Atti Shop

Calorifere Cordivari Design – Atti Creative

Calorifere Cordivari Design – similar cu eleganta si confort

Cand ne gandim la calorifere Cordivari, ne gandim la o latura artistica in toate incaperile. Acest concept exploreaza o sfera de emotii si sentimente realizand un jurnal plin de pasiune in ceea ce reflecta spatiile de locuit, unde fiecare element imprima o personalitate aparte. Astfel caloriferul Cordivari Design devine protagonistul unei amenajari contemporane.

Cercetarea continua in obtinerea celei mai bune tehnologii de a mari eficienta radiatoarelor, combinata cu creativitatea designerilor importanti care lucreaza pentru Cordivari Design Group. Ea creaza o alchimie perfecta a acestor calorifere Cordivari intre functionalitate si stil, capabila sa ofere caldura si eleganta fiecarui spatiu de locuit.

Colectiile de calorifere Cordivari Design sunt diversificate, adaptabile tuturor dorintelor clientilor, de la inox, extraslim, linia clasica, la cele sub forma de tablou personalizate cu fotografii sau neo design. Acestea sunt disponibile atat pentru incalzirea cu apa dar si pentru incalzirea electrica. Radiatoarele pot fi executate orizontal sau vertical, oferind cel putin un model versatil care se poate integra in orice proiect de amenajare interioara si pe care le puteti vizualiza in showroomul nostru Atti Creative Bacau dar si pe site-ul producatorului https://www.cordivaridesign.it/.

Calorifere Cordivari Design – colectii deosebite
  • Reflexia luminii creata de radiatoarele din otel inoxidabil (inox) impreuna cu eleganta finisarii satinate, garanteaza o atingere a exclusivitatii si prestigiului caselor dumneavoastra. Otelul inoxidabil este un material 100% reciclabil, rezistent la coroziune, non-toxic si cu durata de viata infinita.
Calorifere Cordivari Design - Atti Creative studio Bacau

Calorifere Cordivari Design – Atti Creative studio Bacau

  •  Cu o grosime de doar 7 mm, seria de calorifere decorative Cordivari Extraslim ofera tehnologie, putere termica si forme fabuloase, solutiile neconventionale avand calitati tehnice solide. Este un radiator alcatuit dintr-un singur corp de incalzire cu o grosime ultra-subtire, total diferit de oferta conservatoare de pe piata, cu geometrii care depasesc imaginea traditionala a caloriferelor.
Calorifere Cordivari Extraslim - Atti Creative studio design Bacau

Calorifere Cordivari Extraslim – Atti Creative studio design Bacau

  • Daca vorbim despre calorifere decorative Neo Design, vorbim despre tendinta artistica a minimalismului care a influentat foarte mult designul contemporan. Puritatea si simplitatea liniilor si a formelor arhitecturale sunt elemente care va vor face sa apreciati aceste radiatoare elegante. Tehnologia conceputa pentru a crea o sinteza perfecta intre estetica si functionalitate, permite o eficienta termica mare in conformitate cu standardele actuale de economisire a energiei.
Calorifere Cordivari Neo Design - Atti Creative Bacau

Calorifere Cordivari Neo Design – Atti Creative Bacau

  • Retro este noua linie de calorifere Cordivari, inspirata de formele clasice si designul elegant. Cu forme intoarse parca in timp, aceste calorifere decorative sunt disponibile cu finisaje stralucitoare pentru a va decora baile dupa cele mai exclusiviste gusturi. Linia Retro este disponibila in 3 modele cu 3 finisaje diferite : crom, bronz antic si aur antic.
Calorifere Cordivari Retro - Atti Creative studio design interior Bacau

Calorifere Cordivari Retro – Atti Creative studio design interior Bacau

Caldura si culoare
  • Printr-un proces inovator de pictura permanenta, brevetat international, cu finisaje de inalta calitate si abordare pretentioasa cu mediul obtinem seria de calorifere Cordivari Graphic Picture. Radiatoarele cu imagini frumoase care distribuie încălzirea prin culori devin pânza unui pictor sau a unui cadru pe care a fost capturat cea mai interesantă impresie din viața dumneavoastra. Acestea sunt obiecte de design, elemente care va personalizeaza mediul de trait, facandu-l unic, imbogatit cu efecte cromatice. Puteti alege intre solutia grafica propusa de designul Cordivari, creata de pictori, artisti, designeri renumiti sau imprimare cu poza, pictura proprie, care va capta pentru totdeauna imaginea preferata.
Calorifere Cordivari Graphic Design - Atti Creative studio Bacau

Calorifere Cordivari Graphic Design – Atti Creative studio Bacau

 

Pentru un plus de eleganta si originalitate, pe langa kiturile de instalare standarde, producatorul completeaza oferta cu o gama larga de culori si accesorii elegante: supape, sine pentru prosoape, carlige lustruite, satinate sau pictate.

Cu ajutorul sitemului „My Way”, puteti optimiza consumurile din locuinte cu 30%. Este un sistem wireless, ce poate fi conectat cu usurinta la toate tipurile de calorifere Cordivari cu ajutorul unui cap termostatic. Acesta poate fi accesat de pe orice smartphone sau aplicatie web https://www.cordivarihome.com/mobile/dist/#/login

My Way Sitstem Cordivari - Atti Creative Studio Design Bacau

My Way Sitstem Cordivari – Atti Creative Studio Design Bacau

Studioul nostru de design interior Atti Creative, impreuna cu partenerul nostru https://interiorexpert.ro/ va ofera toata gama de calorifere Cordivari dar si consiliere privind achizitionarea acestora.

 
Website Cordivari Design
Calorifere Cordivari Design – Atti Creative
Calorifere Cordivari Design – Atti Creative
Calorifere Cordivari Design – Atti Creative
Calorifere Cordivari Design – Atti Creative
Calorifere Cordivari Design – Atti Creative
Calorifere Cordivari Design – Atti Creative
Calorifere Cordivari Design – Atti Creative
Calorifere Cordivari Design – Atti Creative
Calorifere Cordivari Design – Atti Creative