Atti Shop

Articole

Atti Creative – studio design interior / showroom amenajari interioare

Atti Creative. Studio design interior. Showroom amenajari interioare

Atti Creative – studio design interior / showroom amenajari interioare

Atti Creative ofera servicii de amenajari interioare / design interior si management de proiect pentru proiecte rezidentiale si comerciale, avand o experienta de peste 18 ani in domeniu.

Compania Atti Creative a fost fondata in 2005, ca rezultat al unei colaborari de peste 10 ani intre actualii membri ai echipei de proiectare. Obiectivul studioului de arhitectura si design interior Atti Creative este sa puna la dispozitia clientilor solutii de amenajari interioare de inalta calitate si servicii profesionale de proiectare. 

Amenajare interioara - showroom Atti Creative Bacau

Amenajare locuinta – showroom Atti Creative Bacau

 

Solutii de amenajare pentru clienti comerciali si rezidentiali

Lucram atat pentru dezvoltatori ai unor proiecte de anvergura (institutii de stat, dezvoltatori imobiliari, hoteluri, mall-uri, galerii comerciale sau de agrement), cat si pentru clienti care doresc solutii de design interior pentru amenajari apartamente, case, cluburi, terase, birouri, magazine de mici dimensiuni etc.

Amenajare birouri - showroom Atti Creative Bacau

Amenajare birouri – showroom Atti Creative Bacau

 

Fiecare proiect este abordat de membrii echipei Atti Creative cu maxima atentie, eficienta, originalitate si in deplina concordanta cu cerintele clientului. Calitatea serviciilor si produselor oferite de studioul de design interior Atti Creative este confirmata de portofoliul de proiecte executate incepand cu anul 1996.

Beneficiind de serviciile Atti Creative, clientii rezidentiali vor rezolva probleme legate de planificarea spatiului interior, fluxuri, ergonomie, design pentru living, dormitor, bucatarie si baie, mobilier, finisaje pentru pereti si pardoseli, solutii corecte de iluminare, consultanta asupra alegerii obiectelor decorative.

Pentru clientii comerciali, punem la dispozitie experienta noastra in amenajari interioare: hoteluri, cluburi, pensiuni, baruri, spatii comerciale, cabinete medicale, reprezentante auto, standuri expozitionale, farmacii etc.

Pe langa serviciile de proiectare, Atti Creative vine in ajutorul clientilor cu servicii complete de management de proiect – proiectare, furnizare materiale pentru finisaje si elemente de design si executie

 

Elemente de design personalizate

Designul de produs este un alt serviciu oferit de studioul de design Atti Creative. Proiectam si realizam corpuri de mobilier personalizat, adaptat spatiului si stilului de amenajare interioara. Alaturi de mobilier, proiectam si diferite elemente de design, de multe ori unicat sau in serie foarte mica: pereti decorativi si de compartimentare, scari, corpuri de iluminat personalizate, parchet si mocheta cu forme si desene speciale, tablouri imprimate pe canvas etc.

amenajare interioara baie bacau - atti creative studio design interior showroom amenajari interioare bacau si iasi

Amenajare baie cu pereti decorativi – showroom Atti Creative

 

Studioul de design interior Atti Creative si-a completat serviciile oferite clientilor prin deschiderea a doua showroom-uri de amenajari interioare in Bacau si Iasi.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre si pentru a vizualiza portofoliul nostru complet de lucrari!