Atti Shop

Gresie Mirage

De peste 40 de ani, producatorul de gresie Mirage fabrica si distribuie in intreaga lume placi ceramice pentru amenajari interioare si exterioare. Reprezentand calitatea ceramicii italiene la nivel mondial, fabrica de gresie Mirage ofera atat solutii estetice, cat si structurale pentru proiectarea si decorarea spatiilor private si publice. Colectiile de gresie Mirage sunt adecvate pentru placari de pardoseli, placari murale si fatade ventilate. Nu exista limite pentru aceste materiale naturale, elegante, cu personalitate puternica, ce se afla in echilibru cu orice tip de ambient contemporan.

exit mirage atticreative amenajari interioare bacau iasi.2

Gresie Mirage – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Mirage OXY

Colectia de faianta si gresie Mirage OXY transforma ceramica intr-un element de mobilier si creeaza impresia de metal oxidat. OXY este o serie de gresie portelanata proiectata pentru pardoseala si pereti, ce garanteaza toate performantele tehnice:

  1. rezistenta la impact sau socuri termice (inghet-dezghet);
  2. grad redus de absorbtie al apei;
  3. duritate;
  4. grad mare de rezistenta la actiunea agentilor chimici.

Mirage Oxy Atti Creative interior design studio

Mirage Oxy – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectia metropolitana de gresie Mirage OXY este perfecta pentru mansardele de lux, apartamente si magazine exclusiviste, pentru zone publice sau fatade ventilate.

Oxy_mirage atticreative amenajari interioare bacau iasi

Gresie Mirage OXY –  Atti Creative – interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Mirage ARDESIE

Gama de gresie Mirage Ardesie reinterpreteaza eleganta pietrei in formele contemporane, avand toate calitatile tehnice ale unei placi ceramice portelanate in masa. De accea, este recomandata pentru a fi montata, mai ales in zone in care este importanta rezistenta si suprafata anti-derapanta (de ex. cabinete medicale sau bai pentru persoane cu dezabilitati locomotorii).

Ardesie mirage atticreative amenajari interioare bacau iasi.3

Ceramica Mirage Ardesie – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Formele si combinatiile de culori sunt inspirate din mediul inconjurator, in colectia de gresie Mirage Ardesie fiind utilizate nuante de albastru, negru, gri, sau crem, care sa imite cat mai bine piatra naturala.

gresie mirage ardesie african stone atti creative showroom amenajari interioare bacau iasi

Gresie Mirage Ardesie African Stone – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

 Mirage EVO_2/E

Conceptul Evo_2/e este prima serie de gresie portelanata Mirage de 2 cm grosime, prevazuta pentru a fi montata in aer liber. Un sistem complet de pardoseli si piese speciale pentru spatii publice si rezidentiale exterioare. Un nou concept de ceramica, oferit intr-o gama larga de dimensiuni, culori, finisaje si stiluri de asamblare.

mirage evo2e atti creative interior design studio 2

Gresie Mirage Evo_2/e – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Gama de gresie Mirage Evo_2/e respecta pe deplin cerintele si standardele europene, are o duritate exceptionala, este antiderapanta si rezistenta la foc.

mirage evo2e atti creative interior design studio

Gresie Mirage Evo_2/e  – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de gresie Mirage, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Mirage, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatatea si varietatea colectiilor de faianta si gresie Mirage si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret.

De asemenea, puteti vizita magazinul online Atti Creative, unde veti gasi informatii detaliate despre colectiile de gresie Mirage si despre alte produse destinate amenajarilor interioare si exterioare.

Website Partener
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage
Gresie Mirage