Calorifere Decorative

Cordivari – calorifere decorative

Producatorul de calorifere decorative Cordivari defineste stilul si nivelul calitatii in momentul de fata in Europa. Cordivari Design produce nu doar calorifere, ci adevarate sculpturi termice, menite sa innobileze si sa dea un plus de valoare spatiilor in care sunt utilizate. Jocul formelor si al finisajelor prezente la aceste calorifere le transforma in adevarate piese de arta contemporana. 

frame picture cordivari atticreative amenajari interioare bacau iasi 1

Cordivari Frame Picture – Atti Creative amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Cautand sa integram si obiectele de utilitate zilnica intr-un stil al casei omogen si personalizat, apare si necesitatea identificarii compromisului optim intre calitate, pret si valoare estetica.

Seriile de calorifere decorative Cordivari sunt de un nivel tehnic si o calitate a executiei peste standarde si au un design inconfundabil. Radiatoarele clasice si moderne au eficienta termica – putere calorica degajata versus consum de energie – mai mare decat majoritatea celorlalte calorifere de pe piata. De asemenea, sunt realizate intr-o gama foarte variata: calorifere de baie port-prosop, pentru SPA-uri, pentru living sau alte destinatii, calorifere din inox, fonta sau calorifere din otel decorativ.

Calorifere decorative - Cordivari Blow - showroom Atti Creative

Calorifere decorative – Cordivari Blow – showroom Atti Creative

 

Linia clasica de calorifere Cordivari este ARDESIA. Accesibile si adaptabile prin forma lor consacrata, ofera o reintrepretare a vechilor calorifere de fonta. Acestea rezolva, in acelasi timp, probleme de spatiu si amplasare deoarece seria aduce in plus trei configuratii: calorifere curbate, pentru peretii convecsi; calorifere in unghi – solutii pentru colturi; calorifere sub forma unor banci, ideale si ca piesa de mobilier in centrele wellness, SPA, sali de sport si vestiare, centre de fitness etc.

Calorifere decorative - Cordivari Design showroom Atti Creative

Calorifere decorative Crodivari din inox – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Fata de seriile obisnuite, gama de calorifere decorative Cordivari Design este un concept al brandului italian ce reinventeaza utilitatea lor, transformandu-le in obiecte de decor. Artificiile tehnologice inovatoare rezolva probleme ale traiului cotidian si imbina functionalitatea cu designul exclusivist. Designerii Cordivari au venit cu o solutie tehnica si au adus un plus de expresivitate si personalitate acolo unde nu se astepta nimeni, castigand numeroase premii si apreciere internationala.

movie cordivari atticreative amenajari interioare bacau iasi.2

Cordivari Movie – showroom Atti Creative amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Seriile Cordivari Design vin in cinci variante, de la radiatoare moderne extraslim la cele auto-sustinute, amplasabile pe podea si cele in forma de tablou care pot fi personalizate cu imagini, la calorifere clasice sau de inox, cu design reinterpretat. Acestea pot fi executate orizontal sau vertical, oferind cel putin un model versatil care se poate integra in orice proiect de amenajare interioara. 

Gama de calorifere decorative Cordivari verticale, auto-sustinute, sunt o alternativa extrem de confortabila, eficienta prin consumul redus si puterea calorica mare, cu o dispersie rapida si uniforma a caldurii. Pe langa designul sculptural si functia termica, radiatorul de podea inglobeaza si un sistem de iluminare, alcatuind un ansamblu complet de functionalitate.

Calorifere decorative verticale - Cordivari Vertical Design showroom Atti Creative

Calorifere decorative Cordivari verticale –  Atti Creative interior design studio

 

Cu o grosime de doar 7 mm, seria de calorifere decorative Cordivari Extraslim ofera tehnologie, putere termica si forme fabuloase, solutiile neconventionale avand calitati tehnice solide.

Noul model SOFI combina functia traditionala a elementilor de incalzire cu un ventiloconvector, putand astfel sa mentina temperatura ridicata mai mult timp dupa ce se inchide ventilatorul. Este silentios, usor de curatat si extrem de igienic datorita filtrelor sale antibacteriene.

Un produs de succes este usor de recunoscut atunci cand intruneste aprecieri din randul industriei respective. Cordivari Design isi sustine imaginea de lider in creativitate si solutii tehnice prin importantele premii acordate produselor sale: RedDot design award, Premio Gold Villa, Comfort & Design, Design Plus, Prix Ideo Bain, Lazienka Award, Bathroom of Dreams etc.

rio cordivari atticreative amenajari interioare bacau iasi

Cordivari Rio – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre seriile de calorifere decorative Cordivari, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator in Romania al produselor Cordivari Design.

Va invitam sa ne vizitati in cele doua showroom-uri Atti Creative din Bacau si Iasi, pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Cordivari si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret pentru calorifere 100%  concepute si fabricate in Italia. Acestea sunt menite sa fie la nivelul celor mai inalte cerinte in ceea ce priveste calitatea productiei si a finisajelor, tehnologiei, utilitatii, randamentului ridicat si, nu in ultimul rand, designului elitist.

Calorifere Irsap – Italia

Lider in fabricarea caloriferelor tubulare din otel, Irsap se bucura de o continua crestere, inca de la infiintare (1963). Prioritatile companiei italiene sunt fiabilitatea, calitatea, confortul persoanelor si respectul pentru natura. Dorinta de a anticipa viitorul face din compania producatoare de calorifere Irsap o marca importanta in domeniul incalzirii.

calorifer irsap curval vertical gri aluminiu atti creative amenajari interioare bacau 2

Calorifer decorativ vertical IRSAP Curval – Atti Creative amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Grupul Irsap opereaza pe piata internationala, avand fabrici si filiale in Spania, Franta, Romania si China, utilizand cele mai avansate tehnologii. Compania ofera solutii complete pentru sisteme de incalzire si satisface toate cerintele din partea clientilor. Prin eficienta si asigurarea economiei de energie, gamele de calorifere Irsap sunt un raspuns la necesitatile actuale de confort. Estetica, functionalitatea si spiritul ecologic genereaza bunastare in deplina securitate.

radiator irsap medusa alb perla atti creative amenajari interioare bacau

Radiator rotund IRSAP Medusa alb perla – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Luminile si formele decoreaza incaperile, astfel incat seriile de calorifere IRSAP devin piese principale in spatiile in care sunt montate. Imbinarea confortului cu estetica este un aspect important pentru companie.

Irsap produce atat radiatoare cu agent termic, cat si electrice, ce pot fi dotate cu suport de prosoape din otel cromat. Colectiile de calorifere Irsap pot fi configurate cu dimensiunile si finisajele dorite (aveti la dispozitie aproximativ 100 de nuante). Seriile de calorifere electrice pot fi dotate cu functia ITCS (Intelligence Temperature Control System) pentru controlul inteligent al temperaturii. Aceasta tehnologie permite setarea temperaturii dorite la o ora prestabilita.

calorifer decorativ cu lumina irsap tratto flame red atti creative amenajari interioare bacau

Calorifer decorativ cu lumina IRSAP Tratto – Atti creative – showroom amenajari interioare Iasi & Bacau

 

Studioul de design interior Atti Creative este distribuitor autorizat pentru seriile de calorifere Irsap, pe care vi le pune la dispozitie in showroom-urile proprii de amenajari interioare din Bacau si Iasi.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea colectiilor de calorifere Irsap si pentru a obtine cea mai buna oferta de pret pentru radiatoare functionale, cu o estetica deosebita.

Pentru a afla mai multe informatii despre seriile de calorifere Irsap, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.