Atti Shop

Gresie Naxos

Grupul Fincibec – Naxos, Century, Monocibec

La inceputul anilor  ’60, compania italiana Fincibec incepe productia de gresie dura portelanata, pe care o vinde sub marca Cibec. Cunoaste succesul in 1970, cand incepe sa produca gresie obtinuta printr-o singura coacere, rezistenta la temperaturi foarte scazute, revolutionand astfel domeniul pardoselilor.

importator gresie fincibec grup - naxos, monocibec, century

Atti Creative – importator gresie Fincibec Group

 

La peste jumatate de secol de la infiintare, firma isi desfasoara activitatea sub 3 branduri celebre in industria ceramica: seriile de gresie Naxos, Century si Monocibec. Placile de gresie Naxos sunt realizate in totalitate din portelan fin – ceramica din pasta dura, compacta, non-poroasa. Se obtin astfel placi de gresie si faianta extrem de compacte, cu duritate exceptionala si mare rezistenta la inghet. Coacerea seriilor de gresie Naxos are loc la temperaturi intre 1200 si 1300 grade Celsius, ceea confera caracterisitici tehnice exceptionale, pozitionand Fincibec in topul producatorilor europeni de gresie si faianta.

Atti Creative importator gresie Naxos

Gresie Naxos- Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau si Iasi

 

Seriile de gresie Naxos, Century si Monocibec pot fi utilizate pentru placari interioare sau exterioare, grupul Fincibec fiind unul dintre producatorii de gresie cu o mare diversitate tehnica si estetica a placilor ceramice. Seriile decorative de gresie Naxos sunt spectaculoase, replicand materiale naturale – lemn sau piatra – ori prezentand in motive florale sau geometrice extravagante realizari artistice ale designerilor Fincibec. Colaborarea cu designeri celebri asigura valoarea estetica si arhitecturala a seriilor de gresie Naxos.

gresie Naxos Fincibec - Atti Creative showroom

Placi decorative Naxos – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Respectand traditia italiana din si mizand pe inovatie, eficienta, design si un raport calitate-pret corect, grupul Fincibec ofera produse de calitate superioara din fiecare serie de gresie si faianta.

Pentru a obtine mai multe detalii despre seriile de gresie Naxos, Monocibec ori Century, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor marca Fincibec, pe care le puteti gasi in showroom-urile de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Atti Creative importator gresie Naxos Iasi

Atti Creative importator gresie Naxos – Fincibec

 

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a colectiilor de gresie Naxos, Monocibec si Century (mozaic, gresie si faianta) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret.

 

website Fincibec
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos
Gresie Naxos