Atti Shop

Articole

Cordivari ExtraSlim – design minimalist calduros

Calorifere Cordivari Extraslim - Atti Creative studio design Bacau

Cordivari ExtraSlim – design minimalist calduros

 Cordivari ExtraSlim – explozie de forme si culori

Designul Cordivari ofera un concept nou de calorifer decorativ si cu sprijinul unor designeri importanti, creeaza gama inovatoare de calorifere Cordivari ExtraSlim. Ele reprezinta o revolutie de design a radiatoarelor datorita tehnologiei unice si de ultima ora de productie.

Rezultatul este un calorifer alcatuit dintr-un singur corp de incalzire, ultra-subtire, total diferit de imaginea traditionala a radiatorului.

Cu o grosime de doar 7 mm, seria de calorifere decorative Cordivari Extraslim ofera tehnologie, putere termica si forme fabuloase, solutiile neconventionale avand calitati tehnice solide.

Acestea sunt disponibile atat pentru incalzirea cu apa dar si pentru incalzirea electrica. Radiatoarele pot fi executate orizontal sau vertical, cu diferite forme geometrice, oferind un model original care se poate integra in orice proiect de amenajare interioara si pe care le puteti vizualiza in showroomul nostru Atti Creative Bacau dar si pe site-ul producatorului https://www.cordivaridesign.it/.

 

Calorifere Cordivari ExtraSlim - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari ExtraSlim – Atti Creative Studio Bacau

 

Producatorul, impreuna cu designeri si artisti, a creeat calorifere decorative de diferite marimi si culori, avand forme excentrice:

 Cordivari ExtraSlim Jungle

– Probabil cel mai interesant calorifer de design pentru living. Avand un desen cu „mesaj design”, un simbol unic, elementar, primitiv, plin de sensuri, acesta va personaliza ambientul in care va fi montat. Cu un aport de caldura, doar pentru incalzirea cu apa, caloriferul Cordivari  Jungle este diponibil  in 90 variante de culoare, cu dimensiune de 150cm x 50cm, orizontal sau vertical.

Calorifere Cordivari ExtaSlim Jungle - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari ExtaSlim Jungle – Atti Creative Studio Bacau

 Cordivari ExtraSlim Sfere

– Este caloriferul modern, pentru o baie moderna. Un model foarte simplu, cu personalitate, eficient care economiseste spatiu. Disponibil pentru incalzirea cu apa, cu robineti ascunsi, poate fi produs in regim single sau grupate in serie cate trei.  Diametru sferei este de 49.6cm si poate fi vopsita in orice culoare din paleta de culori Cordivari.

Calorifere Cordivari ExtraSlim Sfere Trittico - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari ExtraSlim Sfere Trittico – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari ExtraSlim Giuly

– Este radiatorul ideal a fi montat in spatiile foarte stramte. Distanta de la perete pana la fata radiatorului fiind de doar 7-8 cm. Este disponibil pentru incalzirea cu apa si se poate produce in peste 90 variante de culori si diferite dimensiuni, de la cele mai mici (120cm x 52cm), la cele mai mari (175cm x 62cm).

Calorifere Cordivari ExtraSlim Giuly - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari ExtraSlim Giuly – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari ExtraSlim Badge

– Este un calorifer de design Cordivari disponibil atat  pentru incalzirea cu apa cat si pentru incalzirea electrica. Disponibil in varianta verticala dar si orizontala. Poate fi vopsit in orice culoare din cartela de culori si este produs in 4 variante constructive: Badge, Badge Control, Badge Led Control si Badge Electric. Dimensiunile caloriferului variaza de la 40,4 cm x 160,4cm (orientare orizontala) la 51,2 cm x 175,5 cm (orientare verticala).

Calorifere Cordivari Extraslim Badge - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari Extraslim Badge – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari ExtgraSlim Hand

– Radiator modern de design produs special pentru baie si nu numai.  Fratele mai in varsta al lui E.Sign, Hand este cel mai bine vandut radiator slim. Un radiator  interesant, de dimensiuni 120cm x 51,4 cm, colorat, util si cu un design original. Disponibil pentru incalzirea cu apa dar si pentru cea electrica (Hand electric).

Calorifere Cordivari ExtraSlim Hand- Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari ExtraSlim Hand- Atti Creative Studio Bacau

Cordivari ExtgraSlim E.Sign

Radiator de design pentru baie de noua generatie. Disponibil doar pentru incalzirea cu apa. Design, culoare, caldura, practic si economic din punct de vedere al spatiului ocupat, E.Sign personalizeaza orice baie. Este produs cu dimensiuni de 122cm x 52cm, intr-o varietate larga de culori.

Calorifere Cordivari ExtraSlim E.Sign - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari ExtraSlim E.Sign – Atti Creative Studio Bacau

Cordivari ExtraSlim Movie

– Radiator de design pentru baie produs in seria cordivari ExtraSlim. Radiator modern si practic, cu desen inspirat de pelicula cinematografica, disponibil in toate culorile prezente in cartela de culori Cordivari si in ambele variante de incalzire, pe apa si electric. Poate fi produs in doua dimesniuni, de 113cm x 51cm, sau 139,2cm x 64,2cm.

Calorifere Cordivari ExtraSlim Movie - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere Cordivari ExtraSlim Movie – Atti Creative Studio Bacau

Gama de calorifere Cordivari ExtraSlim a fost premiata cu mai multe premii internationale : Design Plus, Comfort & Design, premiul Tazienka si nominalizare PRix du Ideobain.

Studioul nostru de design interior Atti Creative, impreuna cu partenerul nostru https://interiorexpert.ro/ va ofera toata gama de calorifere Cordivari dar si consiliere privind achizitionarea acestora.