Atti Shop

Articole

Sant Agostino Terre Nuove – gresie portelanata pentru amenajari interioare traditionale

Sant Agostino Terre Nuove

Sant Agostino Terre Nuove – gresie portelanata pentru amenajari interioare traditionale

Sant Agostino Terre Nuove imbina traditia italiana a produselor prelucrate manual cu proprietatile tehnice ale gresiei portelanate: rezistenta in timp, grad mic de absorbtie al apei si usurinta in instalare. Colectia de gresie portelanata Sant Agostino Terre Nuove are aspect de piatra arsa, fiind disponibila in tonuri de maro, crem, gri si alb.

Sant Agostino Terre Nuove Brown Atti Creative interior design studio Iasi Bacau 2

Sant Agostino Terre Nuove Brown – Atti Creative interior design studio  / amenajari interioare Iasi & Bacau

 

Creata pentru placarea peretilor si a pardoselilor, colectia de gresie portelanata Sant Agostino Terre Nuove ofera o noua viziune asupra ceramicii clasice. Tonurile si umbrele de pe fiecare placa de gresie Sant Agostino Terre Nuove creeaza efecte nelimitate. Chiar si placile in dimensiuni mici sunt incarcate de creativitate si personalitate. Modele sunt inspirate din traditia Italiei din perioada Renasterii.

Colectia Sant Agostino Terre Nuove a fost creata pentru a indeplini cerintele zonelor cu trafic intens si este disponibila in 5 dimeniuni: 7,3×30, 15×30, 30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm (rectificata).

Sant Agostino Terre Nuove Sand Atti Creative interior design studio Iasi Bacau 10

Sant Agostino Terre Nuove Sand – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Iasi & Bacau

 

Gama Sant Agostino Terre Nuove face parte din proiectul Supernatural, lansat de Ceramica Sant Agostino, si cuprinde cele mai noi colectii create cu ajutorul tehnologiei digitale de imprimare cu jet de cerneala. Ceramica Sant’Agostino a fost una dintre primele companii care a introdus aceasta tehnologie in procesul de productie. Tehnologia digitala permite reproducerea efectelor naturale si ofera posibilitati nelimitate pentru modele grafice, tonuri si texturi.

Sant Agostino Terre Nuove Light Atti Creative interior design studio Iasi Bacau 5

Sant Agostino Terre Nuove Light – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

Prin procesul digital, compania producatoare de ceramica Sant’Agostino isi respecta angajamentul ecologic de a proteja planeta, reducand semnificativ impactul asupra mediului: cernelurile sunt utilizate in proportie de 100%, deci nu mai este eliminat nici un deseu.

Compania producatoare de ceramica Sant Agostino are o traditie de peste 50 de ani si este recunoscuta la nivel international pentru tehnologiile inovatoare si performantele tehnice ale produselor. Sant Agostino produce gresie si faianta de calitate superioara, in cele mai bune conditii de munca, respectand toate standardele de mediu. Toate colectiile de Sant Agostino sunt 100% create si realizate in Italia, sub brandul Ceramics of Italy.

Sant Agostino Terre Nuove Dark Atti Creative interior design studio Iasi Bacau 4

Sant Agostino Terre Nuove Dark  – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

Studioul de design interior Atti Creative este importator direct si distribuitor autorizat in Romania al produselor Sant’Agostino, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Bacau si Iasi. Pentru a obtine mai multe detalii despre ceramica Sant Agostino Terre Nuove, puteti accesa site-ul producatorului, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.

Sant Agostino Terre Nuove Sand Atti Creative interior design studio Iasi Bacau 12

Sant Agostino Terre Nuove Sand – Atti Creative interior design studio Bacau & Iasi

 

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Sant’Agostino (gresie, faianta, mozaic, decoruri) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret. De asemenea, va invitam sa accesati magazinul online Atti Creative, unde veti gasi o gama larga de produse pentru amenajari interioare (gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, corpuri de iluminat etc.).