Atti Shop

Articole

Idei de amenajare baie eleganta – Ceramica Sant’Agostino Inspire

Amenajare baie Sant’Agostino Inspire - rafinament si eleganta

Idei de amenajare baie eleganta – Ceramica Sant’Agostino Inspire

Noua colectie de faianta in pasta alba Sant’Agostino Inspire reproduce rafinamentul si pretiozitatea marmurei italiene de cea mai buna calitate. Frumusetea placilor rectificate Sant’Agostino Inspire este completata de o selectie larga de decoruri elegante si mai multe tipuri de mozaic.

sant agostino inspire atti creative amenajari interioare bacau iasi 3

Faianta Sant’Agostino Inspire – Atti Creative amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Placile de faianta si mozaic pre-taiat Sant’Agostino Inspire sunt disponibile in dimensiunea standard 25×75 cm, cu grosimea de 9.4 mm, in tonuri de alb si gri.

Colectia poate fi imbinata cu gresia portelanata rectificata Sant’Agostino Inspire, cu dimensiunea 41.4×41.5 cm, sau cu alte colectii ale producatorului Sant’Agostino. Puteti alege o colectie de gresie cu aspect de lemn (Hejmo, Cortex, Jungle), pentru a crea o atmosfera calda, primitoare, sau modele cu aspect de marmura (I Marmi Italiani, Viktoria), pentru un aspect elegant.

sant'agostino inspire atti creative interior design studio 8

Gresie Sant’Agostino Inspire – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

Gama de faianta Sant’Agostino Inspire poate fi incadrata in orice context architectural, de la spatii interioare rezidentiale (baie, dormitor, living) la spatii comerciale cu trafic usor.

Colectia de faianta Sant’Agostino Inspire imbina calitatile estetice extraordinare cu proprietatile tehnice ale placilor supuse procesului de dubla coacere, initiative emblematica a companiei Sant’Agostino.

sant'agostino inspire atti creative interior design studio 2

Placi decorative Sant’Agostino Inspire – Atti Creative interior design studio Bacau & Iasi

 

Perfectiunea suprafetelor lustruite a placilor de faianta Sant’Agostino Inspire este redata cu ajutorul tehnologiei digitale de inalta performanta. Aceasta face posibila reproducerea oricaror nuante, umbre sau tonuri, folosind un sistem sofisticat de gestionare al culorilor, pentru a obtine acelasi efect ca la imprimarea fotografica.

sant'agostino inspire atti creative interior design studio 4

Modul decorativ Sant’Agostino Inspire – Atti Creative interior design studio Bacau

 

Procesul digital ofera posibilitatea de a decora intreaga placa ceramica Sant’Agostino Inspire, de la o margine la alta, chiar si in cazul suprafetelor in relief. Placile de faianta Sant’Agostino Ispire devin surprinzator de frumoase si elegante, fiind deosebite prin variatiile de culoare si posibilitatilor nelimitate de montaj.

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectia de faianta Sant’Agostino Inspire, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Sant’Agostino, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

sant'agostino inspire atti creative interior design studio 3

Mozaic Sant’Agostino Inspire – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare

 

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Sant’Agostino (gresie, faianta si mozaic) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret. De asemenea, puteti accesa magazinul online Atti Creative, unde veti gasi informatii detaliate despre o gama larga de produse destinate amenajarilor interioare si exterioare.