Atti Shop

Articole

Marble look Atlas Concorde – misterioasa marmura

Atlas Concorde Marble look - Atti Creative Studio Bacau

Marble look Atlas Concorde – misterioasa marmura

Marble look – Merită ce e mai bun și simte-te în largul tău!

 Atlas Concorde, prin colectia Marble look, interpreteaza cu un realism extraordinar, farmecul atemporal al marmurei naturale. Venaturile marmurei ofera spatiilor ambitioase o coloratura deosebita. Eleganța înnăscută a efectului de marmură transmite un aspect contemporan, sofisticat, neconvențional. Placile de porțelan cu aspect de marmură adaugă atracție și o atmosferă naturală intensă în orice încăpere.

Atlas Concorde Marble look – Atti Creative Studio Bacau

De ce sa alegem placile Marble look de la Atlas Concorde?
  • Sunt cele mai igienice produse.
  • Sunt reciclabile.
  • Nu ard.
  • Nu contin PVC sau VOC.
  • Sunt sigure si durabile.
  • Sunt foarte rezistente la trafic intens.
  • Sunt versatile.
  • Iubesc mediul.
  • Sunt cele mai recomandate pentru sistemele de incalzire prin pardoseala.

Seria Marble look de la Atlas Concorde, contine o multitudine de modele si variante de placi de ceramica portelanata sau portelanata in masa, rectificata sau nerectificata, de diferite culori si marimi. Decorurile si mozaicul din aceasta linie completeaza perfect designul din toate proiectele de amenajari interioare. Placile pot avea dimensiuni diferite de la cele mai mari, de 162cm x 324cm, 120cm x 278cm, 75cm x 150cm, la placi de marimi normale, 30cm x 60cm, 40x 80cm. Grosimea placilor poate fi de 6mm, 9mm, 12mm sau de 20mm. Producatorul Atlas Concorde confera acestor placi finisaje luxoase cu aspect lucios, stralucitor sau mat.

Toate acestea le puteti vizualiza in showroomul nostru Atti Creative Studio Bacau, dar si pe site-ul producatorului https://www.atlasconcorde.com/en/

Atlas Concorde Marble Marvel Edge Agata Azul - Atti Creative Studio Bacau

Atlas Concorde Marble Marvel Edge Agata Azul – Atti Creative Studio Bacau

Colectiile Marble look – varietate de modele adaptabile tuturor proiectelor de amenajare interioara
1.  Marvel

Este o colecție de gresie portelanata in masa și faianta din pasta alba care reinterpretează marmuri prețioase, inspirate din materiale utilizate atât în ​​Italia, cât și în restul lumii. Suprafața lucioasă lustruită, finisata surprinzător de strălucitor prezintă neregulări ușoare, tipice marmurii naturale. Dintre cele mai reprezentative placi am putea enumera Calacatta Extra, Champagne Onyx, Moon Onyx, Beige Mystery, Silver Dream si Bronze Luxury. Acestea vin in completare cu diferite decoruri si mozaic.

Atlas Concorde Marble look - Marvel Callacata Extra - Atti Creative Studio Bacau

Atlas Concorde Marble look – Marvel Callacata Extra – Atti Creative Studio Bacau

2. Marvel Edge

Colectia de lux din seria Marble look, prezinta o gresie portelanata in masa si faianta din pasta alba, rectificata sau nerectificata, cu finisaj luxos, lucios sau mat, inspirat dupa pietrele pretioase de agata sau onyx. Utilizata cu succes in toate incaperile unei locuinte, colectia Marvel Edge întâmpină o lume exclusivă în care simțim că aparținem. Moda și designul, calitatea și stilul devin un element unic, atemporal. Cele mai reprezentative modele ale acestei serii sunt Royal Calacatta, Imperial White, Gris Supreme, Elegante Sable, Absolute Brown, Gold Onyx, Agata Azul si Red Luxury, impreuna cu decorurile si mozaicurile aferente acestor placi.

Atlas Concorde Marble look - Marvel Edge Absolut Brown, Agata Azul - Atti Creatve Studio Bacau

Atlas Concorde Marble look- Marvel Edge Absolut Brown, Agata Azul – Atti Creatve Studio Bacau

3. Marvel Gems

Colectia inspirata din vechiul Terrazzo venetian, este folosita cu succes in baile cu un design deosebit. Cei care iubesc naturalețea marmurii o găsesc intactă și îmbunătățită cu culorile exclusive ale acestei colecții. Dintre modelele cele mai interesante amintim Terrazzo White, Terrazzo Grey, Terrazzo Pearl, Terrazzo Cream, Terrazzo Black, Palladiana Carrara, Terrazzo Mix Warm si Terrazzo Mix Gold, impreuna cu decorurile si placile de mozaic aferente acestei serii.

Atlas Concorde Marble look - Marvel Gems - Atti Creative Studio Bacau

Atlas Concorde Marble look – Marvel Gems – Atti Creative Studio Bacau

4. Marvel Pro
Inspirată din marmură naturală, reproduce fidel stralucirea marmurii lustruite, usor antichizate si micile nereguli ale materiei prime, asigurand in acelasi timp proprietati tehnice exceptionale, fiind usor de intretinut si foarte rezistent. Cele mai reprezentative placi ale acestei serii sunt Statuario Select, Grey Fleury, Noir Saint Laurent, Cremo Delicato, Travertino Alabastrino si Travertino Silver. Pe langa placile clasice, cu finisaj lucios sau mat, Marvel Pro aduce in colectia sa placile satinate, cele cu textura 3D – Ribbon sau placile pentru exterior cu grosimea de 2cm si textura structurata. Varietatea de decoruri si mozaicuri nu lipseste din aceasta colectie.
Atlas Concorde Marble look - Marvle Pro - Atti Creative Studio Bacau

Atlas Concorde  – Marvel Pro – Atti Creative Studio Bacau

5. Marvel Stone

Marvel Stone este un proiect care vizează luxul contemporan, cu o gamă coordonată de suprafețe de marmură și aspect de piatră, care combină eleganța estetică cu versatilitatea plăcilor de porțelan și practicitatea ceramicii. Dintre cele mai reprezentative placi enumeram  Carrara Pure, Bianco Dolomite, Nero Marquina, Bardiglio Grey si Cream Prestige, care impreuna cu frumoasele decoruri si placi de mozaic, confera spatiilor un design deosebit si pe gustul fiecaruia.

Atlas Concorde Marble look – Marvel Stone – Atti Creative Studio Bacau

 

Studioul nostru de design interior Atti Creative, impreuna cu partenerul nostru https://interiorexpert.ro/ va ofera toata gama de gresie si faianta Atlas Concorde, dar si consiliere privind achizitionarea acestora.