Atti Shop

Gresie Panaria

Producatorul de gresie Panaria se bucura de o crestere constanta inca de la inaugurarea unitatii industriale in 1974. De-a lungul timpului, Panaria a devenit un nume de referinta pe plan international pentru tot ceea ce este asociat cu gresie, placari ceramice pentru pereti, pardoseli din ceramica, gresie portelanata si produse ceramice.

City_Life_panaria atticreative amenajari interioare bacau iasi.1

Gresie Panaria City Life – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Din noiembrie 2004, corporatia a devenit parte din Panariagroup Industrie Ceramiche SpA, unul dintre principalii producatori de gresie si faianta din lume. Compania detine sase unitati de productie (3 in Italia, 2 in Portugalia si 1 in Statele Unite ale Americii).

Utilizarea de materii prime atent selectationate, inovatia tehnologica si cercetarea continua sunt factori care determină succesul placilor de gresie Panaria. Totodata, compania producatoare de gresie Panaria pune accent pe elemente ce privesc imbunatatirea calitativa si estetica a produsului final.

Aisthesis_PANARIA atticreative amenajari interioare bacau iasi.3

Gresie Panaria Aisthesis – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

Seria Panaria ZER0.3 este rezultatul tehnologiei exclusive ce da placilor ceramice pentru interior un format unic si deschide o lume noua pentru arhitecti si designeri. Panariagroup este in prezent singura firma din lume ce produce placi ceramice atat de subtiri (0,3 cm), in dimensiuni atat de mari – pot ajunge pana la 100×300 cm.

Dezvoltarea si succesul brandului este bazat pe excelenta in productia de ceramica. Caracteristicile principale ale placilor de gresie Panaria ZERO.3 sunt: rezistenta la trafic pietonal intens, dimensiunile (cea mai mare este de 3x1m), suprafata perfect plata si grosimea de 3mm.

Lightquarz03 panaria atticreative amenajari interioare bacau iasi.2

Gresie Panaria Lightquarz 0.3 – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

Colectiile de gresie Panaria sunt utilizate atat in amenajarea spatiilor rezidentiale, cat si in spatii publice, mall-uri si restaurante. Gamele de gresie Panaria pentru interior sunt caracterizate de personalitate si creativitate, acestea fiind exprimate prin tonuri delicate. Seriile de gresie Panaria pentru exterior sunt rezistente la socuri mecanice si sunt fabricate din marmura si piatra naturala.
Panaria_Quercia_atticreative amenajari interioare bacau iasi.5

Gresie Panaria Quercia Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre placile de gresie Panaria, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail, studioul de design interior Atti Creative fiind importator in Romania al placilor ceramice Panaria, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Panaria (gresie si faianta pentru interior si exterior, elemente decorative) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru ceramica 100%  conceputa si fabricata in Italia, imbinand traditie, creativitate si tehnologie de varf.

Website Partener
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria
Gresie Panaria