Atti Shop

Articole

Cordivari Inox Style – inoxul seduce de la prima vedere

Calorifere Cordivari Inox Style - Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Inox Style – inoxul seduce de la prima vedere

Cordivari Inox Style – reflexia luminii in toate incaperile

 Cordivari, bazandu-se pe o experienta de patruzeci de ani, a imbratisat filosofia otelului inoxidabil, facandu-l disponibil pentru designul Cordivari. Astfel a creat linia de calorifere Cordivari Inox Style. In 1991 a fost creat primul calorifer din otel inoxidabil, modelul Elen.

 Inoxul cucereste din ce in ce mai mult domeniile arhitecturale si de design industrial, nu numai datorita performantelor sale, ci datorita si luminozitatii sale vizuale.

 Reflexia luminii creata de radiatoarele Cordivari Inox Style impreuna cu eleganta finisarii satinate, garanteaza o atingere a exclusivitatii si prestigiului caselor dumneavoastra. Otelul inoxidabil, din care sunt confectionate, este un material 100% reciclabil, rezistent la coroziune, non-toxic si cu durata de viata infinita.

 Calorifele din inox sunt disponibile atat pentru incalzirea cu apa dar si pentru incalzirea electrica. Ele pot fi executate orizontal sau vertical, cu finisare lucioasa sau satinata, oferind un model original care se poate integra in orice proiect de amenajare interioara. Acestea le puteti vizualiza in showroomul nostru Atti Creative Bacau dar si pe site-ul producatorului https://www.cordivaridesign.it/.

Calorifere Cordivari Inox Style - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Inox Style – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Inox Style – Blow

– Este un sistem simplu, rafinat si arhitectural, usor de aranjat si eficient in orice interior. Datorita finisajului lucios, Blow este un calorifer care ofera luminozitate maxima incaperii, similar cu o oglinda care reflecta lumina. Este disponibil doar pentru incalzirea cu apa, cu dimensiuni de 170cm x 50 cm (orientare orizontala) si 50cm x 170cm (orientare verticala).

Calorifere Cordivari Inox Style Blow - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Inox Style Blow – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Inox Style – Lola

– Lola creeaza o atmosfera unica si confortabila atat in ambianta clasica dar si in cea moderna. Este caloriferul complet realizat din otel inoxidabil, cu finisare lucioasa, satinata sau chiar decorata. Este disponibil pentru incalzirea cu apa si poate avea diferite dimensiuni, 45cm x 151,6cm sau 57cm x 151.6 cm (orientare orizontala) sau 151.6cm x 45cm si 151.6cm x 57cm (orientare verticala).

Calorifere-Cordivari-Inox-Style-Lola-Atti-Creative-Studio-Bacau

Calorifere Cordivari Inox Style Lola – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Inox Style – Stradivari

 – Stradivari se bazeaza pe ideea de a combina diferite dimensiuni ale elementelor de incalzire. Este un  radiator unic, in care geometria liniara a elementelor de incalzire din otel inoxidabil satinat, exploateaza si defineste fiecare incapere. Disponibil doar pentru incalzirea cu apa, in finisare satinata. Poate avea dimensiuni de la 42cm x 115 cm pana la 66cm x 210cm (orientare orizontala) sau de la 115cm x 42cm pana la 210cm x 66cm (orientare verticala).

Calorifere Cordivari Inox Style Stradivari - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari  Inox Style Stradivari – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Inox Style – Rio

– Rio este considerata o piesa unica de arta. Forma sa blanda reaminteste de o cascada frumoasa. Curbele si undele armonice dau senzatii mari de energie, iar designul materialului ii confera alura unei sculpturi termice. Caloriferul Rio este confectionat din otel inoxidabil lucios sau satinat. Disponibil doar pentru incalzirea pe apa si poate avea o singura dimensiune, 200cm x 67,1cm (orientare verticala).

Calorifere Cordivari Inox Style Rio - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Inox Style Rio – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Inox Style – Kelly
 – Un radiator ce se recomanda a fi montat in baie. Finisaj lucios, produs din inox inoxidabil, de o stralucire incredibila. Eleganta, simplitatea liniei si caldura il deosebesc de un port prosop clasic. Disponibil atat pentru incalzirea cu apa cat si cea electrica.  Cel pentru incalzirea cu apa poate avea dimensiuni variate, de la 50cm x 40cm, si pana la 177cm x 60cm, doar orientare verticala. Kelly Electric, vine insotit cu un termostat, pentru reglarea temperaturii, si poate avea dimensiuni de 124cm x 50cm sau 142cm x 50cm.
Calorifere Cordivari Inox Style Kelly - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Inox Style Kelly – Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Inox Style – Babyla

 – Inspirat din minimalismul modern, Babyla, este un calorifer decorativ, cu linii simple și elegante, care își găsește puterea în puritatea oțelului inoxidabil și linia sa estetică simplă, care reprezintă un element decorativ unic. Complet construit din oțel inoxidabil, este disponibil în finisaje lucioase, satinate sau de aur. Caloriferul Babyla poate fi îmbrăcat cu accesorii practice și utile ca: rafturi, oglinzi sau cârlige. Este disponibil doar pentru incalzirea cu apa si doar cu orientare  verticala. Dimensiunile pe care le poate avea, variaza de la 65cm x 60cm, si pana la 174,5cm x 60cm.

Calorifere Cordivari Inox Style Babyla - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Inox Style Babyla – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Inox Style – Celine

 – Celine, datorită liniilor adevărate și reflexiei strălucitoare dă eleganță fără întreruperi bailor cele mai prestigioase. Complet realizat din inox, această șină de prosop exprima designul și ergonomia inconfundabilă. Este disponibil doar in varianata lucioasa, pentru incalzirea cu apa dar si pentru cea electrica. In cazul incalzirii pe baza de apa, Celine poate avea dimensiuni variate, de la 116,3cm x 50cm si pana la 182,8cm x 50cm, doar cu orientare verticala. Pentru Celine Electric , dimensiunile pot fi de 116,3 cm, 161,8cm si 182,8 cm inaltime x 50cm latime.

Calorifere Cordivari Inox Style Celine - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Inox Style Celine – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Inox Style – Fujiko

 – Noul radiator Fujiko din oțel inoxidabil, este conceput pentru a îmbogăți orice baie, oferindu-i căldură și eleganță. Acest radiator duce la un nivel superior utilizarea zilnica a port prosoapelor clasice. Este produs doar in varianta lucioasa si doar pentru incalzirea cu apa. Esre disponibil in doua variante de dimensiuni, 42cm x 120cm sau 140cm (9 elementi), si 59,5cm x 120cm sau 140cm (14 elementi), doar orientare orizontala.

Calorifere Cordivari Inox Style Fujiko – Atti Creative Studio Bacau

Studioul nostru de design interior Atti Creative, impreuna cu partenerul nostru https://interiorexpert.ro/ va ofera toata gama de calorifere Cordivari dar si consiliere privind achizitionarea acestora.