Atti Shop

Baterii Iqua

Dusuri si baterii Iqua – inovatie si design atractiv!

Fondata in Elvetia cu trei decenii in urma, compania producatoare de dusuri si baterii Iqua este cunoscuta pentru incurajarea inovatiei prin folosirea materialelor de inalta calitate si prin designul atractiv. Iqua s-a pozitionat pe piata ca un furnizor de produse sanitare fabricate din materiale noi, neobisnuite. Colectiile au un design deosebit, obtinut prin cele mai moderne tehnici de prelucrare. Din gama larga de accesorii sanitare Iqua, se remarca bateriile cu senzori si cele cu temporizare electronica.

iqua senso atti creative showroom amenjari interioare bacau iasi.3jpg

Baterii Iqua Senso – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectiile de robineti si baterii pot fi utilizate atat in locuinte particulare, cat si in spatii publice. Produsele sunt de cea mai buna calitate, testate si certificate in conformitate cu standardele internationale.

Seria de baterii Iqua Maxx detine o tehnologie superioara pentru un confort maxim. Mici si rezistente, sunt ideale pentru bazine mici din statiile de pe autostrazi, stadioane, scoli, restaurante, hoteluri si alte cladiri publice.

baterii iqua maxx atti creative amenajari interioare bacau iasi 2

Baterii Iqua Maxx – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectia de baterii Iqua Lino cuprinde robineti cu senzori, potriviti pentru uz rezidential. Datorita sistemului foarte usor de utilizat, este economic si convenabil. Se reduce considerabil raspandirea microbilor si a bacteriilor, iar robinetii si chiuveta raman curati mai mult timp.

baterii iqua lino atti creative amenajari interioare bacau iasi 2

Baterii Iqua Lino – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Gama de baterii Iqua Ultra Expert are un afisaj inovator, de tip cronometru. Puteti seta intervalul de timp in care doriti sa curga apa. Funcția hands-free reduce consumul de apa cu pana la 70%.

baterii ultra expert atti creative showroom amenajari interioare bacau iasi 2

Baterii Iqua Ultra expert – Atti Creative – showroom amenajari interioare

 

Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Iqua. Pentru a obtine mai multe detalii despre dusuri si baterii Iqua, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail.

Va invitam sa ne vizitati in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Iasi si Bacau pentru a va convinge de calitatea superioara a gamelor de dusuri si baterii Iqua si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru produse elvetiene de o calitate deosebita.

Website Partener
Baterii Iqua
Baterii Iqua
Baterii Iqua
Baterii Iqua
Baterii Iqua
Baterii Iqua
Baterii Iqua
Baterii Iqua
Baterii Iqua
Baterii Iqua
Baterii Iqua
Baterii Iqua
Baterii Iqua