Atti Shop

Articole

Tapet Harlequin Leonida – simbolul elegantei decadente

Tapet cu reflexe metalice - Atti Creative interior design studio

Tapet Harlequin Leonida – simbolul elegantei decadente

Colectia de tapet Harlequin Leonida contine o gama larga de texturi inovatoare si poate adauga o nota de eleganta in orice incapere. Oferita intr-o paleta eleganta de culori cu efecte reflectorizante (tonuri de bronz, aur, cupru), seria de tapet Harlequin Leonida este simbolul decadent al elegantei, dar emana si un aer contemporan. Modelele sunt inspirate din piese de mobilier de epoca uimitoare si sunt disponibile in culori si texturi variate.

tapet harlequin leonida atti creative interior design studio 3

Tapet Harlequin Leonida – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

In functie de dimensiunile incaperii, modelul de tapet Leonida Eglomise poate fi montat atat vertical, cat si orizontal, pentru a oferi inaltime sau profunzime camerei. Modelul Medina Titanium transpune un medalion metalic pe un fundal subtil si creeaza un impact vizual puternic. Leonida Aurelia reda un damasc maiestuos imbogatit cu efecte metalice. O textura neuniforma in degrade margele mici stralucitoare.

tapet harlequin leonida atti creative interior design studio 2

Tapet Harlequin Leonida – Atti Creative interior design studio  / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a completa amenajarea interioara, studioul de design interior Atti Creative va propune colectia de tesaturi Harlequin Leonida. Realizate din bumbac, matase sau fibre naturale, texturile sunt moi si rezistente. Cu un design sobru, draperiile si tapiteriile Harlequin Leonida se potrivesc unor interioare mai formale.

tapet harlequin leonida velvet atti creative interior design studio

Tesaturi Harlequin Leonida – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Colectiile de tapet si tesaturi Harlequin se bucura de un design avangardist. Clasice sau contemporane, moderne sau minimaliste, modelele ofera posibilitati nelimitate de montaj si imbinare.

tapet harlequin leonida akoa atti creative interior design studio

Tapet Harlequin Leonida Akoa – Atti Creative interior design studio / amenajari interioare Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de tapet Harlequin, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator si distribuitor autorizat in Romania pentru colectiile de tapet Harlequin.

Va invitam in showroom-urile noastre de amenajari interioare din Bacau si Iasi pentru a vizualiza mai multe colectii si pentru a alege cele mai potrivite modele pentru proiectul dumneavoastra de amenajare interioara.

tapet harlequin leonida atti creative interior design studio 4

Tapet Harlequin Leonida – Atti Creative interior design studio / showroom amenajari interioare Bacau & Iasi