Atti Shop

Corpuri de iluminat Kundalini

Compania producatoare de corpuri de iluminat Kundalini si-a inceput activitatea in anul 1996, dezvoltand o noua viziune asupra surselor de iluminat, extrem de inovatoare. Nu de putine ori a uimit prin formele neconventionale ale obiectelor de iluminat propuse de-a lungul timpului.

In scurt timp s-a creat un adevarat cult pentru colectiile de corpuri de iluminat Kundalini. Designul deosebit si calitatea ridicata a produselor a propulsat rapid compania in topul fabricantilor in domeniu.

Producatorul de corpuri de iluminat Kundalini este clasificat de comunitatea internationala a designului contemporan drept o companie pionier. Nu doar pentru ca dezvolta permanent noi teme si forme, dar si pentru ca tot timpul cauta sa exprime un spirit inovator si sa utilizeze tehnici si materiale noi.

Kundalini-atticreative showroom amenajari interioare bacau iasi

Kundalini – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

In seriile de corpuri de iluminat Kundalini se regasesc influente din medii diferite, teme si forme preluate din natura, zona industriala sau artele plastice. Compania italiana producatoare de corpuri de iluminat Kundalini se bazeaza constant pe colaborarea atat cu tineri designeri si arhitecti, dar si cu nume consacrate din industia creativa si a amenajarilor interioare.

Colectiile de corpuri de iluminat Kundalini contin lampi pentru birou / masa, lampadare, aplice, candelabre. Unele dintre lampile Kundalini sunt inspirate de sculpturile moderniste ale lui Constantin Brancusi (ETA, Yoga), in timp ce alte corpuri de iluminat au un design futurist (Abyss, E-Turn, Sama).

 

CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI ATOMIUM

Lampa cu difuzor din polietilena si structura interioara cu sase surse de lumina fixate pe arcuri de otel. Disponibila atat pentru interior, cat si pentru exterior, in variante pentru birou, pardoseala sau suspendata (3 surse de lumina). Cu un finisaj lucios, poate fi dotata cu becuri cu halogen, fluorescente sau LED. Diametru – 58 cm si inaltime – 52 cm.

kundalini atomium atti creative interior design studio bacau iasi

Kundalini Atomium – Atti Creative –  interior design studio Bacau & Iasi

 

CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI E.T.A

Difuzorul lampii Kundalini E.T.A. este executat manual din fibra de sticla colorata (alb, rosu, portocaliu, argintiu) cu reflector din policarbonat pe structura interioara metalica. Disponibila si in varianta de suspendata (E.T.A. SAT) si lampa pentru birou (E.T.A. BABY).

 

kundalini eta atti creative interior design studio 2

Kundalini Eta / Eta sat / Eta baby –  Atti Creative interior design studio Bacau & Iasi

 

CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI CLOVER

Linii fluide pe o structura tridimensionala deschisa. O lampa “sculptata” pentru un efect vizual extrem. Inspirat de forma naturala, aminteste de liniile unei frunze de trifoi (“clover”) . Sursa de lumina, ascunsa in punctul de intalnire a celor trei petale, lumineaza spatiul in toate directiile. Kundalini Clover este rezultatul unor noi expresii luminoase. Dotata cu reflector din aluminiu si becuri cu halogen, are diametrul de 70 cm, iar inaltimea de 25 cm.

Kundalini-Clover-AttiCreative showroom amenajari interioare bacau iasi

Kundalini Clover – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI DEW

Lampa suspendata cu difuzor de sticla, turnat in aluminiu. Disponibil cu becuri LED de inalta tensiune. Lampa Kundalini Dew poate fi realizata la cerere ca un candelabru multiplu.

kundalini dew atti creative interior design studio bacau iasi

Kundalini Dew – Atti Creative –  interior design studio Bacau Iasi

 

CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI KYUDO

Lampa de podea reglabila (157 – 212 cm). Corp din aluminiu cu finisaj lucios, cu banda LED de joasa tensiune. Lampa Kundalini Kyudo este disponibila in patru culori: alb, negru, rosu si crom.

kundalini kyudo atti creative interior design studio  bacau iasi

Kundalini Kyudo – Atti Creative – interior design studio Bacau & Iasi

 

 CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI YOGA

Lampa Kundalini Yoga este inspirata din sculpturile moderne ale lui Constantin Brancusi. Difuzorul este executat manual din fibra de sticla ecologica pe structura metalica (detasabila pentru a putea schimba becurile). Este disponibila in patru variante de culori (alb, portocaliu, rosu, argintiu), cu diametrul de 40 cm si inaltime de 200 cm.

kundalini yoga AttiCreative showroom amenajari interioare bacau iasi

Kundalini Yoga – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

CORPURI DE ILUMINAT KUNDALINI ASANA

Lampa de sine statatoare din fibra de sticla lacuita cu un scaun integrat fixat pe o baza din otel. Difuzorul este din sticla de Murano. Disponibila cu finisaj lacuit alb, negru, rosu sau portocaliu, lampa Kundalini Asana are o inaltime de 205 cm.

kundalini asana atticreative showroom amenajari interioare bacau iasi

Kundalini Asana – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

KUNDALINI HARA

Hara este un scaun excutat manual din fibra de sticla lacuita. Ideal pentru aer liber datorit unui tratament impotriva razelor ultraviolete și la rezistenta puternica a materialului la schimbarile de temperatura. Disponibil in trei culori, alb, portocaliu si rosu, are urmatoarele dimensiuni: L = 86 cm, l = 70 cm, H = 70 cm.

kundalini hara atti creative interior design studio bacau iasi

Kundalini Hara – Atti Creative interior design studio Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de corpuri de iluminat Kundalini, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al seriilor de corpuri de iluminat Kundalini, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Kundalini si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru corpuri de iluminat cu forme neconventionale!

Website Partener
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini
Corpuri de iluminat Kundalini