Atti Shop

Articole

Impronta Natural Stone – o colectie versatila cu aspect de piatra si suprafete in relief

Amenajare baie clasica - Atti Creative interior design studio

Impronta Natural Stone – o colectie versatila cu aspect de piatra si suprafete in relief

Dupa un proces de selectare minutioasa, au fost alese 7 tipuri de piatra, potrivite pentru un design contemporan. O colectie versatila de gresie portelanata in masa si faianta in pasta alba, disponibila in dimensiuni variate.

impronta natural stone atticreative amenajari interioare bacau iasi

Impronta Natural Stone – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Placile de gresie au un aspect calcaros, cu variatii subtile de culoare. Tonurile calde si luminoase de alb, gri, crem si maro pot indeplini atat cerintele unei amenajari clasice, dar se potrivesc si unui stil contemporan. Decorurile Listello Fiandra si Bacchetta Fiandra, Listello Impero si Listello Fiore pot decora cu succes o baie eleganta de inspiratie clasica.

Varietatea dimensiunilor si a finisajelor, gama cromatica si rezistenta placilor fac din colectia Impronta Natural Stone solutia potrivita pentru orice proiect de amenajare. Placile cu suprafata in relief pot fi utilizate pentru amenajari exterioare, oferind astfel continuitate designului interior. Colectia de gresie si faianta Impronta Natural Stone este alegerea ideala si pentru restaurante, garantand suprafete usor de intretinut si rezistente la uzura.

impronta natural stone atticreative amenajari interioare bacau iasi.3

Impronta Natural Stone – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau &  Iasi

 

Impronta produce gresie portelanata in masa si faianta in pasta alba pentru spatii rezidentiale si proiecte comerciale cu trafic usor. Cu ajutorul tehnologiei digitale, placile detin caracteristici tehnice si estetice ridicate. Stilul elegant si sofisticat este conceput pentru a indeplini cele mai exigente cerinte. Placile pot fi utilizate in interior, pentru baie, bucatarie sau living si in exterior pentru terase sau balcoane.

Pentru mai multe detalii despre colectia de gresia si faianta Impronta Natural Stone, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator direct si distribuitor autorizat in Romania al produselor Impronta, pe care le prezinta in showroom-urile proprii de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

impronta natural stone atticreative amenajari interioare bacau iasi.4

Impronta Natural Stone – Atti Creative – showroom amenajari interioare / interior design studio Bacau & Iasi

 

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Impronta si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de achizitie. Totodata, puteti accesa magazinul online Atti Creative, unde veti gasi colectii variate de produse pentru amenajari interioare si exterioare: gresie, faianta, mozaic, parchet, tapet, obiecte sanitare, mobilier de baie, corpuri de iluminat, cazi si cabine de dus etc.

natural stone impronta atticreative amenajari interioare bacau iasi.2

Impronta Natural Stone – Atti Creative interior design studio /  amenajari interioare Iasi & Bacau