Atti Shop

Articole

Calorifere printate – Cordivari Frame Picture

Calorifere printate – Cordivari Frame Picture

V-ati gandit vreodata cum ar fi sa aveti in living sau in oricare spatiu de locuit, un tablou foarte frumos pictat sau unul care sa puna in valoare o intamplare din viata d-voastra, dar care sa aiba dubla eficacitate? Sa fie si frumos, dar sa fie si util, adica sa emane caldura. Da, vorbim despre frumoasele calorifere printate Cordivari Design Frame Picture.

Calorifere Cordivari Frame Convivium Trittico - Atti Creative Studio

Calorifere Cordivari Frame Convivium Trittico – Atti Creative Studio

Deoarece traim intr-un secol al modernismului, Cordivari a implementat acest proiect si a creat calorifere printate direct pe otel.

Imprimarea se face printr-un proces inovator si permanent de pictura, brevetat international. Finisajele sunt de inalta calitate si au o abordare prietenoasa cu mediul.

Astfel de calorifere printate devin obiecte de design, elemente care personalizeaza mediul d-voastra de trait. Sunt elemente unice, imbogatite cu efectele cromatice pe care le puteti alege dintre solutiile grafice propuse de designul Cordivari, create de pictori, artisti, designeri sau cu pozele, picturile d-voastra preferate, care vor capta pentru totdeauna imaginea dorita.

Aceste calorifere printate sunt disponibile doar pe incalzirea cu apa. Ele pot fi executate vertical, cate unul singur sau grupate cate trei, oferind un model versatil care se poate integra in oricare proiect de amenajare interioara. Atti Creative Studio va invita sa le vizualizati in showroomul nostru din Bacau dar si pe site-ul producatorului https://www.cordivaridesign.it/.

Calorifere printate Cordivari Design Frame Picture - Atti Creative Studio Bacau, studio design interior

Calorifere printate Cordivari Design Frame Picture – Atti Creative Studio Bacau, studio design interior

Pe langa coloristica si eficienta lor, frumoasele calorifere printate Cordivari Frame mai prezinta o multitudine de caracteristici:

– pot avea diferite dimensiuni, de la cele mai mici (36.8cm x 103.2cm) la cele mai mari (70.4cm x 203.2cm)

– pot fi single, Cordivari Frame Picture, sau grupate in serie cate trei, Cordivari Frame Convivium Trittico

– sunt vopsite cu rasina epoxidica ( Certificata DIN 55900-1,-2), oferind rezistanta mare la coroziune si protectie impotriva apei si umiditatii

– iesirile termice sunt certificate in laboratoare acreditate in conformitate cu norma Europeana EN442

– elementele de incalzire, placa de incalzire si colectorul orizontal sunt din otel carbon vopsit

– kitul de instalare standard  ( console, dispozitive hexagonale, prize, suruburi si instructiuni de folosire) certificat de TUV in conformitate cu VDI 6036-class4, este gratuit

– pot fi accesorizate cu diferite carlige si suporturi port-prosop

– pot fi conectate cu usurinta, prin intermediul unui termostat, la sistemul „My Way”, pentru optimizarea consumurilor din locuinta cu 30%

Acesta este un sistem wirless ce poate fi accesat de pe orice smartphone sau aplicatie web https://www.cordivarihome.com/mobile/dist/#/login

My Way Sitstem Cordivari - Atti Creative Studio Design Bacau

My Way Sitstem Cordivari – Atti Creative Studio Design Bacau

 

 

 

 

 

 

Calorifere printate Cordivari Frame Picture - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere printate Cordivari Frame Picture – Atti Creative Studio Bacau

Calorifere printate Cordivari Frame Picture - Atti Creative Studio Bacau

Calorifere printate Cordivari Frame Picture – Atti Creative Studio Bacau

Studioul nostru de design interior Atti Creative, impreuna cu partenerul nostru https://interiorexpert.ro/ va ofera toata gama de calorifere si accesorii Cordivari dar si consiliere privind achizitionarea acestora.