastra. Efectul lucios si reproducerea fidela a imaginilor naturale este realizat cu ajutorul tehnologiei digitale. Acest sistem brevetat ofera placilor ceramice un nou potential expresiv.

santagostino italian dream atticreative amenajari interioare bacau iasi

Decor Sant’Agostino Italian Dream – AttiCreative – showroom amenajari interioare Bacau Iasi

 

Alaturi de proprietatile estetice extraordinare, gama Sant’Agostino Italian Dream beneficiaza de o calitate deosebita, fiind supusa unui proces de dubla coacere, procedeu emblamatic pentru Ceramica Sant’Agostino. Prin acest proces, compania s-a diferentiat permanent de ceilalti producatori de gresie si faianta.

santagostino italian dream atticreative amenajari interioare bacau iasi

Faianta Sant’Agostino Italian Dream – AttiCreative interior design studio / amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectia de gresie si faianta Sant’Agostino Italian Dream, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator direct si distribuitor autorizat in Romania al produselor Sant’Agostino, pe care le distribuie in showroom-urile proprii de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

santagostino italian dream atticreative amenajari interioare bacau iasi

Placi decorative Sant’Agostino Italian Dream – AttiCreative – showroom amenajari interioare

 

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Sant’Agostino (gresie, faianta si mozaic) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru gresie 100% conceputa si fabricata in Italia, imbinand traditie, creativitate si tehnologie de varf.

sant'agostino italian dream atticreative amenajari interioare bacau iasi

Decor Sant’Agostino Italian Dream – AttiCreative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi