Atti Shop

Articole

Cordivari Frame Picture – caldura si culoare

Calorifer Cordivari Frame Picture - Atti Creative Studio Bacau

Cordivari Frame Picture – caldura si culoare

Cordivari Frame Picture – calorifere personalizate

Cordivari Frame raspandeste caldura prin culori si imagini frumoase. Acestea devin panza pictorului sau un cadru pe care sunt capturate cele mai interesante momente din viata personala.

Caloriferele sunt colorate printr-un proces inovator si permanent de pictura, brevetat international. Finisajele sunt de inalta calitate si au o abordare prietenoasa cu mediul.

Cordivari Frame este caloriferul decorativ care devine un obiect de design, un element care personalizeaza mediul d-voastra de trait. Este un element unic, imbogatit cu efectele cromatice pe care le puteti alege dintre solutii grafice propuse de designul Cordivari, create de pictori, artisti, designeri sau cu pozele, picturile d-voastra preferate, care vor capta pentru totdeauna imaginea dorita.

Radiatoarele colorate sunt disponibile pe incalzirea cu apa. Ele pot fi executate vertical, cate unul singur sau grupate cate trei, oferind un model versatil care se poate integra in oricare proiect de amenajare interioara. Atti Creative Studio va invita sa le vizualizati in showroomul nostru din Bacau dar si pe site-ul producatorului https://www.cordivaridesign.it/.

Calorifere Cordivari Frame - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Frame – Atti Creative Studio Bacau

Pe langa coloristica si eficienta lor, caloriferele Cordivari Frame mai prezinta o multitudine de caracteristici:

– pot avea diferite dimensiuni, de la cele mai mici (36.8cm x 103.2cm) la cele mai mari (70.4cm x 203.2cm)

– pot fi single, Cordivari Frame Picture, sau grupate in serie cate trei, Cordivari Frame Convivium Trittico

– sunt vopsite cu rasina epoxidica ( Certificata DIN 55900-1,-2), oferind rezistanta mare la coroziune si protectie impotriva apei si umiditatii

– iesirile termice sunt certificate in laboratoare acreditate in conformitate cu norma Europeana EN442

– elementele de incalzire, placa de incalzire si colectorul orizontal sunt din otel carbon vopsit

– kitul de instalare standard  ( console, dispozitive hexagonale, prize, suruburi si instructiuni de folosire) certificat de TUV in conformitate cu VDI 6036-class4, este gratuit

– pot fi accesorizate cu diferite carlige si suporturi port-prosop

– pot fi conectate cu usurinta, prin intermediul unui termostat, la sistemul „My Way”, pentru optimizarea consumurilor din locuinta cu 30%

Acesta este un sistem wirless ce poate fi accesat de pe orice smartphone sau aplicatie web https://www.cordivarihome.com/mobile/dist/#/login

My Way Sitstem Cordivari - Atti Creative Studio Design Bacau

My Way Sitstem Cordivari – Atti Creative Studio Design Bacau

Pe langa variantele simple de calorifere Cordivari Frame, producatorul vine in intampinarea nevoilor clientilor cu un update, cu un surplus de putere de incalzire, sub denumirea de Cordivari Frame Plus. La fel ca si cele simple, acestea pot fi concepute in regim single sau grupate cate trei.
Calorifere Cordivari Frame Convivium Trittico - Atti Creativ Bacau

Calorifere Cordivari Frame Convivium Trittico – Atti Creative Bacau

Studioul nostru de design interior Atti Creative, impreuna cu partenerul nostru https://interiorexpert.ro/ va ofera toata gama de calorifere si accesorii Cordivari dar si consiliere privind achizitionarea acestora.