Atti Shop

Articole

Parchet Gazzotti Life – amenajari interioare cu aspect natural

Parchet Gazzotti Life Quercia Degas - showroom amenajari interioare Atti Creative Bacau

Parchet Gazzotti Life – amenajari interioare cu aspect natural

Studioul de design interior Atti Creative va pune la dispozitie in showroom-ul de amenajari interioare din Bacau parchet dublu si triplustratificat Gazzotti. Cu o traditie de peste 100 de ani, producatorul de parchet Gazzotti reprezinta unul dintre principalii actori de pe piata italiana de profil. Compania este recunoscuta pentru atentia riguroasa asupra calitatii si a prelucrarii materialelor.

parchet gazzotti life_quercia_degas atti creative interior design studio iasi bacau 2

Parchet Gazzotti Life Quercia Degas – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Iasi Bacau

 

Noua colectie de parchet Gazzotti Life triplustratificat indeplineste toate caracteristicile lemnului natural: noduri de mari dimensiuni, fisuri si un strat superior de lemn nobil de 4 mm din stejar francez. Finisajul exclusivist al placilor de parchet Gazzotti Life este rezultatul unor ample cercetari, fiind durabil si rezistent. Acesta mentine intact aspectul natural al lemnului si este foarte placut atat vizual, cat si la atingere.

parchet gazzotti life_quercia_cezanne atti creative interior design studio iasi bacau

Parchet Gazzotti Life Quercia Cezanne – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau

 

Colectia de parchet Gazzotti Life este dedicata persoanelor atente la detalii, care isi doresc o amenajare interioara incarcata de personalitate. Placile de parchet Gazzotti Life sunt raschetate manual si au o grosime de 15 mm. Sunt disponibile in dimensiuni mari, de la 1.8 m la 2.4 m lungime si latime de 190 si 260 mm, in patru variante cromatice – Cezanne, Degas, Monet, Renoir. Toata gama de parchet Gazzotti Life se preteaza la sisteme de incalzire in pardoseala.

parchet gazzotti life_quercia_renoir atti creative interior design studio iasi bacau

Parchet Gazzotti Life Quercia Renoir – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Gama de parchet Gazzotti Life este recomandata pentru spatiile generoase, oferind o atmosfera calda, primitoare. Seria de parchet Gazzotti Life poate veni insotita de adeziv, accesorii (plinte, profile pentru scari si praguri) si produse pentru intretinere (detergenti, uleiuri naturale).

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de parchet Gazzotti, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator si distribuitor autorizat in Romania al placilor de parchet Gazzotti, pe care le puteti gasi in showroom-ul nostru de amenajari interioare din Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a parchetului Gazzotti (dublu si triplustratificat) si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret. De asemenea, puteti accesa magazinul online Atti Creative, unde veti gasi o gama larga de produse dedicate amenajarilor interioare si exterioare: gresie, faianta, mozaic, parchet, tapet, corpuri de iluminat, cazi si cabine de dus, mobilier de baie, obiecte sanitare etc.

parchet gazzotti life_quercia_monet atti creative interior design studio iasi bacau

Parchet Gazzotti Life Quercia Monet – Atti creative interior design studio