Atti Shop

Cariere – Studio / Showroom design interior Bacau si Iasi

Cariere – Studio / Showroom design interior Bacau si Iasi

Esti creativ ? Lucrezi bine in echipa ? Ai studii in domeniul grafic, arhitectura sau cunosti programe specializate in prezentari 3D ? Doresti sa lucrezi in cadrul studioului de design interior Bacau sau Iasi ? Te asteptam alaturi de noi !

Cariere – Studio / Showroom design interior Bacau si Iasi

Colaboratori si parteneri pentru Studio / Showroom design interior Bacau si Iasi

Suntem interesati permanent de noi parteneri si colaboratori care pot adauga valoare companiei  Atti Creative – studio si showroom de design interior Bacau si Iasi – pentru a mentine serviciile de inalta calitate oferite clientilor nostri.

Echipa ce formeaza studioul de design interior Atti Creative trebuie sa faca fata cu succes oricaror solicitari venite din partea clientilor in ceea ce priveste serviciile de proiectare, de consultanta si de management al lucrarilor, precum si sa poata furniza la solicitarea partenerilor si beneficiarilor nostri produse si materiale pentru amenajari interioare de cea mai buna calitate.

Studio design interior Bacau Iasi

Cariere – Studio design interior Bacau si Iasi

Daca esti creativ, ai studii de design, arhitectura sau arte plastice, doresti sa lucrezi in cadrul showroom-ului sau studioului de design interior Bacau sau Iasi, ai experienta in proiectarea de amenajari interioare, cunosti si utilizezi programe de grafica si prezentare 3D, lucrezi bine in echipa, trimite-ne CV-ul tau impreuna cu un portofoliu reprezentativ si iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Te asteptam alaturi de noi !

Studio design interior Bacau

Cariere – Showroom amenajari interioare /Studio design interior Bacau si Iasi

In acest moment avem disponibile urmatoarele posturi :

Showroom design interior Bacau si Iasi : consilier vanzari produse pentru amenajari interioare

Studio design interior Bacau : 3D artist , pentru prezentari realiste ale propunerilor de amenajare interioara.

Studio design interior Bacau :  junior interior designer

Showroom design interior Bacau : managing partner – coordonare logistica / relatii cu clientii  / relatii cu producatorii

Daca unul dintre aceste posturi te intereseaza si crezi ca le poti face fata, te invitam sa ne contactezi !

Email

Upload CV