Atti Shop

Articole

Cordivari Neo Design – minimalismul la el acasa

Cordivari Neo Design – minimalismul la el acasa

Cordivari Neo Design – caloriferul incaperilor contemporane

 Radiatoarele Cordivari Neo Design sunt implicate în tendința artistică a minimalismului care a influențat foarte mult designul contemporan. Unicitatea, simplitatea liniilor și formele arhitecturale, sunt elementele care te vor face să apreciezi aceste calorifere calduroase și elegante. Interiorul caloriferelor Cordivari Neo Design a fost conceput pentru a crea o sinteză perfectă între estetică și funcționalitate. Aceasta corelare permite o eficiență termică mare în concordanță cu stantardele actuale de economisire a energiei. Designul Neo cu stilul său unic devine protagonist al vieții contemporane.

 Calorifele Neo Design sunt disponibile atat pentru incalzirea cu apa dar si pentru incalzirea electrica. Ele pot fi executate orizontal sau vertical, din inox sau in diferite culori, oferind un model original care se poate integra in orice proiect de amenajare interioara. Acestea le puteti vizualiza in showroomul nostru Atti Creative Bacau dar si pe site-ul producatorului https://www.cordivaridesign.it/.

Calorifere Cordivari Neo Design - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Neo Design – Atti Creative Studio Bacau

 Cordivari Neo Design Frame Inox
 Un design incomparabil, o călătorie în cea mai frumoasă atmosferă de locuit. Noul cadru al modelului evidențiază unicitatea designului: cadru inox lustruit, care produce efecte de lumină.
Gama Frame este destul de variata, Frame Inox vertical si orizontal, Frame Decor, Frame Plus, Frame Max, Frame Electric, Frame Blower. Ele pot avea finisaje colorate si pot fi disponibile intr-o multitudine de dimensiuni, de la 103,2cm x 36,8cm si pana la 203,2cm x 70,4cm, orientare verticala sau orizontala.
Specific acestei game este seria de accesorii Lynea constand in carlige si bare port-prosop, rafturi din lemn de diferite marimi.
Calorifere Cordivari Neo Design Frame Inox - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Neo Design Frame Inox – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Accesorii Lynea - Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Accesorii Lynea – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Neo Design Andrea si Jacky
 Concepute pentru a fi admirate, caloriferele Neo Design Andrea si Jacky au un stil deosebit, contemporan, care imbina perfect functionalitatea cu aspectul. Elementele de incalzire pentru prosoape de forma plata adaugă designului lor exclusiv și unic, tehnologii brevetate, ergonomie, utilizare practica si suprafețe curate. Sunt disponibile atat pentru incalzirea cu apa cat si pentru cea electrica, si pot fi vopsite intr-o multitudine de culori. Dimensiunile pe care le poate avea Andrea sunt de 99cm x 50cm (10 elementi), 120cm x 50cm (12 elementi) sau 141cm x 50cm (14 elementi). Jacky poate fi realizat in dimensiuni mai mari de la 126cm x 50cm (15 elementi), 152cm x 50cm (18 elementi) sau 178cm x 50cm (21 elementi).
Calorifere Cordivari Neo Design Andrea - Atti Creative Studio Design Bacau

Calorifere Cordivari Neo Design Andrea – Atti Creative Studio Design Bacau

Calorifere Cordivari Neo Design Jacky - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Neo Design Jacky – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Neo Design Yara si Debby

 Muchiile rotunjite, forma ergonomică si finisajul colorat, le recomandă atât pentru baie, cât și pentru zona de zi. Pot fi folosite cu usurinta ca suporturi pentru prosoape in bai, dar si ca elemente decorative in spatiul de locuit. Yara si Debby sunt disponibile doar pentru incalzirea cu apa. Diferenta intre ele tine de dimensiuni si de numarul de elemente grupate, 2 sau 3 elemente. Yara poate avea dimensiuni de 98.8cm x 50cm (22 elementi), 116.8cm x 50cm (26 elementi) si 134,8cm x 50cm (30 elementi). Debby poate fi realizat intr-o gama varianta de dimensiuni, de la 68.8cm x 50cm (16 elementi) pana la 176.8cm x 50cm (40 elementi).

Calorifere Cordivari Neo Design Yara - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Neo Design Yara – Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Neo Design Debby - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Neo Design Debby – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Neo Design Groove si Roads

Noua gama de calorifere din aluminiu Groove si Roads, cu un design minimalist, dar eficient, măresc practic suprafața prin care căldura este radiată la interior. Arată de-a dreptul sculptural, cu o geometrie perfecta, aproape o respingere a modernitatii inutile si nesperate. Sunt disponibile in mai mult de 80 de culori, pretabile doar pentru incalzirea cu apa. Dimensiunile caloriferelor Groove si Roads pot fi variate, de la 180cm x 28.4cm si pana la 200cm x 49.6cm. Roads STF este varianta orizontala a acestei serii de calorifere si poate fi realizat in zeci de dimensiuni, de la cel mai mic de 54cm x 37.2cm si pana la cel mai mare de 84cm x 146cm.

Calorifere Cordivari Neo Design Groove - Atti Creative Studio Design Bacau

Calorifere Cordivari Neo Design Groove – Atti Creative Studio Design Bacau

Calorifere Cordivari Neo Design Roads - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Neo Design Roads – Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Neo DEsign Roads STF - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Neo DEsign Roads STF – Atti Creative Studio Bacau

Studioul nostru de design interior Atti Creative, impreuna cu partenerul nostru https://interiorexpert.ro/ va ofera toata gama de calorifere Cordivari dar si consiliere privind achizitionarea acestora.