Atti Shop

Prezentare Atti Creative – studio proiectare amenajare interioara & showroom design interior

Prezentare Atti Creative – studio proiectare amenajare interioara & showroom design interior

Angajamentul Atti Creative fata de client este de crea solutii pentru a atinge succesul prin orice activitate de proiectare. Va garantam profesionalism, calitate, seriozitate si respectarea termenelor, in orice proiect de amenajare interioara

Prezentare Atti Creative – studio proiectare amenajare interioara & showroom design interior

Incepand din anul 2005 – anul infiintarii companiei – si pana in prezent, studioul de design interior ATTI CREATIVE a parcurs un traseu ascendent, sustinut de dedicatia celor care lucreaza sub acest nume.

Avand experienta profesionala in domeniul acumulata incepand din anul 1996, personalul ATTI CREATIVE a realizat diverse proiecte de amenajare interioara, de la apartamente , case sau vile, spatii comerciale, benzinarii, cluburi, reprezentante auto, cinematografe, restaurante si terase, hoteluri si pensiuni, sedii de firme pana la supermagazine, mall-uri si sedii de institutii publice.

S-au realizatin cei peste 18 ani de experienta profesionala a membrilor ecchipei de design interior atat proiecte de amenajare interioara pentru spatii de cateva zeci de metri patrati cat si proiecte de peste 20 000 metri patrati , precum si proiecte de reabilitare/reproiectare ale unor cladiri de interes public si sedii administrative ale unor importante companii nationale si internationale.

Diverselor cerinte de amenajare interioara ale clientilor nostri raspundem prin profesionalism, seriozitate si repectarea angajamentelor, indiferent de valoarea si complexitatea proiectului.

Trasaturile ce ne definesc sunt capacitatea de a propune rezolvari aparte, de a gasi si recomanda solutii optime, de a intelege si transpune in proiectele de amenajare interioara si in executie preferintele si sugestiile beneficiarilor nostri.

Activitatea noastra in ceea ce priveste studioul de design interior se concentreaza asupra proiectarii complexe: proiecte de amenajare interioara, prezentari 3D ale solutiei de design interior, proiect tehnic de executie necesar transpunerii in realitate a proiectului de amenajare interioara, consultanta si management de proiect.

Oferim servicii premium in proiectarea de amenajare interioara si punem la dispozitia beneficiarilor o echipa proprie formata din arhitecti, designeri, ingineri si un numar mare de colaboratori cu diverse specializari tehnice .

Acordam fiecarui proiect maxima atentie si il tratam cu imaginatie si responsabilitate profesionala. Echipa ATTI CREATIVE are capacitatea de a aborda cu succes cele mai complexe solicitari, de-a lungul tuturor etapelor de proiectare, urmarind materializarea cerintelor specifice ale fiecarui client intr-un produs de valoare prin utilitate si individualitate.

Promovam o relatie stransa intre client, proiectant si constructor, indispensabila obtinerii unor rezultate remarcabile in orice lucrare de amenajare interioara.

Managementul proiectului si procesul creativ sunt in egala masura importante pentru noi.

Marile companii demareaza procese de intinerire sau impunere a imaginii lor de piata, printr-un proces de rebranding ce include deseori reabilitarea si modernizarea spatiilor detinute, in special a celor care vin in contact direct cu publicul.

Implementarea acestor procese la nivel local sau national deseori demareaza cu relevarea spatiilor existente si elaborarea documentatiei necesara viitoarelor lucrari de amenajare interioara.

Pentru a face fata solicitarilor si exigentelor impuse de catre clientii nostri investitia in personal si echipamente este prioritara.

In acest sens punem la dispozitia beneficiarului un nucleu de profesionisti dedicati activitatii lor, a caror principal atu este pasiunea pentru proiectele de amenajare interioara si o foarte buna cunoastere a metodelor de lucru implementate in cadrul studioului Atti Creative.

Utilizarea echipamentelor profesionale de ultima generatie pentru efectuarea masuratorilor in teren asigura corectitudinea in proiectare si un termen redus pana la predarea documentatiei catre benficiar.

Mobilitatea este un alt atu al nostru, deplasarea in orice zona nefiind o problema. Atti Creative are lucrari de amenajare interioara in aproape toata tara, principala zona de activitate fiind zona Moldovei si Bucuresti.

Lista serviciilor asigurate de studioul de design interior ATTI CREATIVE cuprinde :

* Executarea masuratorilor in teren

* Prelucrarea informatiilor obtinute in teren si punerea lor pe suport digital, in format AutoCAD sau in cel solicitat de catre beneficiar

* Realizarea proiectelor personalizate de design si amenajare interioara, inclusiv proiectare pentru mobilier

specializat, placari si pavaje speciale, solutii de iluminare individual studiate etc.

* Prezentari 3D ale solutiilor de amenajare interioara in cadrul designului de interior sau al fatadelor si spatiilor publice.

* Intocmirea documentatiei necesara executarii proiectului de amenajare interioara.

* Prezentari ale proiectului in sedinte de lucru cu participarea atat a beneficiarului sau a reprezentantului acestuia cat si a executantului lucrarii.

* Asigurarea asistentei de santier pe perioada desfasurarii lucrarilor de executie, la solicitarea beneficiarului

* Elaborarea documentatiei pentru obtinerea diverselor autorizatii si avize necesare pentru efectuarea lucrarilor propuse in cadrul proiectului de amenajare.

* Realizarea unor pachete de promovare, in special in cazul proiectelor de dezvoltare imobiliara – machete, prezentari 3D, pliante si elemente de publicitate outdoor. Pentru a fi competitivi , a obtine siguranta si viteza de operare mai ales in lucrul cu fisiere de dimensiuni mari, folosim programe CAD consacrate, certificate ISO 9001 si ISO 14001: AutoCAD, Mechanical Desktop Inventor Proffessional, CAD Overlay, 3D Studio MAX.

Astfel avem posibilitatea de a recurge la o gama foarte larga de aplicatii necesare desenarii si detalierii 2D  a proiectului de amenajare interioara, urmata de proiectare 3D pentru crearea de proiecte in format digital – prezentare 3D a solutiei de design interior.

Pachetul software specializat in proiectare alaturi de celelalte softuri de editare a imaginilor asigura capacitatea de proiectare, detaliere si documentare, in acelasi timp combinand beneficiile tehnologiilor de proiectare parametrica 2D si 3D. Nu in ultimul rand, ne permite sa prezentam lucrarile noastre la un standard ridicat calitativ, folosind plottere de mari dimensiuni si aparate de proiectie “on site”.

Va invitam sa ne contactati pentru a va asigura de calitatea serviciilor noastre si pentru a ne oferi posibilitatea da a face o prezentare mai detaliata a portofoliului ATTICREATIVE.

In acelasi timp, Atti Creative vine in sprijinul partenerilor nostri – designeri, arhitecti sau constructori – si a beneficiarilor serviciilor noastre de amenajare interioara prin deschiderea in Bacau si Iasi a doua showroom-uri dedicate prezentarii profesionale de materiale si produse pentru amenajari interioare.

In cadrul acestor showroom-uri, Atti Creative – in calitate de reprezentant si importator – pune la dispozitie produse ale celor mai importanti producatori europeni in domeniul industriei de amenajare interioara. Prezentarea acestor materiale si produse 100% concepute si fabricate in Europa de catre liderii in domeniu este realizata intr-o maniera profesionala de care consilieri specializati in vanzarea de acest tip de produse de amenajare interioara.