Atti Shop

Articole

Tapet Harlequin Jardin Boheme – ambient cu influente boeme

Amenajare dormitor - tapet Harlequin Jardin Boheme Floret

Tapet Harlequin Jardin Boheme – ambient cu influente boeme

Colectia de tapet Harlequin Jardin Boheme imbina armonios tehnici si culori vibrante, adaugand o nota de personalitate in fiecare camera. Modelele sunt inspirate din texturi traditionale, broderii si elemente vintage. Seria este completata de tesaturi Harlequin Jardin Boheme, realizate in aceeasi gama cromatica. Dungile, modelele geometrice si motivele florale sunt elementele cheie ale colectiei.

Harlequin-Jardin-Boheme-Atti Creative Bacau Iasi

Amenajare camera de zi – tapet Harlequin Jardin Boheme –  amenajari interioare Atti Creative Bacau Iasi

 

Modelul Floret ilustreaza fluturi stilizati, iar gama Boheme infatiseaza un damasc cu un stil boem. Seria Jardin Boheme – Bardez este reprezentata de dungi in dimensiuni variate, ce pot fi montate atat vertical, cat si orizontal, pentru a oferi inaltime sau profunzime camerei.

tapet harlequin jardin boheme atticreative amenajari interioare bacau

Tapet Harlequin Jardin Boheme – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau

 

Specific stilului boem, in care piesele pot fi utilizate impreuna sau separat, seriile de tapet Harlequin Jardin Boheme pot fi montate pe un singur perete sau in intreaga incapere, iar modelele florale (Eden, Floret, Florica) pot fi imbinate cu seriile simple (Sefa, Tota, Shri).

tapet harlequin jardin boheme bardez atticreative amenajari interioare bacau

Tapet Harlequin Jardin Boheme Bardez – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Principala caracteristica a stilul boem este confortul si armonia vizuala. Colectia de tapet Harlequin Jardin Boheme este realizata prin imbinarea mai multor stiluri, folosind detalii vintage, romantice, clasice sau contemporane. Accentul este pus pe culorile vesele, roz, mov, galben sau verde. De multe ori, acestea sunt utilizate pentru a pune in evidenta anumite zone sau elemente decorative.

Harlequin_JardinBoheme_Atti Creative Bacau Iasi

Amenajare dormitor – tapet Harlequin Jardin Boheme Floret – Atti Creative design interior Bacau Iasi

 

Amenajarea interioara in stil boem este bogata din punct de vedere al decorului. Tablourile, fotografiile si pernutele decorative nu trebuie sa lipseasca. Corpurile de iluminat voluminoase ofera personalitate incaperii. Rezultatul trebuie sa fie cat mai natural si trebuie evitata o imbinare haotica.

harlequin-jardin-boheme-wallpapers-atticreative bacau

Tapet si tesaturi Harlequin Jardin Boheme Eden – Atti Creative interior design studio Bacau & Iasi

 

Stilul boem se potriveste pentru dormitoare, dar poate fi adaptat si camerelor de zi. De asemenea, este o solutie excelenta pentru casele de vacanta ale persoanelor cu un stil de viata nonconformist. Astfel, colectia de tapet Harlequin Jardin Boheme poate reprezenta o solutie de amenajare pentru persoanele indraznete, care vor sa imbine mai multe stiluri.

tapet harlequin-jardin-boheme atticreative amenajari interioare bacau

Tapet Harlequin Jardin Boheme – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de tapet Harlequin, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator si distribuitor autorizat in Romania pentru colectiile de tapet Harlequin.

Va invitam in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Bacau si Iasi pentru a vizualiza mai multe colectii si pentru a alege cele mai potrivite modele pentru amenajarea dumneavoastra.

tapet harlequin jardin boheme shri atticreative amenajari interioare bacau

Tapet Harlequin Jardin Boheme Shri – Atti Creative – showroom amenajari interioare Iasi & Bacau