Atti Shop

Articole

Baterii Tres – Tendinte pentru anul 2021

Tres Baterie lavoar - Atti Creative Studio Bacau

Baterii Tres – Tendinte pentru anul 2021

 „Less is more” este tendinta în 2021 în ceea ce privește decorarea. Anul acesta este o oportunitate de a te concentra asupra bunăstării casei. Nu este deloc surprinzător faptul că nuanțele deschise ale acestor baterii Tres, precum bejul, griul și albul sunt proeminente.

Cu toate acestea, spectrul este extins pentru a include atingeri îndrăznețe, cum ar fi finisaje metalice pe robineti și accesorii și tonuri dominante pe pereți, mobilier și textile. Multitudinea de modele Tres le puteti descoperi atat pe site-ul producatorului https://www.tresgriferia.com/, cat si in showroomul nostru Atti Creative Studio din Bacau.

Tres Baterii lavoar - Atti Creative Studio Bacau

Tres Baterii lavoar – Atti Creative Studio Bacau

Lavoare duble

Deși nu se vor încadra în toate băile, dacă există spațiu, a avea două lavoare cu doua baterii Tres nu este doar mai practic, ci este și ultimul trend. Este soluția perfectă pentru casele cu numeroși membri.

Tres baterii finisaj alb mat - Atti Creative Studio Bacau

Tres baterii finisaj alb mat – Atti Creative Studio Bacau

Atmosfere clare cu linii de bază

Albul nu se demodează niciodată, dar acum se mută într-un rol de susținere ca bază pentru aplicarea altor materiale care aduc contrast, fără însă să ajungă la exces. Modelele geometrice si culori plăcute (în special verde și albastru deschis) ale peretilor sunt în tendințe. Atât mobilierul, cât și robinetii Tres vor avea contururi simple, niciodată dominante care vor da viață băii. Aspectul clar și curat se bazează pe necesitatea unei viziuni mai ordonate și mai confortabile a spațiului. Elegantele baterii Tres din gama Study Exclusiv și Project sunt exemple de ceea ce se poate aplica acestor noi băi.

Tres baterie dus alb mat - Atti Creative Studio Bacau

Tres baterie dus alb mat – Atti Creative Studio Bacau

Tres baterie dus alb mat - Atti Creative Studio Bacau.

Tres baterie dus alb mat – Atti Creative Studio Bacau.

Combinație cu lemn și alte materiale naturale

Lemnul este materialul esențial pentru obținerea căldurii în baie, indiferent de stil. Materialele naturale și organice au un loc proeminent în baie. Pereți imperfecți, acoperiri de ciment, lavoare din piatră naturală, marmură … Texturile naturale ajută la crearea unei atmosfere confortabile cu o senzație mai pământească.

Tres Cuadro baterie lavoar negru mat - Atti Creative Studio Bacau

Tres Cuadro baterie lavoar negru mat – Atti Creative Studio Bacau

Finisaje metalice mate pentru un mediu mai organic

Finisajele metalice mate câștigă teren împotriva culorilor stridente, consolidând acest aspect teluric. Alama veche, oțelul și aurul mat cresc din ce în ce mai mult în popularitate, nu numai în baterii Tres, ci și în accesorii precum butoane, suporturi pentru prosoape, rame de oglinzi … Finisajul mat întărește ambianța organică căutată. TRES va lansa mai multe opțiuni în finisajele metalice pe parcursul anului.

Tres Clasic baterie cada finisaj aur invechit mat - Atti Creative Studio Bacau

Tres Clasic baterie cada finisaj aur invechit mat – Atti Creative Studio Bacau

Finisajele aurii și strălucitoare pentru un plus de eleganta

Pentru băile în căutarea distincției și a unei atingeri rafinate, luciul este încă în tendințe. Nu în exces, desigur, și cu bun gust. Aurul de 24 de carate se combină bine cu aproape orice stil și înmulțește lumina din baie. Atât negru mat, cât și negru metalic vor fi un pariu sigur pentru aplicarea pe robinete, precum și accesorii, cadre de oglindă.

Tres Project set dus finisaj aur 24 carate - Atti Creative Studio Bacau

Tres Project set dus finisaj aur 24 carate – Atti Creative Studio Bacau

Dușuri integrate în baie

Deși căzile de baie vor fi în continuare prezente pentru a îndeplini cerințele individuale, dusurile sunt din ce în ce mai mult opțiunea principală: economisesc spațiu și apă. Cel mai adesea vor fi instalate dușuri cu sisteme incorporabile, aproape invizibile. Bateriile Tres „ascunse” asigură combinația perfectă, aducând lățime vizuală, eliminând interferențele și consolidând senzația de spațiu și bunăstare. Exemple sunt sistemul de bloc termostatic și bateriile de 3V.

Tres baterie dus negru mat - Atti Creative Studio Bacau

Tres baterie dus negru mat – Atti Creative Studio Bacau

Pentru a crea toate finisajele oferite de TRES, este necesar un proces care să asigure calitate și durabilitate. Acest proces a fost industrializat pentru a obține un finisaj perfect pentru fiecare piesă. În plus, toate aceste piese sunt inspectate și completate manual pentru a asigura excelența. Tehnologia și tehnicile artizanale sunt combinate pentru cele mai bune rezultate.

Asadar obiectivul acestui an pentru Tres este de a crea piese unice care dau viata baii tale. Este disponibila o gamă largă de modele, cu o varietatea de finisaje create pentru cei mai pretențioși clienți. Finisajele metalice sunt soluția ideală pentru designul interior exclusivist. Culorile strălucitoare conferă personalitate oricărei bai, extinzând posibilitățile de design și făcând din fiecare robinet o piesă unică.

Studioul de design interior Atti Creative este importator si distribuitor autorizat in Romania al seriilor de baterii si robineti Tres Griferia, pe care le puteti gasi in showroomul nostru de amenajari interioare din Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Tres (robineti pentru bucatarie si baie, dusuri, coloane de dus, accesorii pentru baie) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret.

De asemenea, puteti vizita magazinul online Atti Creative pentru a vizualiza o gama larga de produse pentru amenajari interioare (dusuri si baterii, obiecte sanitare, ceramica, parchet, mobilier, corpuri de luminat etc.).

Tres baterie dus negru mat - Atti Creative Studio Bacau.

Tres baterie dus negru mat – Atti Creative Studio Bacau.

Tres baterie dus aur 24 carate lucios - Atti Creative Studio Bacau

Tres baterie dus aur 24 carate lucios – Atti Creative Studio Bacau

Tres Baterii lavoar - Atti Creative Studio Bacau.

Tres Baterii lavoar – Atti Creative Studio Bacau.

Tres Baterie lavoar - Atti Creative Studio Bacau

Tres Baterie lavoar – Atti Creative Studio Bacau