Atti Shop

Articole

Mobilier de baie modern, cu design inovator

Mobilier de baie BMT Sound - Atti Creative interior design studio

Mobilier de baie modern, cu design inovator

Standardele inalte de calitate si tehnologiile avansate sunt factorii succesului companiei producatoare de mobilier de baie BMT. Cu o istorie de peste 40 de ani, BMT a avut o evolutie dinamica si s-a bucurat de satisfactia clientilor. Compania colaboreaza cu designeri renumiti si creeaza produse de cea mai inalta calitate.

mobilier de baie modern bmt metropolis atti creative interior design studio iasi bacau

Mobilier de baie modern BMT Metropolis – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

Pe langa seriile clasice, compania produce si mobilier de baie modern, cu un design inovator. Colectiile moderne cuprind corpuri de mobilier incapatoare si bine compartimentate, cu linii drepte si finisaje metalizate. Seriile de mobilier de baie modern BMT sunt expresive si versatile, atat prin forme, cat si prin detalii. Stilul curat, minimalist, nu se va schimba o data cu trecerea timpului.

mobilier de baie modern bmt metropolis atti creative amenajari interioare bacau iasi

Mobilier de baie modern BMT Metropolis – Atti Creative –  showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Mobilier de baie modern BMT Sound

Sound este cea mai noua colectie de mobilier de baie modern BMT. Aceasta contine patru serii de mobilier modern, rezistent si versatil. Blaturile sunt realizate din lemn acoperit cu HPL, un material compact, omogen si non-poros, prin urmare foarte igienic. De asemenea, este rezistent la socuri, agenti chimici si caldura. Topurile pentru gama BMT Sound (alb, gri, negru) sunt disponibile in grosimi de 20 mm si 40 mm. O laveta sau un burete inmuiat in apa si detergent este suficient pentru curatare si intretinere.

mobilier de baie modern bmt sound tekno atti creative showroom amenajari interioare bacau iasi

Mobilier de baie modern BMT Sound Tekno – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Mobilier de baie modern BMT Fly

Colectia de mobilier de baie modern BMT Fly se bucura de un design deosebit cu linii curbe si performante tehnice inalte. Corpurile de mobilier sunt foarte practice si contin multe spatii de depozitare, ce pot fi personalizate in functie de necesitati. Alaturi de mobilierul cu suprafata reflectorizanta, oglinzile si lampile creeaza o atmosfera relaxanta.

mobilier de baie modern bmt fly atti creative interior design studio iasi bacau

Mobilier de baie modern BMT Fly – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

Mobilier modern BMT City.Live

Seria de mobilier modern BMT City.Live contine 7 colectii pentru care liniile curbe sunt punctul comun: BMT Paris, BMT London, BMT Barcelona, BMT Firenze, BMT Astrid, BMT Manhattan, BMT New York. Designul rafinat ofera solutii pentru persoanele care isi doresc o baie cu un stil unic. Corpurile de mobilier sunt oferite intr-o gama cromatica diversificata, cu finisaje mate sau lucioase si pot fi realizate din esente lemnoase, marmura sau sticla.

mobilier de baie modern bmt city live atti creative interior design studio iasi bacau

Mobilier de baie modern BMT City live Barcelona – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

Pentru mai multe detalii despre seriile de mobilier de baie BMT, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator si distribuitor autorizat in Romania al colectiilor de mobilier de baie BMT, pe care le prezinta in showroom-urile proprii de amenajari interioare din Bacau si Iasi.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor BMT si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru mobilier de baie modern.

mobilier de baie bmt sound atti creative amenajari interioare bacau iasi 2

Mobilier de baie BMT Sound – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi