Atti Shop

Articole

Italgraniti Stone Mix – materiale naturale, forme si culori originale

Amenajare living cu terasa - Italgraniti Stone Mix

Italgraniti Stone Mix – materiale naturale, forme si culori originale

Italgraniti Stone Mix este o colectie versatila de gresie portelanata in masa, potrivita pentru a fi utilizata atat in proiectele de amenajari interioare ale locuintelor rezidentiale, dar si pentru spatii publice, cladiri comerciale, restaurante, aeroporturi sau spitale.

italgraniti stone mix atti creative interior design studio iasi bacau 4

Italgraniti Stone Mix Ardesia Black – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Iasi

 

Inspirata din mediul inconjurator, Italgraniti Stone Mix imbina 6 tipuri de piatra, ideale pentru o gama larga de proiecte arhitecturale. Italgraniti reinterpreteaza creativ texturi de cuartz, ardezie, travertin si calcar. Suprafetele placilor de gresie Italgraniti Stone Mix sunt usor de intretinut si isi pastreaza frumusetea in timp.

italgraniti stone mix atti creative interior design studio iasi bacau 6

Italgraniti Stone Mix  Travertino Cream – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Bacau

 

Ceramica cu aspect de piatra naturala Italgraniti Stone Mix se distinge prin flexibiltate, este rezistenta la uzura, trafic intens si conditii meteorologice nefavorabile. Varietatea dimensiunilor ofera perspective ample pentru proiecte de amenajari interioare si exterioare. Pentru un design original, placile de gresie portelanata Italgraniti Stone Mix pot fi imbinate si utilizate atat pentru pardoseli, cat si pentru pereti.

italgraniti stone mix atti creative interior design studio iasi bacau 7

Italgraniti Stone Mix  Limestone Brown – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Spatiile rezidentiale si comerciale sunt imbracate in materiale naturale, forme si culori originale, ce ofera un aspect rafinat, cald si primitor. Colectia de gresie portelanata Italgraniti Stone Mix este realizata cu ajutorul tehnologiei digitale. Astfel, sunt reproduse imperfectiunile ce apar in natura pentru a crea un echilibru perfect intre materiale si culori.

italgraniti stone mix atti creative interior design studio iasi bacau 3

Italgraniti Stone Mix – Atti Creative interior design studio/ showroom amenajari interioare Iasi & Bacau

 

Producatorul italian de gresie portelanata si faianta in pasta alba Italgraniti face parte din Italgraniti Group, alaturi de Ceramica Impronta. Compania s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani, datorita unei strategii de business inovatoare si a investitiilor in cele mai noi tehnologii de productie. Rezultatul este o gama completa de produse de inalta calitate, care nu doar raspund tendintelor pietei, dar de multe ori le si anticipeaza.

italgraniti stone mix atti creative interior design studio iasi bacau 5

Italgraniti Stone Mix  Travertino Cream – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

Italgraniti produce gresie portelanata in masa pentru spatii rezidentiale si proiecte comerciale cu trafic intens. Placile de gresie Italgraniti pot fi utilizate pentru interior si exterior. In schimb, placile de gresie si faianta Impronta sunt destinate pentru locuinte private si spatii comerciale cu trafic usor. Stilul lor elegant si sofisticat este conceput pentru un efect de durata.

Pentru mai multe detalii despre colectiile de gresie si faianta prduse de Grupul Impronta Italgraniti, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Italgraniti Group, pe care le prezinta in showroom-urile proprii de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

italgraniti stone mix atti creative interior design studio iasi bacau 8

Italgraniti Stone Mix Limestone Honey – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Bacau

 

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Impronta si Italgraniti si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de achizitie. Ceramica Italgraniti Group detine calitati superioare, are un design deosebit si respecta cele mai inalte criterii de performanta.

De asemenea, va invitam sa accesati magazinul online Atti Creative, unde veti gasi colectii numeroase de gresie si faianta pentru interior si exterior, mozaic, tapet, parchet, corpuri de iluminat, obiecte sanitare, mobilier de baie, cazi si cabine de dus.