Atti Shop

Articole

Gresie cu aspect de lemn – ceramica Ragno

Gresie cu aspect de lemn – ceramica Ragno

 Daca dorim sa vorbim despre gresie cu aspect de lemn, cuvantul cheie ar trebui sa fie Ragno. Fondat în 1949 la Sassuolo, acest producator devine unul dintre actorii cheie ai creșterii districtului ceramic datorită capacității sale de a produce gresie pentru spații domestice. In anii 60 și 70, expertiza sa se extinde și în producția de plăci vitrate pentru pardoseli destinate diferitelor segmente ale industriei construcțiilor atât la nivel național, cât și internațional.

Ragno World - Atti Creative Studio Bacau

Ragno gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

Caracteristicile placilor cu aspect de lemn
  • Placi cu aspect de lemn și parchet din ceramică și gresie din porțelan.
  • Suprafețe calde, moderne, dure și practice, care mobilează pardoselile și pereții interiori și exteriori ai casei cu naturalețe și rafinament.
  • Cu variantele disponibile ale aceleiași plăci de gresie cu aspect de lemn, puteți crea pardoseli cu o continuitate stilistică între zonele interioare și cele exterioare.
  • Placile replică plăcerea lemnului, în special a stejarului, în numeroasele sale forme: lustruite, brute, uzate de timp sau reconditionate.
  • Placile cu efect de lemn au diverse dimensiuni, texturi diferite și nuanțe diferite: precum și clasicele beiges și maro.
  • Ragno oferă, de asemenea, gresie din porțelan cu efect de lemn și ceramică în alb, negru, gri și roșu.

Atti Creative Studio va invita sa le vizualizati in showroomul nostru din Bacau dar si pe site-ul producatorului https://www.ragno.it/

"Ragno,

Colectiile Ragno Wood
1.Woodsense

Evocă un apel tactil înrădăcinat în spații rustice tipice timpurilor străvechi. Amintirea timpului este păstrată în cele patru variante de culoare (ivory, bej, gri, maro) care alcătuiesc colecția, fiecare dintre ele având multe nuanțe diferite. Dimensiunile placilor pot fi de 15cm/25cm x 150cm sau de 25cm x 120cm. Pentru continuitatea stilistica, in aceasta colectie exista si placa de exterior antiderapanta cu o grosime de 2cm si dimensiuni de 60cm x 60cm sau de 40cm x 120cm.

Ragno Woodsense, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodsense, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

2. Woodclass

Colecția reinterpretează stejarul tradițional în 5 nuanțe calde (bej, miere, nuc, cires, alb). La dimensiunile reduse de 14,5cm x 90cm, placa de gresie cu aspect de lemn Woodclass este ideala pentru soluții in amenajarea unei atmosfere intime si confortabile specifica  locațiilor rezidențiale și comerciale.

Ragno Woodclass, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodclass, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

3. Woodspace

Este noua gresie din porțelan inspirată de pardoselile din stejar rafinate, parchetul antic al caselor impunătoare. Suprafața prezintă o alternanță de lucios și mat. Culorile sunt sofisticate, iar nodurile și veining-ul transmit aroma autentică a zilelor trecute. Colecția este produsă în 2 dimensiuni rectificate: 25cm x 150cm și 20cm x 120cm în 4 culori extrem de naturale: Bianco, Beige, Marrone și Tortora. Spațiul lemnos este ideal pentru proiectarea atât a locațiilor rezidențiale, cât și a celor comerciale ușoare, pentru scheme de design care combină un aspect purtat de timp cu modernitate. Pentru continuitate stilistica, regasim in aceasta colectie si placa de exterior Woodspace XT20. Este o placa de 2cm grosime, cu dimensiune de 40cm x 120cm în culorile Beige, Marrone și Tortora. Woodspace XT20 este potrivita pentru utilizare în exterior, instalata în mod tradițional, folosind adeziv sau așezata pe pietriș, iarbă sau nisip.

Ragno Woodspace, gresie care lemnul- Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodspace, gresie care imita lemnul – Atti Creative Studio Bacau

 4. Woodclassic

Este inspirata din stejar într-o gresie din porțelan care păstrează toată caldura și energia tactilă a materialului intact. Dialogul dintre cele două dimensiuni de 10cm x 100cm și 13cm x 100cm, montate împreună într-o varietate de modele geometrice, oferă o notă originală locațiilor publice și private.

Ragno Woodclassic gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodclassic gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

 

5. Woodreal

Este suprafața cu aspect de lemn care proiectează interioare cu originalitate, căldură și o frumusețe distinctă originală. Cele două module de 10cm x 100cm și 13cm x 100cm, create pentru amestecare, sunt baza compozițiilor originale cu realism remarcabil și rezistență tactilă.

Ragno Woodreal, gresie care imita lemnul - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodreal, gresie care imita lemnul – Atti Creative Studio Bacau

6. Woodshape

Este o gresie din porțelan cu aspect lucrat manual. Fiecare modul exprimă semnele lăsate de timp, de utilizarea zilnică și de modelare manuală. Cele patru nuanțe de culori și cele două versiuni de interior  și exterior (15cm x 90cm), creează spații cu o dispoziție naturală de bunăstare.

Ragno Woodshape, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodshape, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

7. Woodstory

Evocă esența stejarului, un lemn rafinat de o eternă frumusețe. Suprafața bogată a lemnului natural, cu defectele și variațiile sale de culoare, este interpretată în cinci nuanțe atractive, cu dimensiunea de 15cm x 90cm, care creează un dialog magistral cu suprafețele exterioare.

Ragno Woodstory, gresie care imita lemnul - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodstory, gresie care imita lemnul – Atti Creative Studio Bacau

8.Woodside

Un nou concept de gresie care imita lemnul, bogat în detalii, variații de culoare, noduri și urme lăsate de timp, Woodside interpretează frumusețea lemnului în toate esențele și culorile sale. Trei dimensiuni (15cm/20cm/30cm x 120cm), în cinci nuanțe contemporane evidențiază modelarea suprafeței.

Ragno Woodside, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodside, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

9. Escape

Este o călătorie palpitantă prin spații interioare și exterioare, care exprimă o identitate naturală profundă prin suprafețele din gresie a stejarului real. Avand culori puternice, in cinci nuante,  modelare venoasă profundă și decoruri inspirate din plăci de ciment tradiționale, sunt capabile să ofere oricărui interior o interpretare naturală. Dimesiunile placilor sunt de 12.5cm x 50cm.

Ragno Escape, gresie care imita lemnul - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Escape, gresie care imita lemnul – Atti Creative Studio Bacau

10. Woodchalet

Colectia Woodchalet transmite gustul lemnului autentic, pe care trecerea timpului a lăsat urme de neșters. Cinci nuanțe pline de gust, în dimensiunea 15cm x 90cm, cu noduri rafinate și modele de vene, pentru a crea dispoziții  primitoare în locații rezidențiale și comerciale.

Ragno Woodchalet, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodchalet, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

11. Woodchoise

Stilul este o chestiune de mici detalii care definesc contururile spațiilor atractive, unde tradiția se îmbină cu atingeri mai personale, toate adaptate stilului de viață modern. Placile de gresie din porțelan cu dimensiuni mici Chevron de 11cm x 54cm, în 5 culori diferite, cu un aspect bogat, variat, oferă o gamă largă de opțiuni compoziționale pentru decoruri rezidențiale și comerciale, cu gust clasic și natural.

Ragno Woodchoice, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodchoice, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

12. Woodsoft

Noua gresie Woodsoft este inspirata din lemnele de stejar clasice, fără noduri și cu modele de vene delicate, în nuanțe variabile. Cinci culori calde, puternice, subliniate de dimensiunile mari rectificate de 20cm x 120cm, oferă soluții versatile pentru designul elegant al interioarelor rezidențiale și comerciale, pentru a fi personalizate în stil individual.

Ragno Woodsoft, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodsoft, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

13. Woodglam

Woodglam este inspirata din stejar în soiurile sale clasice, oferind toate modelările și variațiile lor naturale în nuanță. Patru culori diferite și dimensiunile mici de 10cm x 70cm, combinate cu calitatea superlativă a gresiei din porțelan, sunt baza soluțiilor originale de așezare într-un stil simplu, atemporal.

Ragno Woodglam, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodglam, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

14. Woodmania

Woodmania îmbină nobilimea lemnului cu o deschidere hotărâtă către cele mai noi tendințe de design. Modele de venaturi, culori noi și un grad mare de variație de nuanțe prezintă un produs care își are rădăcinile într-un limbaj natural bogat în istorie, dar care atrage atenția cu atingerea sa inconfundabilă contemporană. Aceasta deosebita colectie poate fi folosita atat pentru interior, cu placi de dimensiuni de 20cm x 120cm, dar si pentru exterior cu placi de grosime de 2cm si dimensiuni de 40cm x 120cm.

Ragno Woodmania, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodmania, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

15. Woodcraft

Gresia cu aspect de lemn Ragno Woodcraft în noua dimensiune de 10cm x 70cm contrastează puternic cu aspectul dominant al gamei și oferă opțiunea de a explora soluții și combinații neobișnuite de acoperire a pardoselilor. Placile din lemn sunt în 5 culori cu un grad ridicat de variație de nuanțe, 2 dintre ele mai contemporane: Anthracite și Grigio și trei, Bianco, Beige și Marrone, mai calde și mai confortabile.

Ragno Woodcraft, gresie care imita lemnul - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodcraft, gresie care imita lemnul – Atti Creative Studio Bacau

16. Woodessence

Pentru cei care caută o pardoseală din gresie cu aspect de lemn, Ragno Woodessence este o soluție excelentă. Placile Woodessence de dimensiuni 10cm x 70cm sunt inspirate din doua cherestele diferite, stejarul in culori bej, gri, maro si nuc, ideale pentru amenajarile rezidentiale si comerciale.

Ragno Woodessence, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodessence, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

17. Woodspirit

Gresia cu aspect de lemn Woodspirit, la dimensiunea 20cm x 120cm, este inspirată din reutilizarea articolelor vechi pentru a da o notă de originalitate și a recrea interioare sofisticate. Gama de culori, influențată de lemnul de inspirație, cuprinde cinci culori, două reci (alb și gri) și trei calde (bej, maro și cireș). Suprafața naturală și structurată permite așezarea în interior și exterior cu o continuitate neîntreruptă.

Ragno Woodspirit, gresie care imita lemnul - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodspirit, gresie care imita lemnul – Atti Creative Studio Bacau

18. Woodtale

Woodtale este inspirata din stejar restaurat și lucrat corespunzător. Este produsa din gresie porțelanata cu aspect de lemn în mai multe dimensiuni – 30cm x 120cm, 20cm x 120cm și 15cm x 120cm – și în 5 nuanțe, Betulla, Miele, Nocciola, Quercia și Noce. Colecția este destinată așezării pe podelele și pereții locațiilor rezidențiale și comerciale.

Ragno Woodtale, gresie cu aspect lemnos - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodtale, gresie cu aspect lemnos – Atti Creative Studio Bacau

Woodtale XT20 este o gresie de exterior , cu o grosime de 2cm si dimensiuni de 60cm x 60cm și 40cm x 120cm. Este potrivita pentru instalarea în aer liber, montata pe iarbă, pietriș și nisip, lipita pe alee și ca pavaj pentru spații publice și private.

Ragno Woodtale XT20, gresie cu aspect lemnos - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodtale XT20, gresie cu aspect lemnos – Atti Creative Studio Bacau

19. Woodlike

Gresia asemănătoare lemnului, de la Ragno, combină frumusețea materialului natural cu „senzația” lemnului uzat de timp. Placile din gresie portelanata sunt produse la dimensiunile 15cm x 9cm in 4 nuante calde: Aur, Bej, Nuc si Gri. Este ideala ca pardoseală rezidențială pentru saloane, bucătării, dormitoare si băi sau în aplicații comerciale ușoare în magazine, baruri și restaurante.

Ragno Woodlike, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodlike, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

20. Freetime

Freetime este o gresie porțelanata inspirată din lemn și potrivită pentru pardoseala tuturor camerelor casei, inclusiv a bailor. Placile ceramice Freetime sunt disponibile in 5 culori diferite: Avorio, Miele, Rovere, Marrone si Fumo, cu o dimensiune de 12,5cm x 50cm.

Ragno Freetime, gresie care imita lemnul - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Freetime, gresie care imita lemnul – Atti Creative Studio Bacau

21. Woodplace

Woodplace este proiectata pentru a aduce căldura și comoditatea gresiei cu aspect de lemn în interiorul contemporan. Fiecare scândură conține varietatea modelării venaturei și toate trăsăturile distinctive ale unei suprafețe vii, naturale. Fabricate din gresie fină porțelanata, plăcile sunt disponibile în cinci culori – Bianco Antico, Caramel, Cognac, Sughero și Caffè, și o singură dimensiune, 20cm x 120cm. Potrivita pentru pardoseli în spații rezidențiale precum băi, camere de zi și dormitoare, dar și în contexte comerciale cu trafic ușor, inclusiv baruri, restaurante și magazine.

Ragno Woodplace, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodplace, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

22. Woodcomfort

Design, inovație și tehnologie se îmbină în plăci de gresie cu aspect de lemn. Colecția este produsă din gresie porțelanată glazurată și are 4 culori (Faggio, Ulivo, Acero și Noce) cu dimensiuni de 15cm x 90cm. Woodcomfort este potrivita pentru utilizarea pe podelele și pereții băilor, bucătăriilor și camerelor de zi, dar și pentru aplicații comerciale ușoare, cum ar fi restaurante sau baruri.

Ragno Woodcomfort, gresie care imita lemnul - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodcomfort, gresie care imita lemnul – Atti Creative Studio Bacau

23. Woodliving

Woodliving se inspiră din tema lemnului refolosit, readus la viața prin tratamente care îi subliniază frumusețea tactilă. Produse în dimensiuni 15cm/20cm/30cm x120cm, placile colecției din lemn, din gresie porțelanată, sunt ideale pentru fiecare cameră din casă și, de asemenea, în locații comerciale obișnuite. Lemnul oferă posibilități de proiectare imaginativă în casă, deoarece plăcile colecției pot fi folosite atât pe podele, cât și pe pereți, atat in interior cat si in exterior in varianta XT20, cu o grosime de 2cm si dimensiune de 40cm x 120cm.

Ragno Woodliving, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodliving, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

24. Woodpassion

Colecția Woodpassion evocă identitatea naturală a lemnului. Cuprinde plăci de gresie din porțelan venaturat cu dimensiuni 15cm x 90cm. Suprafața ușor texturată, cu aspect de lemn, este disponibilă în 5 culori (Ice, Smoke, Taupe, Beige și Brown). Woodpassion este potrivita atât ca pardoseală rezidențială (camere de zi, dormitoare și băi), cât și pentru etajele locațiilor comerciale cu trafic ușor (magazine, baruri și restaurante).

Ragno Woodpassion, gresie cu aspect de lemn - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Woodpassion, gresie cu aspect de lemn – Atti Creative Studio Bacau

25. Harmony

Colectia este produsă din gresie porțelanată glazurată, cu dimensiunea inovatoare de 15cm x 90cm. Disponibila în 5 culori inspirate din lemn, Harmony este ideala pentru montare în spații rezidențiale interioare și exterioare datorită structurii suprafeței.

Ragno Harmony, gresie cu aspect lemnos - Atti Creative Studio Bacau

Ragno Harmony, gresie cu aspect lemnos – Atti Creative Studio Bacau

 

Studioul nostru de design interior Atti Creative, impreuna cu partenerul nostru https://interiorexpert.ro/ va ofera toata gama de gresie si faianta Ragno, dar si consiliere privind achizitionarea acestora.