Atti Shop

Articole

Gresie portelanata Italgraniti pentru proiecte comerciale

Amenajare interioara spatiu comercial - gresie portelanata Italgraniti Stone Mix

Gresie portelanata Italgraniti pentru proiecte comerciale

Pe langa seriile de gresie portelanata Italgraniti pentru spatii rezidentiale, compania produce si colectii destinate proiectelor comerciale. In functie de stilul de amenajare ales, va puteti orienta catre gresie portelanata Italgraniti cu aspect de lemn, gresie ce imita piatra si marmura sau colectii cu aroma industriala. Seria de gresie portelanata Italgraniti White Experience include o gama de texturi originale, ce scot in evidenta frumusetea marmurei. Placile de gresie sunt disponibile cu finisaj mat, lucios sau in relief, cu dimensiuni pana la 80×180 cm.

impronta white experience atti creative amenajari interioare Bacau & Iasi 2

Gresie portelanata Italgraniti Group –  White Experience – Atti Creative amenajari interioare Bacau

In colectia de gresie portelanata Italgraniti Stone Plan, frumusetea pietrei atinge noi culmi, iar dimensiunile mari scot in evidenta suprafetele texturate. Placarea interna continua in exterior pentru a crea un spatiu nemarginit. Placile ceramice Impronta Stone Plan pentru spatii externe reprezinta o solutie practica si convenabila. Dalele de 20 mm pot fi montate pe iarba, pietris sau nisip, fiind convenabile pentru drumurile de acces, zone de parcare sau pavaje flotante.

impronta stone plan atti creative interior design studio iasi & bacau 3

Gresie portelanata Italgraniti Stone Plan – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

Gama de gresie portelanata Italgraniti Scrapwood este recomandata pentru pereti si pardoseli interioare si exterioare, chiar si pentru fatade ventilate. Poate fi utilizata pentru proiecte comerciale, cum ar fi: hoteluri, baruri, restaurante, scoli, aeroporturi. Placile de gresie portelanata Italgraniti Scrapwood sunt rezistente la inghet, presiune, trafic intens si substante chimice.

SCRAPWOOD-italgraniti atticreative amenajari interioare bacau iasi.4

Gresie  portelanata exterior Italgraniti Scrapwood – Atti Creative amenajari interioare Bacau & Iasi

Pentru proiecte de amenajare in stil industrial, colectia de gresie portelanata Italgraniti Square ofera nenumarate solutii de proiectare. Gama larga de suprafete, texturi si dimensiuni asigura o valoare tehnica si estetica ridicata spatiilor comerciale.

gresie portelanata italgraniti square atti creative interior design studio iasi bacau

Gresie portelanata proiecte comerciale Italgraniti Square – Atti Creative interior design studio Iasi

 

Datorita tehnologiei utilizate in procesul de productie, gama de gresie portelanata Italgraniti Urbana prezinta o suprafata cu un finisaj delicat. Seria imbina 7 culori in 7 dimensiuni, ce ofera posibilitati de montaj nelimitate. De la 15×60 pana la 60×90, placile de gresie portelanata Italgraniti Urbana prezinta un finisaj natural.

gresie portelanata Italgraniti Urbana Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

Gresie portelanata spatii comerciale Italgraniti Urbana – Atti Creative showroom amenajari interioare Bacau

Colectiile de gresie portelanata Italgraniti, ce reproduc materiale precum piatra, lemnul, marmura sau betonul, pot fi utilizate pentru placarea spatiilor publice si centre comerciale, unde se impune folosirea unor placi cu rezistenta ridicata atat la trafic, cat si la atacul fenomenelor naturale extreme sau al substantelor chimice. Pentru mai multe detalii despre gresia si faianta grupului Italgraniti, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Italgraniti Group, pe care le prezinta in showroom-urile proprii de amenajari interioare din Iasi si Bacau. Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor  Italgraniti si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de achizitie. Ceramica Italgraniti Group detine calitati superioare, are un design deosebit si respecta cele mai inalte criterii de performanta.