Atti Shop

Articole

Gresie portelanata Maxiwood – design original pentru amenajari interioare clasice sau moderne

Amenajare interioara clasica - Atti Creative interior design studio

Gresie portelanata Maxiwood – design original pentru amenajari interioare clasice sau moderne

Colectiile de gresie portelanata Impronta Maxiwood Living si Italgraniti Maxiwood imbina cu succes un stil sofisticat cu un design original. Colectia de gresie portelanata rectificata Impronta Maxiwood Living este supusa unei proceduri speciale de finisare mecanica si straluceste elegant in lumina. Culorile moderne ale gamei Maxiwood Living pot fi combinate si utilizate atat pentru placarea peretilor, cat si pentru pardoseli.

MAXIWOOD-LIVING-impronta atticreative amenajari interioare bacau iasi.2

Gresie portelanata Impronta Maxiwood Living – Atti Creative -showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Placile ceramice Impronta Maxiwood Living ofera stralucire si prestigiu oricarui spatiu si creeaza, in acelasi timp, o atmosfera calda, primitoare. Fiecare placa este diferita de toate celelalte prin amestecul de culoare si textura. Tehnologia utilizata si designul realizat foarte atent asigura un rezultat minunat, echilibrat. Placile de gresie portelanata Impronta Maxiwood Living sunt disponibile in doua dimensiuni: 15×90 cm si 22.5×90 cm.

impronta MAXIWOOD-LIVING- atticreative amenajari interioare bacau iasi.3

Impronta Maxiwood Living – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

In colectia Impronta Maxiwood Living se regaseste si modulul decorativ Intreccio, ce reproduce o structura rafinata de incrucisari. Acesta este disponibil in doua culori: C (nuante calde) si F (nuante reci).

impronta-maxiwood living-intreccio f-59,5x59,5-atti creative-amenajari interioare-bacau-iasi

Impronta Maxiwood Living Intreccio F -Atti Creative -showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Seria de gresie portelanata in masa Italgraniti Maxiwood cu aspect de lemn prezinta un finisaj mat si este disponibila intr-o gama larga de dimensiuni (15×90 cm, 22.5×90 cm, 20×120 cm, 20×180 cm). Colectia poate fi incadrata in orice proiect de amenajare interioara pentru spatii rezidentiale sau comerciale.

italgraniti maxiwood noce oro atti creative interior design studio iasi bacau

Italgraniti Maxiwood Noce Oro – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Iasi & Bacau

 

Pentru mai multe detalii despre colectiile de gresie si faianta Impronta Italgraniti, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator autorizat si distribuitor autorizat in Romania al produselor Italgraniti Group, pe care le prezinta in showroom-urile proprii de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Impronta Italgraniti si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de achizitie. Ceramica Italgraniti Group detine calitati superioare, are un design deosebit si respecta cele mai inalte criterii de performanta.

maxiwood italgraniti atticreative amenajari interioare bacau iasi.1

Gresie portelanata Italgraniti Maxiwood – Atti Creative -showroom amenajari interioare Bacau & Iasi