Atti Shop

IMSO – Lavoare din piatra naturala

Pentru un ambient relaxant si deosebit, o idee foarte buna o reprezinta finisajele din piatra naturala care vor imbogati arhitectura unei incaperi si vor spori, mai ales in combinatie cu lemnul, aspectul de cald, natural si intim. Astfel puteti opta pentru un mozaic de piatra, marmura, ardezie, blaturi de dus si lavoare din piatra naturala, lavoare din onyx sau lemn fosilizat.

PEZZI unici imso atticreative amenajari interioare bacau iasi (7)

Lavoare din piatra Imso – Atti creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Imso Ceramiche este unul din producatorii italieni de top, maestri in ceea ce priveste slefuirea pietrelor naturale pentru a da forma unor lavoare din piatra, blaturi de dus sau placaje cu mozaic de diferite dimensiuni, culori de la alb, crem, griuri, marouri galbui sau rosietice si negru.

Colectiile de lavoare din piatra IMSO Italia sunt obtinute dintr-un singur bloc de marmura, sculptat si finisat minimalist si elegant in diferite finisaje, lucios atat pe interior cat si pe exterior sau cu o granulatie mata pe peretele exterior al vasului. Aceste lavoare din piatra naturala sunt perfecte pentru a fi plasate pe un blat de baie si pot fi rotunde, ovale, sub forma unei pietre de rau, arcuite, paralelipipedice sau trapezoidale.

tondi imso atticreative amenajari interioare bacau iasi.5

Lavoare din piatra Imso – Atti creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Foarte apreciate sunt acele lavoare din piatra, inalte ca un piedestal si amplasabile direct pe podea cu volume geometrice de con, piramida, prisma, sfera sau cub. Datorita procesului de productie specific, vor rezulta lavoare din piatra unicat, slefuite la interior, cu o linie neregulata si bruta la exterior, mereu variind in culoare sau forma.

lavabi a colona imso atticreative amenajari interioare bacau iasi

Lavoare din piatra – Atti creative amenajari interioare Bacau & Iasi

 

La fel de uimitoare si spectaculoase sunt lavoarele din lemn pietrificat care pastreaza la exterior aspectul scoartei, iar la interior sub luciul sticlos, se pot observa la fel de bine nervurile concentrice si culorile lemnoase, transformand astfel ultilitatea lemnului fosilizat din decorativ in functional. Lemnul pietrificat se formeaza din trunchi de copaci, pe parcursul a milioane de ani, prin depunerea de minerale in cavitatile fibre si care devin astfel giuvaieruri unicate.

PEZZI unici imso atticreative amenajari interioare bacau iasi (5)

Lavoare din piatra naturala Imso – Atti creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Producatorul italian IMSO Ceramiche a surprins tendinta existenta pe piata de recuperare a lemnului utilizat pentru intrebuintarea acestuia si pe langa transformarea vechilor barci de lemn in piese de mobilier, a lansat doua colectii de parchet ceramic vintage ce reda aspectul lemnului vopsit si afectat de sarea marina si se integreaza perfect in ambientele in care se utilizeaza si lavoare din piatra naturala sau lemn fosilizat.

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de lavoare din piatra naturala si lemn fosilizat IMSO puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail, studioul de design interior Atti Creative fiind distribuitor in Romania a produselor  IMSO, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de varietatea finisajelor si de calitatea ireprosabila a colectiilor de lavoare din piatra naturala si lemn fosilizat pietrificat si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret.

De asemenea, puteti vizita magazinul online Atti Creative, unde veti gasi informatii detaliate despre produsele pentru amenajari interioare.

website IMSO
IMSO – Lavoare din piatra naturala
IMSO – Lavoare din piatra naturala
IMSO – Lavoare din piatra naturala
IMSO – Lavoare din piatra naturala
IMSO – Lavoare din piatra naturala
IMSO – Lavoare din piatra naturala
IMSO – Lavoare din piatra naturala
IMSO – Lavoare din piatra naturala
IMSO – Lavoare din piatra naturala
IMSO – Lavoare din piatra naturala