Atti Shop

Articole

Gresie portelanata Sant Agostino Memories – o colectie versatila cu performante tehnice ridicate

Proiect de amenajare baie - Sant Agostino Memories

Gresie portelanata Sant Agostino Memories – o colectie versatila cu performante tehnice ridicate

Colectia de gresie portelanata Sant Agostino Memories reprezinta expresia contemporana a betonului brut cu un finisaj delicat, realizat cu ajutorul tehnologiei digitale. Seria de gresie Sant Agostino Memories are performante tehnice excelente si este potrivita atat pentru amenajari interioare, cat si pentru placari exterioare.

Sant Agostino Memories Cotto - attivreative amenajari interioare bacau iasi

Sant Agostino Memories Cotto – AttiCreative amenajari interioare Bacau & Iasi

 

De la clasic si traditional pana la modern sau minamalist, Sant Agostino Memories poate indeplini cerintele oricarui stil de amenajare. Colectia de gresie portelanata Sant Agostino Memories este imbogatita de o linie de piese decorative, potrivite atat pentru pereti, cat si pentru pardoseli.

Sant Agostino Memories Focus Ivory - attivreative amenajari interioare bacau iasi

Sant Agostino Memories Focus Ivory – AttiCreative interior design studio

 

Seria de gresie portelanata rectificata Sant Agostino Memories este disponibila in mai multe dimensiuni (30×60 cm, 45×45 cm, 60×60 cm, 75×75 cm) atat pentru interior, cat si pentru exterior (60×60 cm – varianta As – antiderapanta). Placile de gresie portelanata Sant Agostino Memories pentru interior au grosimea de 10 mm, iar cele pentru exterior – 20 mm.

Sant Agostino Memories 2.0 - atticreative amenajari interioare bacau iasiSant Agostino Memories 2.0 - atticreative amenajari interioare bacau iasi

Sant Agostino Memories 2.0 – atticreative amenajari interioare bacau iasi

 

Seria Sant Agostino Memories este realizata intr-o gama cromatica naturala, in cinci nuante moderne: Dark, Pearl, Cotto, Ivory si Sand. Placile de gresie portelanata Sant Agostino Memories As 2.0 sunt rezistente la socuri termice, inghet si foc.

Sant Agostino Memories Pearl - atticreative amenajari interioare bacau iasi

Sant Agostino Memories Pearl – AttiCreative amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru un pavaj pietonal – gradini, alei, terase, balcoane, margini de piscina, placile de gresie portelanata Sant Agostino Memories 2.0 pot fi montate direct pe iarba, nisip sau pietris. Asfel, sunt usor de instalat sau inlocuit. In cazul in care doriti sa realizati un pavaj pentru trafic greu, placile vor fi montate cu adeziv pe sapa de ciment. Astfel, rezistenta placilor nu va avea de suferit, producatorul garantand fialibilitate si siguranta inclusiv pentru aleile cu trafic intens.

Sant Agostino Memories Ivory - attivreative amenajari interioare bacau iasi

Sant Agostino Memories Ivory – AttiCreative amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a masca diverse cabluri de iluminat sau tuburi pentru irigatii, puteti monta placile pe suporti de inaltare. Pardoselile supra-inaltate pot fi usor de inlocuit sau demontat, fara a provoca daune placilor sau structurii de inaltare.

Dupa 50 de ani de la infiintare, fabrica producatoare de ceramica Sant Agostino este recunoscuta la nivel international pentru tehnologiile inovatoare, calitatea inalta, performantele tehnice si estetice ale produselor sale. Toate produsele Sant Agostino sunt 100% create si realizate in Italia, sub brandul Ceramics of Italy. Compania produce gresie si faianta in cele mai bune conditii de munca, respectand toate standardele de mediu.

Sant Agostino Memories Ivory Extra Brown - attivreative amenajari interioare bacau iasi

Sant Agostino Memories Ivory Extra Brown – AttiCreative amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Studioul de design interior Atti Creative este importator direct si distribuitor autorizat in Romania al produselor Sant’Agostino, pe care le puteti gasi in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Bacau si Iasi.

Pentru a obtine mai multe detalii despre ceramica Sant Agostino Memories, puteti accesa site-ul producatorului, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail. Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Sant’Agostino (gresie, faianta, mozaic, decoruri) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret.

De asemenea, puteti accesa magazinul online Atti Creative, unde veti gasi o gama larga de produse pentru amenajari interioare (gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, corpuri de iluminat, cazi si cabine de dus etc.).

Sant Agostino Memories Dark - attivreative amenajari interioare bacau iasi

Sant Agostino Memories Dark – AttiCreative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi