Atti Shop

Articole

Gresie portelanata Italgraniti Square – Maiestria artizanilor intalneste designul contemporan

Amenajare interioara restaurant - Italgraniti Square District

Gresie portelanata Italgraniti Square – Maiestria artizanilor intalneste designul contemporan

O sinteza contemporana de caldura si stil, in nuante rafinate, versatile. Seria de ceramica Italgraniti Square este o interpretare moderna a suprafetelor calde, create de mainile mesterilor, subliniate de mari dimensiuni si o paleta de culori atent alese.

gresie portelanata italgraniti square atti creative interior design studio iasi bacau

Gresie portelanata Italgraniti Square – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Iasi & Bacau

 

Gama cromatica sofisticata este imbogatita de dimensiunile variate. Rezultatul este Italgraniti Square, colectia care ofera o varietate de optiuni originale de montaj si imbinare. Pentru finisaje, puteti alege din cele doua variante: unul natural si unul periat, cu aspect in relief.

Pentru proiecte de amenajare in stil industrial, colectia de gresie portelanata Italgraniti Square ofera nenumarate solutii de proiectare. Gama larga de suprafete, texturi si dimensiuni asigura o valoare tehnica si estetica ridicata spatiilor comerciale.

gresie portelanata italgraniti square atti creative interior design studio iasi bacau 2

Gresie portelanata Italgraniti Square – Atti Creative interior design studio Iasi & Bacau

 

Placile ceramice Italgraniti Group sunt ideale pentru spatii publice si centre comerciale. Sunt destinate zonelor unde se impune folosirea unor placi de gresie cu rezistenta deosebit de ridicata atat la trafic, cat si la atacul fenomenelor naturale extreme sau al substantelor chimice.

Dimensiunile mari, 60×120 si 20×120, subliniaza cele mai inovatoare tendinte ale designului contemporan. Placile decorative modulare adauga un accent emotional si exprima caracterul unic al unui proiect de design in armonie cu stilul contemporan.

gresie portelanata italgraniti square atti creative interior design studio iasi bacau 4

Placi decorative Italgraniti Square – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Iasi & Bacau

 

Placile de gresie portelanata Italgraniti Square detin performante ridicate in ceea ce priveste rezistenta si siguranta. Diferitele colectii Impronta Italgraniti pot fi imbinate pentru a crea un stil unic, original. Seriile Shine si Square reprezinta o asociere perfecta.

De la clasic la contemporan, de la minimalist la elegant, Square ofera o gama larga de solutii de proiectare. Sortimentul larg de mozaicuri, module si dimensiuni, garanteaza solutia ideala pentru spatiile publice cu o personalitate puternica.

gresie portelanata italgraniti square atti creative interior design studio iasi bacau 8

Italgraniti Square & Impronta Shine – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Studioul de design interior va pune la dispozitie colectiile de gresie si faianta Shine & Square in showroom-urile de amenajari interioare din Bacau si Iasi. Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Impronta Italgraniti si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de achizitie. Ceramica Italgraniti Group detine calitati superioare, are un design deosebit si respecta cele mai inalte criterii de performanta.

Pentru mai multe detalii despre seriile de gresie si faianta Impronta Italgraniti, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator direct si distribuitor autorizat in Romania al produselor Italgraniti Group.