Atti Shop

Articole

Tres Loft Colors – finisaje colorate pentru baterii si dusuri moderne

Gama cromatica baterii Tres Loft Colors - showroom amenajari interioare Bacau

Tres Loft Colors – finisaje colorate pentru baterii si dusuri moderne

Bateriile pentru baie si bucatarie s-au transformat, in ultimul timp, din elemente functionale in obiecte realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii, care se incadreaza in proiectul de amenajarea interioara. Compania spaniola producatoare de robineti Tres a lansat pe piata mai multe serii de baterii atat pentru baie, cat si pentru bucatarie.

baterie dus tres loft colors atti creative amenajari interioare bacau iasi 2

Baterie dus Tres Loft Colors – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Seria Tres Loft Colors ofera o gama larga de culori pentru a personaliza colectiile baterii pentru baie si bucatarie, baterii pentru bideu, dusuri si coloane de dus. Persoanele care sunt in cautarea unor baterii moderne de inalta calitate, vor aprecia cu siguranta aceasta colectie unica. Bateriile si dusurile Tres Loft Colors sunt oferite in opt nuante, de la alb si galben la verde si roz. Intr-un proiect de amenajare interioara moderna, bateriile Tres Loft Colors se imbina cu celelalte elemente decorative.

baterie lavoar tres loft colors atticreative interior design studio iasi bacau

Baterie lavoar Tres Loft Colors – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Iasi & Bacau

 

Colectiile de baterii Tres Loft Colors se gasesc intr-o gama foarte larga de modele si au o calitate deosebita. Produsele sunt executate din materiale premium, cu o atentie deosebita si cu un control complet asupra proceselor de productie. Toate colectiile de baterii Tres Loft Colors sunt produse exclusiv in spatiul Uniunii Europene si respecta standardele internationale de calitate.

baterie lavoar tres loft colours atti creative amenajari interioare bacau iasi 2

Baterie lavoar Tres Loft Colors – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau Iasi

 

Tres este o compania spaniola ce produce baterii pentru baie si bucatarie, coloane de dus cu hidromasaj, cadite de dus si accesorii pentru baie. Cu aproape 50 de ani de experienta, compania Tres este recunoscuta la nivel international pentru calitatea produselor si a serviciilor, oferite la preturi competitive. Investitiile continue in cele mai noi tehnologii si procese de fabricatie au ajutat compania sa se extinda in toata Europa.

baterie dus tres loft colours atti creative amenajari interioare bacau iasi

Baterie dus Tres Loft Colors – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de baterii Tres pentru baie si bucatarie, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator direct si distribuitor autorizat in Romania al seriilor de baterii Tres, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Bacau si Iasi.

baterie dus tres loft colours atti creative

Baterie dus Tres Loft Colors – Atti Creative – interior design studio Iasi & Bacau

 

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Tres (baterii pentru bucatarie si baie, dusuri, coloane de dus, accesorii pentru baie) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret. De asemenea, puteti vizita magazinul online Atti Creative pentru a vizualiza o gama larga de produse pentru amenajari interioare (dusuri si baterii, obiecte sanitare, ceramica, parchet, mobilier, corpuri de luminat etc.).