Atti Shop

Parchet Garbelotto

De aproape 60 ani, producatorul de parchet Garbelotto produce pardoseli cu aspect deosebit si calitate ridicata. Pasiunea pentru materialul lemnos, cercetarea tehnologica si atentia la detalii au facut din producatorul de parchet Garbelotto au brand de renume.

parchet garbelotto exterior tavole_precomposto atti creative interior design studio

Parchet pentru exterior Garbelotto tavole – Atti creative interior design studio / amenajari interioare

 

Grupul de produce colectiile de parchet Garbelotto este in continua crestere, iar in fiecare an se investeste in cele mai avansate tehnologii de productie si in specializarea lucratorilor. In anul 2014, producatorul de parchet Garbelotto si-a lansat noul sediul, care imbina arta, tehnologie si inovatie.

parchet garbelotto antichi olmo atti creative interior design studio iasi bacau

Parchet Garbelotto Antichi – ulm – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

Gama de produse este oferita in diferite dimensiuni, grosimi si finisaje si include parchet Garbelotto din lemn masiv, parchet dublu si triplustratificat si parchet decorativ pentru interior si exterior. Acestea pot satisface gusturile oricarui client in materie de aspect si calitate. Seriile de parchet Garbelotto sunt alegerea perfecta pentru arhitecti si designeri, dar si pentru clientii cu gusturi rafinate.

parchet garbelotto rovere-morciato-piallato-a-mano atti creative interior design studio iasi bacau

Parchet Garbelotto – stejar – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Iasi & Bacau

 

Placile de parchet Garbelotto din lemn masiv si cele prefinisate au lungimea de 400-2900 mm, latimea de 50-200 mm si grosimea de 10, 14, 16, 18 sau 22 mm. Esentele lemnoase pot fi din stejar, nuc, cires, artar, iroko, doussie.

parchet garbelotto lemn masiv lamparquet atti creative interior design studio iasi bacau

Amenajare dormitor parchet lemn masiv Garbelotto – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

Colectiile de parchet Garbelotto decorativ sunt adevarate opere de arta. Ele innobileaza cele mai elegante incaperi, oferind distinctie si valoare oricarui spatiu. Seria de parchet Garbelotto Creator dublustratificat contine panouri realizate manual, prefinisate sau nefinisate. Disponibile in 9 variante, modelele sunt realizate din esente de nuc, stejar, cires, tec.

parchet decorativ garbelotto creator iroko atti creative amenajari interioare bacau iasi

Parchet decorativ Garbelotto Creator – iroko – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Cea mai noua creatie o reprezinta seria de parchet Garbelotto Creator Murrine, realizata cu insertii din sticla de Murano. Colectia este dsponibila in panouri prefinisate, dublustratificate, cu dimensiunea 670×670 mm si grosimea de 14 mm.

parchet garbelotto decorativ creator murrine rovere-sbiancato-danubio-atti creative interior design studio bacau iasi

Parchet decorativ Garbelotto Creator Murrine – rovere sbiancato – Atti Creative interior design studio Bacau

 

Seriile de parchet Garbelotto detin certificat Made in Italy, intregul proces de productie desfasurandu-se in Italia. Toate produsele utilizate in procesul de productie a colectiilor de parchet Garbelotto sunt ecologice. Lemnul folosit provine din paduri exploatate in mod sustenabil. Uleiurile sunt vegetale, iar lacurile nu emit nici un fel de substante toxice.

parchet garbelotto listo-floor atti creative amenajari interioare bacau iasi

Amenajare bucatarie parchet Garbelotto Listo-floor – Atti Creative amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de parchet Garbelotto, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al colectiilor de parchet Garbelotto, pe care le puteti gasi in showroom-ul nostru de amenajari interioare din Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a parchetului  Garbelotto (lemn masiv, dublu si triplustratificat) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru acesta, 100%  conceput si fabricat in Italia, imbinand traditie, creativitate si tehnologie de varf.

Website Partener
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto
Parchet Garbelotto