Atti Shop

Articole

Amenajare baie contemporana – obiecte sanitare decorate Hidra

Obiecte sanitare decorate Hidra Loft - Atti Creative interior design studio

Amenajare baie contemporana – obiecte sanitare decorate Hidra

Calitatea deosebita si atentia la detalii fac din colectiile de obiecte sanitare decorate Hidra produse cu adevarat unice. Seriile de obiecte sanitare decorate Hidra cuprind lavoare, vase de toaleta, bideuri si cadite de dus, iar decoratiunile sunt realizate folosind tehnici de prelucrare manuala.

obiecte sanitare decorate hidra flat atti creative interior design studio iasi bacau 2

Obiecte sanitare decorate Hidra Flat – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Iasi & Bacau

 

HIDRA HI-LINE

Pentru amenajarea bailor moderne, gama de obiecte sanitare decorate Hidra Hi-line este foarte apreciata datorita aerului contemporan, cu aspect hi-tech. Hi-line reprezinta fuziunea dintre Hidra si High, ce rezuma identitatea brandului si o colectie de top, pe de o partea, iar Line se concentreaza pe cele mai semnificative detalii ale colectiei: liniile drepte. Colectia evidentiaza principiile companiei de evolutie continua si fabricarea unor produse de cea mai inalta calitate.

obiecte sanitare decorate hidra hi line atti creative interior design studio iasi bacau 2

Obiecte sanitare decorate Hidra Hi-line – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau

 

HIDRA FLAT

Seria de obiecte sanitare decorate Hidra Flat are un aspect clasic, dar si minimalist, in acelasi timp. Variantele bi-colore alb-negru si alb-metalic pun in evidenta supletea lavoarului,  a vasului WC si a bideului. Modelele ofera un aspect elegant si optimizeaza spatiul in care sunt montate.

obiecte sanitare decorate hidra flat atti creative interior design studio iasi bacau

Obiecte sanitare decorate Hidra Flat – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Iasi & Bacau

 

HIDRA ELLADE

Aspectul unei bai retro poate fi imbogatit cu seria de obiecte sanitare decorate Hidra Ellade. Console, lavoare semi-incastrate, vase WC si bideuri elegante imbraca baia cu un stil ce evoca atmosfera calda si primitoare a secolului al XIX-lea.

obiecte sanitare decorate hidra ellade atti creative interior design studio iasi bacau

Obiecte sanitare decorate Hidra Ellade – lavoar, vas WC, bideu – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

Pentru intretinerea colectiilor de obiecte sanitare decorate Hidra nu sunt indicate produsele de curatare chimice sau abrazive. Este recomandata curatarea cu un prosop umed, imbibat doar in apa. Prin tehnologia de varf, cercetarea continua si investitii permanente, producatorul de obiecte sanitare Hidra Ceramica ofera solutii de amenajare a bailor menite sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de obiecte sanitare decorate Hidra, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Totodata, puteti vizita magazinul online Atti Creative, pentru a vizualiza cele mai noi serii de obiecte sanitare Hidra si alte produse pentru amenajari interioare si exterioare.

obiecte sanitare decorate hidra hi line atti creative interior design studio iasi bacau

Obiecte sanitare decorate Hidra Hi-line finisaj Gold – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

Va invitam la showroom-urile Atti Creative din Bacau si Iasi, unde veti gasi cele mai noi colectii de obiecte sanitare, mobilier de baie si accesorii. De asemenea, veti primi informatii si indrumare profesionala de la echipa noastra de consilieri si designeri, Atti Creative fiind importator autorizat in Romania al seriilor de obiecte sanitare Hidra Ceramica.

obiecte sanitare decorate hidra dial atti creative interior design studio iasi bacau 2

Amenajare baie – obiecte sanitare decorate Hidra Dial – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau