Atti Shop

Articole

Italgraniti Scrapwood: Emotia trecutului se resimte in amenajarile interioare contemporane

Amenajare bucatarie - Atti Creative interior design studio

Italgraniti Scrapwood: Emotia trecutului se resimte in amenajarile interioare contemporane

Aspectul de lemn vechi, foarte cautat in prezent pentru amenajarile interioare, se regaseste in noua colectie de gresie portelanata Italgraniti Scrapwood. Daca doriti sa adoptati un stil contemporan, studioul de design interior Atti Creative va recomanda seria Italgraniti Scrapwood, pe care o prezinta clientilor in showroom-ul de amenajari interioare din Bacau.

italgraniti scrapwood atti creative  interior design studio bacau (5)

Ceramica Italgraniti Scrapwood – Atti Creative – showroom amenajari interioare Bacau

 

Caldura lemnului peste care a trecut timpul este redata acum de placile de gresie portelanata Italgraniti Scrapwood, disponibile cu dimensiunea 20 x 120 cm si 15 x 90 cm. Fiecare din cele sase nuante ale colectiei – Air, Wind, Sun, Fire, Light, Coke – are propria combinatie de culori, accente frumoase si semne lasate de timp. Toate placile Italgraniti Scrapwood cu finisaj natural, cu nervuri sau in dungi pot fi imbinate pentru a crea un efect unic, sofisticat, cu incarcatura emotionala.

italgraniti scrapwood atti creative  interior design studio bacau (4)

Amenajare baie – gresie portelanata Italgraniti Scrapwood – Atti creative interior design studio Bacau & Iasi

 

Seria Italgraniti Scrapwood este recomandata pentru pereti si pardoseli interioare si exterioare, chiar si pentru fatade ventilate. Poate fi utilizata in locuinte rezidentiale, dar si in spatii comerciale, hoteluri, baruri, restaurante, scoli, aeroporturi. Placile de gresie portelanata Italgraniti Scrapwood sunt rezistente la inghet, presiune, trafic intens si substante chimice. Materialele utilizate sunt de calitate superioara, iar colectia se preteaza si la sisteme de incalzire in pardoseala.

italgraniti scrapwood atti creative  interior design studio bacau (3)

Italgraniti Scrapwood – gresie aspect lemn – AttiCreative interior design studio Bacau

 

Gama Italgraniti Scrapwood reprezinta o solutie excelenta pentru orice proiect de amenajare interioara. Poate fi utilizata pentru a acoperi suprafete de lucru, panouri decorative și alte elemente de design interior, obtinand rezultate remarcabile.

Imbinand si alte colectii Italgraniti cu seria Scrapwood, puteti crea interioare unice. De exemplu, in designul unui dormitor, pardoseala sau peretii placati cu Italgraniti Scrapwood pot crea o atmosfera calduroasa, primitoare, datorita imbinarii de culori calde si a posibilitatilor de montaj originale. Si pentru bai, rezultatul este remarcabil. Un perete decorat cu Italgraniti Scrapwood scoate in anonimat incaperea si creeaza o zona de interes unica.

italgraniti scrapwood atti creative  interior design studio bacau (2)

Design interior baie – Italgraniti Scrapwood – Atti Creative interior design studio Bacau & Iasi

 

Pentru a obtine mai multe detalii despre colectiile de gresie si faianta Italgraniti, puteti accesa site-ul producatorului sau ne puteti contacta telefonic ori prin e-mail. Studioul de design interior Atti Creative este importator direct si distribuitor autorizat in Romania al produselor Italgraniti Group, pe care le prezinta in showroom-urile proprii de amenajari interioare din Iasi si Bacau.

Ceramica Italgraniti Group detine calitati superioare, are un design deosebit si respecta cele mai inalte criterii de performanta. Va invitam sa ne vizitati pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor Italgraniti si pentru a obtine cea mai avantajoasa oferta de pret.