Atti Shop

Articole

Faianta Del Conca Bellagio denota o atmosfera calda, romantica

Del Conca Bellagio - amenajare baie moderna

Faianta Del Conca Bellagio denota o atmosfera calda, romantica

Del Conca Bellagio face parte din linia FIRE, ce contine serii de faianta cu dimensiunea 20×20 cm, 20×40 cm, 20×50 cm, completate de mozaic, decoruri si piese speciale. Colectiile de faianta pot fi utilizate atat pentru amenajarea bailor, cat si a bucatariilor.

del conca bellagio ocean verde atticreative amenajari interioare bacau iasi

Del Conca Bellagio Ocean Verde – Atti Creative design interior Bacau & Iasi

 

Decorurile sidefate Del Conca Bellagio cu motive florale sunt prezentate intr-un stil retro, ce exprima o atmosfera calda si romantica. Suprafetele lucioase in relief sunt rezultatul tehnologiei digitale. Placile decorative cu liniile curbe in relief, ce imita niste trasee de acuarela, sunt perfecte pentru a recrea o atmosfera calda si romantica.

Placile de faianta Del Conca Bellagio Bianco, Bellagio Verde, Bellagio Pesca, Bellagio Azzuro sunt disponibile in varianta 20×50 cm, iar placile de mozaic Bellagio – 20×25 cm. Placile decorative Bellagio Ocean Verde, Bellagio Ocean Pesca si Bellagio Ocean Azzuro prezinta o suprafata reflectorizanta.

del conca bellagio azzurro atticreative amenajari interioare bacau iasi

Faianta Del Conca Bellagio Azzurro – amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Misiunea companiei producatoare de ceramica Del Conca a fost intotdeauna sa lanseze produse inovatoare. Datorita tehnologiei digitale, compania este capabila sa creeze colectii de gresie si faianta cu un design unic.

Cu o investitie de peste 50 milioane de dolari, Del Conca a deschis o noua unitate de productie in Statele Unite ale Americii. Astfel, a devenit una dintre cele mai moderne companii producatoare de gresie si faianta „designed in Italy, made in USA”.

del conca bellagio bianco atticreative amenajari interioare bacau iasi

Decor Del Conca Bellagio Bianco –  Atti Creative Iasi & Bacau

 

Studioul de design interior Atti Creative va pune la dispozitie colectia de faianta Del Conca Bellagio in showroom-urile de amenajari interioare din Bacau si Iasi.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea produselor Del Conca si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret. Consilierii specializati Atti Creative va vor ajuta sa faceti cele mai inspirate alegeri.

del conca bellagio pesca atticreative amenajari interioare bacau iasi

Ceramica Del Conca Bellagio Pesca –  Atti Creative Bacau

 

De asemenea, va invitam sa accesati magazinul online Atti Creative, unde veti o gama larga de produse pentru amenajari interioare si exterioare: gresie, faianta, mozaic, placi decorative, parchet, tapet, corpuri de iluminat, mobilier de baie, obiecte sanitare, cazi si cabine de dus, accesorii de baie etc.

Atti Creative este importator direct si distribuitor autorizat in Romania al produselor ceramice Del Conca.