Atti Shop

Articole

Noile tendinte in tapet: tonurile de cupru

Tapet Harlequin Leonida - showroom amenajari interioare Bacau

Noile tendinte in tapet: tonurile de cupru

Tendintele acestui sezon in materie de tapet includ si tonurile de cupru. In functie de sursele de iluminat, culoarea poate capata diverse nuante. Datorita proprietatilor reflectorizante, acest material ofera un echilibru in lumina ambientala.

Producatorul de tapet Harlequin ofera o gama larga de modele metalice cu aspect de cupru, pentru toate gusturile, de la dungi simple pana la modele grafice contemporane. Colectiile Harlequin Leonida si Harlequin Momentum vol. 3 includ modele de tapet in nuante de cupru.

tapet harlequin-momentum 03 koi atticreative interior design studio

Tapet Harlequin  Momentum 03  Koi – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectia de tapet Harlequin Leonida reprezinta o imbinare interesanta de texturi inovatoare si exprima o eleganta contemporana. In functie de necesitate, modelul de tapet cu aspect de cupru Leonida Eglomise poate fi montat atat vertical, cat si orizontal, pentru a oferi inaltime sau profunzime camerei. Modelul Medina Titanium transpune un medalion metalic pe un fundal subtil si creeaza un impact vizual puternic.

tapet harlequin leonida medina atti creative interior design studio 2

Tapet Harlequin Leonida Medina – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare

 

Seria de tapet Harlequin Momentum vol. 3 contine texturi extravangante cu efecte si umbre sofisticate. Modelul Koi este denumit dupa specia de pesti cu acelasi nume, iar varianta Paprika ilustreaza pestii rosiatici stilizati, inotand. Un design inspirat din anii 60, ce descrie urme de pensule, prezentate in tonuri metalice de cupru si bronz, este prezentat in seria Asuka.

tapet harlequin leonida atti creative interior design studio 4

Tapet Harlequin Leonida Eglomise – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a completa amenajarea interioara cu influente metalice, puteti decora ferestrele cu draperii in nuante asemanatoare. Colectiile de tapet  si tesaturi Harlequin se bucura de un design avangardist si sunt disponibile in culori si texturi variate. Clasice sau contemporane, moderne sau minimaliste, modelele ofera posibilitati nelimitate de montaj si imbinare.

tapet harlequin-momentum 03 asuka atticreative interior design studio 2

Tapet Harlequin Momentum 03 Asuka – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de tapet Harlequin, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator si distribuitor autorizat in Romania pentru colectiile de tapet Harlequin.

Va invitam in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Bacau si Iasi pentru a vizualiza mai multe colectii si pentru a alege cele mai potrivite modele pentru proiectul dumneavoastra de amenajare interioara.