Atti Shop

Intrebari Frecvente – aici gasiti raspunsuri la o parte dintre cele mai dese intrebari ce ni se adreseaza

Intrebari Frecvente – aici gasiti raspunsuri la o parte dintre cele mai dese intrebari ce ni se adreseaza

Daca aveti intrebari legate de activitatea de design interior a studioului Atti Creative sau de produsele din showroom-urile noastre de amenajari interioare, veti gasi in lista de mai jos raspunsuri la unele dintre ele. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti si alte intrebari. Serviciul de suport online va sta la dispozitie, puteti de asemenea sa ne gasiti la numerele de telefon sau sa ne scrieti un e-mail la adresa din sectiunea contact

Intrebari Frecvente – aici gasiti raspunsuri la o parte dintre cele mai dese intrebari ce ni se adreseaza

Cum pot contacta serviciile de design interior Atti Creative?

Ne puteti contacta utilizand formularul de contact sau apeland numerele de telefon afisate la aceeasi rubrica. Putem stabili o intalnire la sediul ATTI CREATIVE in Bacau sau Iasi sau ne putem deplasa noi la locatia dumneavoastra.

Prima intalnire se plateste?

Nu, prima intalnire reprezinta o oportunitate pentru ambele parti de a stabili si evalua tema de proiectare/design.
De asemenea, ne da ocazia de a va prezenta portofoliul nostru de lucrari (amenajari interioare si design) si de a stabili o viziune comuna asupra viitorului proiect.

Daca este cazul si se stabileste inainte, clientul va suporta doar eventualele cheltuieli de deplasare.

Ne putem deplasa oriunde in tara in limita timpului disponibil.

Cand am nevoie de ATTI CREATIVE ?

In momentul in care va decideti asupra a ceea ce vreti sa construiti sau sa amenajati este bine sa aveti posibilitatea consultarii unui designer de interior, pentru a preveni eventualele modificari de pe parcursul lucrarii.

Modificarile aparute pe parcursul lucrarii, de cele mai multe ori, reprezinta pierderi importante financiare si de timp pentru dumneavoastra.

Elaborarea unui proiect intr-un stadiu incipient al lucrarii de constructie sau de amenajare va avea ca efect evitarea acestor pierderi si ,de asemenea, va ofera posibilitatea estimarii unui cost cat mai real al lucrarilor pana in faza finala.

Cum se platesc serviciile oferite?

Avem un tarif care variaza in functie de complexitatea si anvergura lucrarii, in general este de 15 euro/mp. Poate scadea considerabil in cazul lucrarilor unde sunt suprafete mari.

Dupa convenirea asupra valorii totale a proiectului de amenajare interioara sau proiectare si semnarea contractului se achita un avans intre 30% si 50% din pretul acesteia,urmand ca restul de plata sa se faca esalonat pe masura predarii proiectului, de obicei in doua etape.

Plata serviciilor de proiectare prestate de studioul de design interior Atti Creative de va face astfel:

1. Avans 30% din valoarea integrala a contractului la inceperea etapei de proiectare.

2. 40% din valoarea contractului in momentul definitivarii proiectului de design – prezentare 3D.

3. Diferenta de 30% – la predarea documentatiei complete specificate in contract.

In cazul contractelor de proiectare a caror valoare nu depaseste 5000 euro, plata se va face in doua etape,

50% la inceperea proiectului, diferenta urmand sa fie achitata la predarea completa a documentatiei.

Ce servicii primesc in schimbul tarifului solicitat ?

Serviciile oferite (in suma solicitata si conform contractului includ fotografierea si relevarea spatiului supus amenajarii interioare, prezentarea materialelor propuse pentru finisaje interioare sau exterioare, propunerea de design reprezentata 3D, planse tehnice de executienecesare punerii in practica a proiectului de amenajare, solutii pentru diverse probleme tehnice privind executia proiectului si consiliere in alegerea elementelor de decoratiuni interioare.

Aditional putem asigura furnizarea si coordonarea livrarilor pentru materialele sau produsele achizitionate din showroom-urile de amenajari interioare Atti Creative.

Asiguram asistenta de santier si consiliere necesara pe perioada desfasurarii operatiunii de punere in practica a proiectului de amenajare interioara.

De asemenea, punem in legatura beneficiarul proiectului, la solicitarea acestuia, cu fabricantii si furnizorii de materiale si elemente de design necesare executarii proiectului.

Va trebui sa lucrez intregul proiect cu AttiCreative sau este posibil doar partial ?

Ne adaptam dorintelor clientului si putem prelua intreaga lucrare sau putem gasi solutii de design si proiectare doar pentru elementele sau zonele solicitate.

Desi putem lucra doar pe anumite zone, solicitate de client, recomandarea noastra este ca intreaga locatie sa fie conceputa intr-un mod unitar. In caz contrar, exista riscul aparitiei unor conflicte stilistice nedorite intre diversele zone abordate diferit, fapt ce poate duce la inutilitatea conceptului de design interior elaborat initial.

Voi primi o solutie de design specifica unui anumit stil?

Desi stilul nostru reflecta influente minimalist-contemporane, abordam diverse interpretari si preferam sa ajutam fiecare client sa isi regaseasca personalitatea in solutiile oferite de noi.

In proiectele noastre de amenajari interioare veti regasi atat stilul Clasic, Retro, Art Nouveau , Baroc, Colonial, cat si pe cel Rustic, American Country, Victorian, Provensal sau Minimalist ori de influente foarte moderne.

Suntem deschisi tuturor interpretarilor stilistice ale proiectelor de design, orice solicitare reprezinta pentru noi ocazia de a raspunde unor noi provocari si de a ne dovedi expertiza si experienta acumulata in cei peste 18 ani de proiectare de amenajari interioare.

Ce se intampla in cazul in care proiectul de amenajare interioara prezentat nu ma convinge?

Studioul de design interior Atti Creative va ofera posibilitatea de a interactiona permanent cu designerul, astfel incat veti primi propuneri ce vor fi discutate si eventual modificate conform cerintelor.

Dorinta noastra de a veni in intampinarea cerintelor clientului face posibila obtinerea unor rezultate ce vor corespunde cu siguranta asteptarilor beneficiarilor nostri.

De ce am nevoie de un designer de interior daca deja colaborez cu un arhitect?

Arhtectii si designerii lucreza diferit. Majoritatea arhitectilor se limiteaza la structura si aspectul general al constructiei si prefera sa nu lucreze cu detalii de interior cum ar fi bucatarii, bai, dressing-uri, stereotomii de placaje ceramice, scheme cromatice, mobilier, instalatii de sunet sau lumini, tesaturi si tapiserii, diverse alte elemente de decor etc.

Designerul concepe un proiect pentru intregul spatiu ce poate fi implementat in etape, in functie de prioritati sau buget. Echipa ideala consta intr-un arhitect si un designer ce lucreaza impreuna pentru a acoperi toate aspectele uneui proiect de amenajare interioara.

Cat dureaza faza de proiectare a unei amenajari interioare?

In functie de specificul proiectului (rezidential, comercial, divertisment etc.), durata unui proiect de amenajare variaza.

In general, proiectul de design interior pentru o locuinta medie (aproximativ 200 mp suprafata utila amenajata) dureaza intre doua saptamani si o luna.

Proiectele de amenajare interioara ce au ca obiect spatii comerciale, de regula se elaboreaza intr-un timp mai scurt, la fel si in cazul amenajarii spatiilor cu destinatii de divertisment (cluburi, baruri, sali fitness, terase, restaurante etc.).

Se poate estima durata etapei de proiectare ca fiind intre 7 si 30 de zile lucratoare.

Unde gasesc materialele si obiectele folosite in amenajarea interioara ?

Materialele si obiectele decorative ce fac parte din proiectul de amenajare interioara sunt, in general, cele care se gasesc la distribuitorii din Romania ai producatorilor respectivi.

ATTI CREATIVE  pune la dispozitia beneficiarilor proiectelor de amenajare o gama larga de furnizori de materiale decorative si finisaje (gresie, faianta, obiecte sanitare, parchet, mocheta, corpuri de iluminat, mobilier, tavane extensibile, tapet, finisaje decorative pentru pereti, tablouri canvas etc.)

Datorita relatiilor indelungate de colaborare pe care le avem cu importatorii si distribuitorii acestor produse, asiguram furnizarea tuturor acestor materiale la cel mai bun pt pentru clientii nostri.

De asemenea, o mare parte dintre produsele utilizate intr-o amenajare interioara le gasiti si in showroom-urile Atti Creative din Bacau si Iasi. Atti Creative este importator si reprezentant in Romania pentru unii dintre cei mai importanti producatori europeni de gresie, faianta, mozaic, parchet, mocheta, robineti si obiecte sanitare, corpuri de iluminat, seminee, vopsele decorative etc.