Atti Shop

BluBleu – cazi si cabine de dus

Producatorul italian de cazi si cabine de dus BluBleu demonstreaza ca succesul unui proiect de lux nu tine numai de design, ci si de inaltele standarde calitative ale materialelor cat ale tehnologiilor. Inainte de 2004, cand au inceput colaborarea cu celebrul artist Antonio Bullo, fabricantii de obiecte sanitare BluBleu acumulasera  25 de ani de know-how in domeniul pompelor electrice folosite in hidromasaj.

Filosofia companiei de a imbina mijloace inovatoare atractive si elegante cu tehnologia avangardista si maximum confort i-a condus pe BluBleu spre o continua expansiune pe piata cazilor, panourilor si blaturilor pentru cabine de dus.

Sub numele GlassShower vom gasi 14 colectii de cabine de dus din sticla, cu optiuni diverse in alegerea profilelor de inchidere  – din inox sau din aluminiu, cu sau fara cadita.

Pe langa faptul ca este un material des folosit, inoxul cunoaste o utilizare sporita in designul interior datorita proprietatilor mecanice si  rezistentei considerabile la coroziune. Seriile de cabine de dus BluBleu au un design minimalist si inteligent prin sistemele de glisare specifice si sticla tratata termic. Aceasta poate fi executata in trei variante – fumurie, satinata sau transparenta – pastrand in acelasi timp valoarea luminozitatii, importanta in special in amenajarea interioara a spatiilor de relaxare.

La fel ca panourile de dus ZEROCUBE si ZERO, caditele pentru cabinele de dus sunt realizate din Corian, un material dezvoltat si fabricat de DuPont, un compozit ecologic construit din minerale naturale si polimeri acrilici. El poate fi modelat termic ca un mulaj al podelei si poate masca scurgerea dusului. Este un material rezistent, neporos si non-toxic, cu un incredibil efect tactil.

Cazile din colectiile Hi-Design sunt definite de o puritate futurista a liniilor suple. Cu un design unic, ele vin in diverse forme si dimensiuni pentru a se potrivi necesitatilor si stilului de viata. Cazile pot fi ovale – tip insula, ideale pentru centrul incaperii, sau patrate pentru patru persoane, incastrate intr-o structura de lemn ce foloseste si ca spatiu de depozitare. Cazile dispun de panou de comanda digital si optional, de tetiere.

Cu cele 192 de nuante cu care poate fi imbracata cada si cu cele 5 finisaje – lucios, mat, satinat, metalizat sau perlat se poate ajunge la 960 de asocieri pentru cazile BluBleu. Nu in ultimul rand, seria cazilor KALI ofera o combinatie inedita din lemn de stejar si piele naturala pentru exteriorul cazii si acrilic pentru corpul ei. O asemenea alegere curajoasa cu siguranta va transforma baia intr-un spatiu cu personalitate puternica si rafinament.

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de cazi si cabine de dus BluBleu puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor BluBleu, pe care le puteti gasi in showroom-urile de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor BluBleu (cazi si cabine de dus, sisteme de hidromasaj) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru produse integral concepute si fabricate in Italia, de o companie ce  imbina pasiune, creativitate si tehnologie de varf.

 

website BluBleu