Atti Shop

Articole

Lavoare din piatra naturala si lemn fosilizat pietrificat – piese de design unice prin caracter, forma si culoare

Lavoare din piatra naturala si lemn fosilizat - in showroom-urile de amenajari interioare Atti Creative din Bacau si Iasi

Lavoare din piatra naturala si lemn fosilizat pietrificat – piese de design unice prin caracter, forma si culoare

lavoar piatra naturala - Atti Creative showroom

Lavoar piatra naturala – Atti Creative showroom Bacau

 

Studioul de design interior Atti Creative ofera, prin showroom-urile proprii din Iasi si Bacau, una dintre cele mai diversificate colectii de lavoare si accesorii din piatra naturala Imso – marmura, granit, travertin, onix, piatra de rau si bazalt – precum si lavoare realizate din lemn fosilizat pietrificat.

Colectiile de lavoare Imso sunt prelucrate cu maiestrie de artizani pentru a da nastere unor autentice obiecte de arta, unice prin aspectul dat de piatra naturala din care sunt manufacturate. Avand capacitatea de a se integra in stiluri diverse, prin formele neconventionale si culorile naturale, aceste lavoare adauga valoare artistica oricarei amenajari interioare si devin un punct de interes in baie sau bucatarie.

Seriile de lavoare din piatra si lemn fosilizat se diferentiaza de seriile clasice, fabricate de producatorii traditionali de obiecte sanitare, prin prelucrarea manuala si materialele utilizate, astfel capatand un aspect plin de naturalete si personalitate.

lavoar travertin - Atti Creative showroom

Lavoar travertin – Atti Creative showroom Bacau

 

Modelele disponibile sunt foarte diverse, de la lavoare cu dimensiuni reduse, fixate in perete – recomandate in spatii mici – pana la lavoare duble, destinate amenajarii unor bai de lux. Materialele din care aceste lavoare pot fi fabricate sunt si ele diferite: ceramica, piatra naturala, lemn fosilizat, inox, aluminiu, sticla sau diverse rasini specifice produselor moderne.

In alegerea unui lavoar trebuie tinut cont de trei caracteristici principale:

aspect – pentru a se incadra in stilul de amenajare interioara;

dimensiune – pentru a corespunde scopului in care este utilizat, pentru a fi ergonomic si pentru a nu ocupa spatiu in cazul camerelor cu suprafete mici;

material – alegere ce tine atat de stilul de amenajare interioara, cat si de scopul utilizarii.

 

Producatorii realizeaza 6 tipuri de lavoare, clasificate dupa modul incare se face montarea lavoarului:

– lavoare cu montaj pe blat;

– lavoare cu montaj sub blat;

– lavoare montate partial ingropate;

– lavoare amplasate pe piedestal;

– lavoare fixate pe consola;

– lavoare montate direct pe perete.

De asemenea, aceste lavoare pot fi prevazute cu orificii realizate direct din turnare ori prin frezare, necesare montarii unui robinet direct pe corpul lavoarului, sau acesta poate fi montat pe blat, langa lavoar.

Seriile de lavoare comercializate in showroom-urile Atti Creative sunt prevazute cu orificii pentru scurgere si prea-plin (overflow) in dimensiuni conform standardelor europene, fiind posibila utilizarea oricaror tipuri de robineti si sisteme de scurgere ce respecta aceste standarde.

lavoar granit - Atti Creative showroom

Lavoar granit – Atti Creative showroom Bacau

 

In showroom-urile de amenajari interioare Atti Creative se gasesc robineti si accesorii, precum si toate solutiile tehnice pentru utilizarea obiectelor sanitare din piatra naturala atat in cadrul unor amenajari moderne sau clasice, cat si pentru a realiza ambiente cu aspect rustic.

Se pot utiliza lavoare din piatra naturala atat in amenajarea bailor cat si a bucatariilor, a zonelor de gratar din gradina ori in cadrul SPA-urilor si a centrelor de relaxare, unde piatra naturala se integreaza perfect in ambientul general.

Varietatea de lavoare din piatra naturala este foarte mare, acestea putand fi realizate din marmura, granit, travertin, onix, piatra de rau, roca vulcanica ori lemn fosilizat. Fiecare lavoar din piatra naturala este unic in ceea ce priveste culoarea si desenul pietrei, dimensiunile se pot incadra in limitele categoriei respective de lavoare, dar acestea pot fi facute si la comanda.

lemn fosilizat pietrificat

Lemn fosilizat pietrificat – Atti Creative interior design

 

Spectaculoase sunt si colectiile de lavoare din lemn fosilizat pietrificat. Lemnul fosilizat prin procesul de mineralizare se transforma in piatra, pe parcursul a cateva mii de ani. Prin acest proces toata materia organica a lemnului este inlocuita de minerale, pastrand insa structura originala a lemnului.

Avand un aspect atractiv, fiind durabile si usor de intretinut, aspectul sofisticat al acestor lavoare va transforma un spatiu banal intr-o incapere eleganta, luxoasa si confortabila. De asemenea, puteti crea o amenajare cu aspect rustic autentic in cazul alegerii unor lavoare din lemn fosilizat pietrificat.

lavoar lemn fosilizat

Lavoar lemn fosilizat – showroom Bacau si Iasi

 

Seriile de lavoare Imso sunt perfect finisate, riguros sculptate sau prelucrate, pastrand cat mai mult din aspectul natural, cu forme asimetrice si brute, din granit, travertin, onix, marmura sau lemn fosilizat. Colectiile de lavoare pe care le puteti gasi in showroom-urile de amenajari interioare Atti Creative reprezinta piesele centrale pe care le puteti folosi pentru a adauga personalitate bucatariilor si bailor dumneavoastra.

lavoar piatra naturala - Atti Creative showroom

Lavoar piatra naturala – Atti Creative showroom Bacau

 

Lavoarele din piatra naturala pot avea doar suprafata interioara finisata, avand exteriorul lasat in finisaj natural sau in relief, ori pot avea ambele suprafete perfect slefuite, atunci cand se doreste un lavoar pentru accesorizarea unei bai de lux.

Prin slefuire, suprafata acestor lavoare din piatra naturala devine pretioasa, reflectand luminile din baie sau bucatarie intr-o maniera plastica, in timp ce in cazul lavoarelor ce au doar interiorul slefuit, suprafata naturala exterioara aduce caracterul autentic in cadrul unei amenajari rustice. Provenita direct din albiile raurilor sau din cariere, piatra naturala este folosita pentru a da nastere, prin cioplire si lustruire, unor obiecte unice prin forma si culoare – lavoare din piatra naturala.

lavoare lemn fosilizat pietrificat

Lavoar lemn fosilizat pietrificat – Atti Creative Bacau

 

In showroom-urile Atti Creative, acestora li se adauga colectii de lavoare din lemn fosilizat, pentru a oferi, prin aspectul aparte, un caracter deosebit amenajarilor interioare, indiferent de stil – clasic, modern, rustic ori pur si simplu non-conformist.

accesorii de baie din piatra naturala si lemn fosilizat

Accesorii de baie din piatra naturala si lemn fosilizat – showroom Atti Creative Bacau & Iasi

 

Gamele de lavoare din piatra naturala si lemn fosilizat sunt completate de accesorii prelucrate din aceleasi materiale: suport de sapun, recipiente pentru sapun lichid, suport pentru lumanari decorative si betisoare parfumate, diverse alte vase si tavite.

lavoare piatra naturala

Lavoare Imso piatra naturala – showroom Atti Creative Bacau & Iasi

 

Consilierii specializati Atti Creative va pot indruma sa alegeti cele mai potrivite modele pentru proiectul dumneavoastra de amenajare interioara, la un pret foarte avantajos. Va invitam in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Bacau si Iasi pentru a vizualiza mai multe colectii si pentru a va convinge de calitatea produselor Imso.