Atti Shop

Articole

Mobilier de baie clasic BMT – detalii subtile si accesorii elegante

Amenajare baie clasica - mobilier de baie BMT Zar - Atti Creative interior design studio

Mobilier de baie clasic BMT – detalii subtile si accesorii elegante

O noua interpretare a cuvantului „clasic” imbraca cele mai elegante forme. Referintele trecutului se impletesc cu cele mai noi tehnologii de productie. Cu o istorie de peste 40 ani, compania producatoare de mobilier BMT ofera solutii pentru orice tip de baie, clasica, moderna sau minimalista. BMT isi exporta produsele in 15 tari, iar trendul este in crestere, datorita sintezei dintre calitatea produselor si a designului exclusivist.

tudor bmt atticreative amenajari interioare bacau iasi.3

Mobilier de baie clasic Tudor BMT – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectiile de mobilier de baie clasic BMT ofera solutii pentru iubitorii unui stil traditionalist de mare clasa. Mobilierul se remarca prin forme impunatoare si detalii elegante. Corpurile de mobilier de baie clasic BMT pot fi personalizate cu materiale pretioase, finisaje subtile de catifea sau foita de aur.

Alternand lemn masiv furniruit cu lavoare din sticla sau ceramica, seriile de mobilier de baie BMT se regasesc intr-o varietate de culori intense, cu solutii utile si ingenioase de iluminare ambientala si detalii atent studiate.

zar bmt atticreative amenajari interioare bacau iasi.6

Mobilier de baie clasic BMT Zar – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Mobilier de baie clasic BMT Elisabeth

Aspectul functional al corpului de mobilier BMT Elisabeth este imbogatit cu detalii stilistice. Fiecare element este creat pentru a oferi solutii practice si inovatoare de amenajare a spatiului.

mobilier de baie clasic bmt elisabeth atticreative amenajari interioare bacau iasi

Mobilier de baie clasic BMT Elisabeth – Atti creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Mobilier de baie clasic BMT Queen

Gama BMT Queen este oferita intr-o gama larga de materiale si finisaje pentru corpul de mobilier si lavoar. Chiar daca designul este unul simplu, detaliile sofisticate ofera un impact vizual puternic.

mobilier de baie bmt queen atti creative interior design studio

Mobilier de baie BMT Queen – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Mobilier de baie clasic BMT Impero

Un design traditional reinterpretat intr-o maniera moderna reflecta evolutia stilului clasic. BMT Impero este alcatuit dintr-un corp de mobilier sobru, innobilat de accesorii elegante, iar liniile curbe denota rafinament.

mobilier de baie clasic bmt impero atticreative amenajari interioare bacau iasi

Mobilier de baie clasic  BMT Impero – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Studioul de design interior Atti Creative este importator direct si distribuitor autorizat in Romania pentru colectiile de mobilier de baie clasic si modern BMT, pe care le prezinta in showroom-urile de amenajari interioare din Bacau si Iasi.

Pentru mai multe detalii despre seriile de mobilier de baie BMT, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor BMT si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru mobilier de baie clasic sau modern.

sir bmt atticreative amenajari interioare bacau iasi.J1

Mobilier de baie clasic BMT  Sir – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi